aqua77
|
Dobro jutrio moj čvekice!!! Najprej , potem pa je na vrsti čvekenje.... sem vas brala za nazaj, ker sem na dopustu in najprej naši maši82 - ČESTITKE!!!!!!!! Veselo in predvsem zdravo ti želim... Potem pa naš Murko!!! Se*, iz stola me je skoraj obrisal, ko sem prebrala tvoj pos... Jap, pa mamo novo kostko za glodat.. Ledenka, me veseli, da je z mačkonom vsak dan boljš... Sem ti v štartu povedala, da se ti današnji mačkončki zelo vztrajni in se zližejo iz marsičesa... A si mi trgovino s čevlji že zrihtala, ker se nam mudi, obiskovalcev maš vsak dan več, ker čekiram in dobri čevlji bi šli za med... Pir maš pa res mrzu, tako da je kar fajn v tvojih koncih... Jazzzika, sem vsesla zate, da se je cela zadeva zdaj začela premikat... Upam, da bodo rezultati čim prej in da se bomo v kratkem veselile s teboj ..... Sonček33, kako kaj pikica, a ti je že kaj .. Verajamem, da tud če ti je, ti je z veseljem.... - uh mal sem zakomplicirala, pa sej razumete... Vse ostale, ki vas nisem omenila, pa vam pošiljam pozdravček in objemček...... Ps: sem spremenila nick, ampak avtar je še zmeraj isti, tak da upam da veste katera sploh sem....