|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: moja punčka
7.5.2008 21:17:56   
*Junona*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: moja punčka
13.5.2008 14:19:02   
TamaraJ
Od včeraj naprej vem, kaj doživljate mamice, ki izgubite otroka. Jaz sem včeraj rodila v 38. tednu svojega angela, kateremu srček se je ustavil pred dvema dnovoma. Doma me bodri moja družina in najpomembneje, moj sinko. Vso energijo usmerjam v to, da ostanem močna, ker pač moram naprej. Zaradi sinka, ki me zdaj še bolj potrebuje. Težko je dojeti, da našega težko pričakovanega Jakca pač ni več.

Ampak v meni je le ta misel, da počakam, da se telo spravi k sebi in poskusiva ponovno.


Tople objeme vsem mamicam s težkimi preiskušnjami. To nas dela močnejše...kakorkoli

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: moja punčka
13.5.2008 14:46:36   
detelja
TamaraJ sploh ne vem kaj naj rečem....res mi je hudo zate, za vaju, vas...dam ti prav, življenje gre naprej...vem, da te nobena beseda ne potolaži...bodi srečna, da imaš sinčka...me nekatere imamo le spomine na našo nosečnost, katera se je prehitro končala in nekje globoko upanje, da nam bo naslednjič uspelo...tudi tebi bo...pošiljam ti en velik objem

_____________________________

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: moja punčka
13.5.2008 19:22:08   
silvya
Kar kurjo polt sem dobila. Res mi je hudo, da si tudi ti to doživela. Moja punčka bi čez dober teden morala upihniti prvo svečko.  Ne razumem več zakaj se tega čedalje več dogaja?

In ja, pravilno razmišljaš. Le tako se boš lahko izvlekla iz te žalostne situacije. Želim ti, da še naprej ostaneš tako pozitivna.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: moja punčka
13.5.2008 19:43:04   
mimi81
Tamara, zelo mi je žal, da slišim tako grozne zgodbe. Kasneje rodiš, težje je. Glede na to, da še nimam nobenega otroka, bi mi bilo še veliko huje, če bi se mi to zgodilo tako pozno, kot tebi. Ker je moja želja po družini velika, tudi jaz ostajam močna, s pozitivnimi mislimi na prihodnost in večnim spominom na mojo punčko. Tolažim se s tem, da tukaj vendarle ne trpi moj otrok, ampak najbolj jaz sama. Od tu optimizem in moč.

user posted image user posted image user posted image  za vse vas, mamice, ki čakate na lepšo prihodnost.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: moja punčka
13.5.2008 19:44:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Jaz sem včeraj rodila v 38. tednu svojega angela, kateremu srček se je ustavil pred dvema dnovoma.


Ojoj....user posted image .

Zal mi je. Pogumno naprej.

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: moja punčka
13.5.2008 20:24:31   
amaya
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem si niti predstavljati kako vam je...


_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: moja punčka
14.5.2008 9:13:12   
janja*
TamaraJ zelo mi je hudo zate in vem kaj prestajaš.Jaz sem točno 12.03.2008 izgubila mojega sončka.ki samo ,da pomislim nanj zvije.Bila sem noseča 4 mesece.Ampak življenje gre naprej in moramo gledati naprej.Kot praviš,da vso energijo usmerjaš v sinkota, kar je res pametno.Bodi močna.Pošiljam ti en topeluser posted image in,da ti čimprej minejo te teški dnevi ,ki se vlečejo in vlečejo.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: moja punčka
14.5.2008 16:21:30   
Neža7
mimi81..... Poznam občutek. Jaz sem tudi lani 28.06.2007 izgubila najino punčko, ko sem bila 19t. Jaz nisem imela nobene simptome, da bi bilo kaj narobe. Sem šla na WC, ker sem mislila, da imam prebavne motnje in se je zgodilo.... voda mi je odtekla. Seveda ni bilo več upanje, da bo najina Neža preživela, ampak jaz sem imela upanje (ali sem bila v takem šoku, da nisem dojela kaj se je zgodilo) Po 10ur ob 20.05 se je nam rodila Neža. Nisva jo mogla pogledat, čeprav mi je bilo zelo hudo ker sem jo čutila kako leži ob moji nogi user posted image
NISI SAMA user posted image user posted image

