|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 12:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem pri eni jedla golaž iz mesa kupljenega v Lidlu Ni blo cevčic in podobno ampak totalno brez okusa.Pomoje je bla krava stara 90 let
|
|
|
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 14:17:19
|
|
|
|
ona
|
Ponavadi meso,ki je pakirano npr. za golaž,pa mleto meso so samo ostanki,ki ostanejo pri mesu in ni nobeni stvari podobno,tako,da vam priporočam,da vedno v mesnici kupujete meso
|
|
|
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 14:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se tega držim Pri mesarju vsaj ( pomoje) veš kaj kupiš.
|
|
|
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 18:03:59
|
|
|
|
CUKRČEK
|
malo denarja, malo muzike
|
|
|
RE: Meso za golaž iz Leclerca ... 12.4.2008 22:10:23
|
|
|
|
Mišni
|
Ja no, saj jaz tega niti pod razno ne bi nikoli kupila, ampak če je že dec domov prinesel .. ma sem morala naredit, kaj čem.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Krofi so lahko tudi zdraviPustna sobota in torek seveda ne smeta miniti brez vsaj enega slastnega krofa. Zato smo za vas izbrskali recept za zares...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?