|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj ste vedele...
3.5.2008 13:06:29   
Trobentica9
Pri meni se zdajle to dogaja,ko mislim,da tako več ne more iti naprej.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Kdaj ste vedele...
3.5.2008 14:40:25   
ANA_P
Kdaj iti narazen? Po mojem bolje prej kot nikoli, če ne štima!
Imam primer kolegice, ima fanta, samo jamra, ni srečna...bla bla bla.. se punca trudi trudi trudi, samo slabše. In mi reče, da bi ga pustila, če ne bi bila že v najemniškem stanovanju, pa koliko sta not vložila.... Potem sta kupila manjše stanovanje, pa reče, da bi ga pustila, če ne bi imela kupljenega stanovanja..... potem rodi otroka in kupijo večjo stanovanje in drage moje, še vedno danes pravi, saj če ne bi bilo otroka in tega stanovanja, bi že zdavnaj odšla.
Danes je stara 30 let, od moškega nima popolnoma nič, za vse skrbi sama, vsako leto je huje, ona pa še kar vztraja......  10 let se že sprašujem zakaj, vprašam njo, pa dobim že vsa leta podoben odgovor.
Poglejte kam jo je pripeljalo, nikoli ne bo odšla od njega, ker je samo zavlačevala in iz dneva v dan ga bo težje pustiti. No, pri njen so minila že leta......

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Kdaj ste vedele...
4.5.2008 18:43:25   
LoCa
hm. nisem sploh brala postov, k bi samo trpela ob branju. js sm fanta 2 tedna nazaj pustila. malo prej sem ga pa še deložirala. in sem se počutila ful krivo (se tudi še zdej), ker mu nisem sposobna vračat ljubezni. samo ne vem, al je blo krivo to, da sva po enem letu začela živet skupi (mam 27 let) in enostavno nisem več prenašala tega....al k bi rada malo sama živela, al kr sem se počutla ku da mojo individualnost en krade, bo...se mi zdi da on še kar upa na mojo vrnitev. tut sama razmišlam dosti o tem, kaj pa če bom spet hotla bit z njim, bo blo zarad ljubezni al osamljenosti...ker je bla pač to mja 1a taka resna zveza, ko sm razmišlala za prihodnost. zdej sm pa pač spet sama in se počutim ku da se bom postarala sama s svojim psom (pa še to ne)user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Kdaj ste vedele...
4.5.2008 20:10:05   
Lianna
Bolj kot berem bolj se mi zdi, da se ti obnašaš kot en otrok in da je v tem problem, da se ne razumeta.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Kdaj ste vedele...
5.5.2008 7:15:27   
LoCa
sicer ne vem, od kod si ti to razbrala. ampak se motiš. je pa res da se mogoče soočam z nekimi vprašanji, s katerimi se pač najbrž sooča vsak, ko konča prvo resno zvezo. mislim pa, da v tem ni nič otročjega.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Kdaj ste vedele...
5.5.2008 11:41:49   
Anonimen
LoCa, mislim, da je Lianna mislila Matejo, ne tebe user posted image .

(odgovor članu LoCa)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Kdaj ste vedele...
5.5.2008 13:36:00   
LoCa
aja, soriuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Kdaj ste vedele...
5.5.2008 16:30:34   
tehnofil
Sama sem zelo proti cerkvi kot instituciji.

Potem si proti katoliški veri. Namreč Cerkev kot občestvo in Cerkev kot institucija sta v katoliški veri neločljivo povezana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Kdaj ste vedele...
5.5.2008 16:37:26   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa
(mam 27 let) ......al kr sem se počutla ku da mojo individualnost en krade, .....

Da ti vidiš koliko individulanosti ti ukrade šele otrok. Tako, da. Ja. Če ne bo nekega izrednega posega, kar prav predvidevaš, saj je človek z leti vedno manj pripravljen se prilagajati.

Čeprav ne gre toliko za individulanost (ker tega se ne da vzet), ampak bolj za "komot biti".