TamaraJ...... Jaz sem bila brez besed, ko sem prebrala. Tako mi je žal user posted image  Jaz si ne moram predstaviti kako bi bilo to na tebe in na družino. Pazite nase in držite se....  user posted image user posted image user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: moja punčka
14.5.2008 22:12:27   
Angellina
Tamara, nimam mojma kaj prestajaš, zato niti ne najdem pravih besed. Ostani močna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: moja punčka
15.5.2008 20:49:00   
mimi81
Neža7, vem, hvala za podporo! Še preden sem karkoli slutila, sem prebrala tvojo zgodbo in jokala sem. Vidim pa tudi, da si spet noseča in ti želim vse najboljše do poroda in napre!

Upam, da čez čaz tudi jaz pridem za tabo ...

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: moja punčka
17.5.2008 13:24:45   
Neža7
mimi81....... Vem, da je taka izkušnja zelo grozna. Je bilo to tudi prvi user posted image  za vaju?  Pri meni je bila kriva vnetje (čeprav nisem imela nobena znake za kakšno vnetje) kaj je bilo vzok pri tebi.  Saj je bila še ena krasna punca GANTAR, kar se ji isto zgodilo 3 mes za mano. ZELO JE POGOSTO, GROZNO!!!!
Smo tu zate user posted image
Po 6 mes sem lahko ponovno zanosila in sem imela srečo, da sem že v 2. rundi zanosila. Sem že kmalu 27t in do sedaj je vse BP, čeprav najini user posted image  je še vedno kar zelo nizik, da včeraj so rekli, da bo mogoče prišlo do CR, če se user posted image  ne bo dvignil.
G je rekla včeraj, da zgleda, da bo punčka. To me je kar stisnilo v srcu..... Pri 12t je bilo pa fantek, da bova videla kaj bo user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu mimi81)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: moja punčka
17.5.2008 22:10:16   
mimi81
Ja, Neža7, to je bila moja prva, sicer nenačrtovana nosečnost. Tudi za Gantar vem ..., sem vse prebrala. Ne vem še vzroka, vprašanje če ga bom izvedela, ker imam močen občutek, da je bilo z otrokom vse v redu in da je bila infekcija. To pa zato, ker je bila punčka skos živahna (sem jo čutila od ene 16. tedna dalje) in in do konca živa. Čakam izvide, to pa lahko traja ... meni so v porodnišnici rekli da ene 3 mesece. Glede infekcije pa mislim, da je nekaj moglo bit na tem, ker sem imela cel mesec pred prvo krvavitvijo (ena majhna kapljica, šele v 16. tednu) zelo močen rumen izcedek. Ginekologinja ga je sicer dala na pregled, izvid pa je bil negativen, ampak nekaj je moglo bit na tem. Res grdo rumen je bil, cel mesec, pa nobenih krvavitev, šele nato se je začelo. Mislim, da je mogla bit kaka bakterija, ki je niso dali na pregled (saj za vse bakterije na svetu res ne morjo pregledat brisa, samo nekatere). In to mi je moglo potem sprožit odstopanje posteljice, ki je povzročila krvavitve in splav. Bomo videli, kaj bojo rekli, naslednji teden imam G. Pa vprašalo jo bom tudi, kako misli v naslednji nosečnosti z mano. A te v tem primeru dajo na bolniško in tretirajo rizično nosečnost?

