ledenka
|
beyba, hvala za kavico jo danes definitivno rabim. imam obcutek, da bo ta teden recimo v cetrtek katalina, pazi se, ko bom v tistem koncu, te zagotovo kontaktiram pa greva na kavico... ali kar pac ze kleja, drzim pesti, da 12. pride in gre mimo iz takih razlogov kot ti si jaz zmeraj perem lase zjutraj... pol pa grem se z mokrimi v sluzbo soncek85, dober tek kaj dobrega kuhas? jazzzika, ti drzim pesti, ves ampak, ce se ne motim, imata 12. Reskota? soncika moja, za spanje! kako slabosti, kaj bolje? se*, ce ti kdo rece gospa, to samo pripomore k resnosti kaj si naredila s priimkom? sem radovedna spelcika se malo, se malo! si ze skoraj na polovici! luncika moja najdrazja se strinjam, hocemo spelkin striptizzzzzzz masa, drzim pesti! kdaj je test? polaris, hvala za obisk v mestu pir je tam vednoooo na voljo v torek gremo pobrat macove sive, tako da lahko tudorski ovratnik damo potem dol - upam vsaj! oktavija, drzim pesti, da se s tvojim zmenis do jutri, da gresta skupaj v MB