|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj začnejo sami vozit kolo s pomožnimi ...
7.5.2008 22:38:03   
2XXL
Spet jaz, Nika v službi, mož se strinja z mojim odgovorom in je ful navdušen, da malčica tako obvlada Speedyjauser posted image user posted image user posted image . Tako da, po moje, ne bo težavuser posted image .

(odgovor članu 2XXL)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kdaj začnejo sami vozit kolo s pomožnimi ...
8.5.2008 17:30:46   
zoya24
Mi smo Žigu kupili kolo prejšnji teden, prvi dan še ni znal prav poganjati, drugi dan je zadevo že obvladal, verjetno je še v spanju kolo vozil, tretji dan je pa že ful šibal, tako, da mora zdaj ati skoz za njim teč user posted image , k gre tok hiter. Aja stari smo dobri 2 leti in pol. 

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kdaj začnejo sami vozit kolo s pomožnimi ...
10.5.2008 21:38:06   
honey
Našega smo postavili na "pravo" kolo (mislim, da je bilo 10-colsko) pri 2,2 letih. Za tricikel je bil že prevelik, poganjati ga itak ni znal, tako da smo rekli, pa poskusimo s pravim kolesom. In je šlo. Sicer sem mu morala ene dvakrat pokazat, kako naj goni in je obvladal v nulo. Tako, da smo sedaj kupili že večjega - 12-colskega. Je pa ravno danes v Hervisu videl 3-cikel (ala chopper user posted image ) in je imel kar velike probleme, da ga je zagonil. Očitno je tricikel težje obvladljiv kot navadno kolo.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?