Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Pred kratkim sem zaradi tega šla k svoji g ki mi je naredila UZ - bp, partnerju pa je svetovala spermiogram. In rezultat, ki sva ga danes dobila naju je zadel kot strela z jasnega- azoospermija. Sicer nama je g, kjer je opravil zadevo na kratko pojasnil nadaljnje postopke, a bi vedar želela, če si katera od vas s podobno iokušnjo vzame čas in mi napiše, kaj vse naju čaka . Verjetno se pravkar še ne zavedam čisto dobro najine situacije, a predstavljam si, da naju čaka peklenska pot ( od čakanja, špikanja, moralnih padcev...). Zanima me tudi, koliko približno se čaka na posamezne preglede, kakšen je vrstni red in kako naprej, če se pri partnerju ne odkrije nikakršnih paglavčkov. 
Sva si sicer vzela čas za pogovor. Nato sem se vsedla pred računalnik in začela odkrivati, kaj v bistvu to pomeni. Takrat me je pošteno"zadelo" in potolklo.
. Zaenkrat sem povedala le eni prijateljici in mislim, da bo pri tem tudi ostalo ( vsaj del glede donatorske celice- če seveda ne bo šlo drugače). Mislim, da če bo prišlo do doniranja, bo to ostala le najina velika skrivnost. Samih pomislekov glede tega nimava, najbolj me skrbi dolžina postopka, neskončni obiski pri zdravnikih in vse fizične bolečine, povezane s tem.