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa
in se počutim ku da se bom postarala sama s svojim psom (pa še to ne).

Vsaka odločitev ima posledice.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Kdaj ste vedele...
5.5.2008 17:34:15   
LoCa
sej logično da vem, da ti otrok vzame večino svobode, sej ne gre sploh za to joj. delu svoje svobode se človek odreče za osebo, za katero se mu zdi vredno se odrečt in ko ne trpi zaradi tega osebnostno. če predpostavljaš, da imaš rojenega otroka rad ker je del tebe, se mi ne zdi logično, da se ne bi bila pripravljena odpovedovat. ljubezen do otroka je pa ja nekej popolnoma drugega od ljubezni do partnerja.
tut ni komot biti, to so neke novodobne teorije, kar pa še ne pomeni, da pri vsakemu veljajo, čeprav veljajo vedno pogosteje. meni pač dosti pomeni, da imam svojo individualnost, k pa ni tolko sploh vezana na to, da živim sama. k baj d wej nikoli nisem, zato mi to tolko paše zdej. bolj ima veze s tem, kako se 2 osebi osebnostno klapata. če se morem js vsak dan zbudit ob nekomu, s katerim cel dan ne bom vedla kaj se menit, sori, meni se zdi to veliko izgubljanje energije. in to me pač ubija, krade individualnost, ker enostavno ne morem bit vesela v taki situaciji in se začnem tlačit dol. ne vem, a je to tolko nerazumljivo? za eno osebo si pripravljen se čemu odpovedat, za druga pa pač ne.  če nekoga ne ljubiš več pač se ne prilagajaš več. sci fi.

sam tolk o cerkvi in veri: ja to je pa res floskula no, da ni ločljivo. pa ne bom razgljabljala. moja babica se je že v rani mladosti odpovedala cerkvi, ker ji župnik ni hotel dat hostije samo zato, ker je imela klobuk. in je ostala zvesta veri, verjela v boga in nama s sestro konstantno pripovedovala pravljice, kako je bog pomagal bla bla bla (k pač niso delovale, hehe, nisem verna). hočem rečt, če je ta neločljivost napisana v kaki zaprašeni cerkveni bukli, ****t ga. cerkev je nastala zaradi vere, ne obratno. vera pa izhaja iz tebe. in zdej mi povej, kako vezo ima s tvojimi prepričanji cerkev....ne vem, no.ker meni je kat. vera ista kot katerikoli druga. in za nobeno ne rabiš hrama. ti so nastali samo zaradi težnje človeka k združevanju. kar je ratalo ven iz institucije je pa zlo zlo žalostno user posted image



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Kdaj ste vedele...
5.5.2008 17:46:17   
tinč407
. cerkev je nastala zaradi vere, ne obratno. vera pa izhaja iz tebe. in zdej mi povej, kako vezo ima s tvojimi prepričanji cerkev....ne vem, no.ker meni je kat. vera ista kot katerikoli druga. in za nobeno ne rabiš hrama. ti so nastali samo zaradi težnje človeka k združevanju. kar je ratalo ven iz institucije je pa zlo zlo žalostno


sem enakega mnenja
sem verna in verujem v boga, mojega boga. ne verujem pa v boga, kakršnega je ustvarila cerkev. ker če bi verjela v njihovega boga, bi bila takšna kot so oni. pokvarjeni in oderuški in prevarantski....  govorim o večini župnikov ki jih poznam, da ne bo kakšnega optoževanja...
pa seveda vse, kar slišiš in bereš.. user posted image  



_____________________________

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!


(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Kdaj ste vedele...
6.5.2008 15:09:14   
tehnofil
vera pa izhaja iz tebe

Lahko. Samo ne katoliška. Kadar govorite o veri, da verujete v Boga, prav. A katoliška veraj je še kaj zraven. Torej vsaka vera je lahko odvisna od "tebe", ne pa katoliška.

Če lahko ločuješ institucijo in občestvo, če lahko ločuješ vero , ki jo imaš in vero, ki jo oznanja institucija, potem pač nisi katoliške vere. Razumeš.

Ne moreš govoriti, da si vaterpolist, ob tem, da ne plavaš. Ali da si jahalec, pa si konja videl samo na sliki, jahal pa le lesenega osla. A veš. Ne moreš rečt, da si nogometaš, ob tem da gledaš nogometne tekme na televiziji. Tako, da lahko se naprimer ukvarjaš s kakšnim športom z žogo, pa ne moreš zato reči, da si atlet. In če si nogometaš, kaj lahko pametnega poveš o ritmični gimnastiki?

Približno enako vrednost imajo tvoji komentarji o veri, ki je ne razumeš.


(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Kdaj ste vedele...
6.5.2008 16:57:07   
LoCa
mislim, da je plavalcu to da plava verjetno nekaj takega kot verniku, ki MOLI (definitivno pa igralec z žogo nikoli ne bo atlet:D). in meni je pač vsaka vera ista, ker izhaja iz istih razlogov. meni ni treba razumet neke zgodbice iz biblije (oz. jo razumem po svoje, ne pa da mi nekdo da razlago). niti pridige v cerkvi. mogoče ne razmeš, da vere, ne glede na to, katere so, stremijo k istim ciljem, vedno se človek zateče k veri ko je v kritičnih situacijah bla bla bla. tko na de bi o razumevanju. če pa že vzameš vero in c. kot neločljivi, potem pa žal govorimo že o pranju možganov. je pa res, da vsak kolkr tolko predan vernik bo kvasu take, da je njgova vera neki posebnega in da tisti, ki ni vernik določene vere, tega pač ne more razumet. bullshit. moji komentarji o "veri ki je ne razumem" so tolko vredni kot tvoje zagovarjanje neločljivost c od v.pol mi pa prosim razloži, če mogoče vera brez cerkve ne obstaja....user posted image

sam pa res ne bi o tem, mislim da je ta tema namenjena nečemu drugemu user posted image . lp.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Kdaj ste vedele...
6.5.2008 16:58:22   
LoCa
aja pa še to:P. a pol hočeš rečt, da so vsi katoličani le ovce in nič drugega? sicer tudi v to dvomim, ampak.....hm.....ne? včasih gre tudi samo za preproste tradicije.

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Kdaj ste vedele...
6.5.2008 18:00:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Sama sem zelo proti cerkvi kot instituciji.

Potem si proti katoliški veri. Namreč Cerkev kot občestvo in Cerkev kot institucija sta v katoliški veri neločljivo povezana.
ž

Ce ti tako pravis, bo ze drzalo...user posted image .

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Kdaj ste vedele...
6.5.2008 21:18:31   
meeryana
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

mislim, da je plavalcu to da plava verjetno nekaj takega kot verniku, ki MOLI



Se strinjam!

Glede MAtejine izjave iz telenovele, bi pa rekla takole; da se ne strinjam, da v zvezi ni potrebno nič naredit, ker če je ljubezen vse samo teče, kot mora. OGROMNO je potrebno narest in se zelo potrudit, sploh, ko tista zaljubljenost mine! Je pa res, da če se je v tisti zaljubljenosti rodilo pravo spoštovanje, razumevanje, prava ljubezen in če je vse prešlo na višji nivo, da potem ta vlaganja niso težka in da se potrudimo, ker si to želimo...Če pa tega ni in če si izgubila voljo in vero v vajino zvezo in ljubezen, potem te razumem in vem, da je to težko!
Tako, da....kdaj oditi oziroma narediti konec? Ko veš, da je prišel čas, da se vajine poti razidejo! Pa čeprav si sama v tem in bi on rad, da so še naprej poti skupne! Ne gre.....ne moreš biti niti sam ljubljen, niti sam ljubiti. Za zvezo sta potrebna dva!

LP
M

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 116
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?