Vsekakor ne morem pomagat, da je punčka mogla prezgodaj zapustit moj trebuh, sem pa čisto zmešana in samo še forume berem - nosečnost, splav, zanositev, ... kar meša se mi in si želim otroka. Zelo. Tako da bova s srčkom po moje po 4ih M naslednjo nosečnost načrtovala, za razliko od te. Upam, da bo še kaka druga, bolj pozitivna razlika od te takrat :)


(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: moja punčka
18.5.2008 11:33:10   
Neža7
mimi81..... Moja punčka je tudi bila zdrava /tudi na izvidu je to pisalo) in je bila živa na UZ v bolnici, ko so me sprejeli. Seveda ob rojstvo ji ni bil srce (10ur kasnej)
Moji izvid so bili VSE negativni iz bolnice za tiste infekcije, ki se lahko zgodijo v nosečnost, da noben ne ve od kje in kako sem dobila vnetje, AMPAK zaradi vnetje mi je voda odtekla.
Ja, sedaj me zelo pazijo in res ima rizično nosečnost, da lahko pridim k G kadar hočem brez, da bi bila naročena in več UZ dobivam.

Boš videla kaj bodo izvid pokazali. Se pišava user posted image

BODI MOČNA user posted image

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu mimi81)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: moja punčka
21.5.2008 7:25:30   
janja*
Neža7,Mimi81 zelo mi je žal za vajini pikici.A ni grozno ko so to že tako veliki otročki pa jim žal ne morejo pomagat.Kaj in zakaj se je to zgodilo itak ne bomo to vedele.V mojem primeru ne bom nikoli izvedela kaj je bil razlog SS.Moje mnenje je ,da je bilo nekaj zelo narobe,da se je to moralo zgoditi.Vsi našiuser posted image nas čuvajo in nam dajejo nove moči za naprej.Držim pesti za obe in da skušata preboleti,ker pozabile ne bomo nikoli.Pošiljam vama topel user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: moja punčka
21.5.2008 19:50:26   
Soncnica
Drage mimi81, TamaraJ in Neža7, vsem trem globoko sožalje in velik, topel user posted image

Soncnica

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: moja punčka
21.5.2008 21:33:21   
simama
user posted image draga mimi tvoje pismo me je ganilo do solz, ostala sem brez besed, verjetno ni besed ki bi ti pomagale v tem času, a vseeno upaj, potolsži se, držim pesti zate da
boš zopet kmalu videla user posted image ali user posted image , sama se v 26t, zaenkrat je vse ok, 1 sončka smo dobili 1999 v 33t a je k sreči bilo vse v redu

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: moja punčka
22.5.2008 10:40:09   
valči
user posted image user posted image user posted image user posted image jokam z vami vsemi,ki ste izgubili svoje otročke,res mi je hudo ob takih zgodbah in želim vam vsem,vse dobro in naj kmalu sonček posije za vasuser posted image
Samo Bogu se lahko zahvalim,da mi sedaj spi naše tretje dete v posteljici,ker bi tudi jaz lahko to doživela,če ne bi bilo čudeža.Od 10. tednauser posted image sem krvavela narahlo,v 13. tednu pa se je kar ulilo iz mene.Šibamo v P.,tam,ko sem se slekla,mi babica maje z glavo,ker je bila pod mano luža krvi,niso upali na nič.A dete je živelo,klub krvi,ogromno krvi,kar kepe so šle z mene.Čudeži so,naša Nina je dokaz.Po 20. tednu se je umirilo in rodila sem 2 dni čez rok.

Vsem,ki jih kaj podobnega doleti,upanja ne izgubit,vsem,ki ste zgubile zaklade pauser posted image user posted image user posted image in mislim na vas.


_____________________________

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu simama)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: moja punčka
22.5.2008 12:05:13   
mišk
user posted image user posted image user posted image user posted image  ...jočem z vami...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: moja punčka
24.5.2008 20:53:20   
karmy
user posted image user posted image user posted image user posted image moje sožalje

TamaraJ kaj pa je bilo narobe da je v 38 tednu mu nehal biti srček? so ugotovili vzrok? user posted image


_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: moja punčka
25.5.2008 17:08:24   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: mimi81

V porodnišnici sem preživela 4 noči, vsepovsod se je slišalo utripanje srčkov


Poleg vsega kar si napisala, mi je tole najbolj seglo v srce. Tudi sama sem doživela te 4 noči in vem, kako je hudo biti v porodnišnici, ko je povsod okoli toliko sreče, veselja in novega življenja. Ti pa sama samcata s svojo žalostjo... user posted image  Jokam s tabo in sočustvujem s tabo in držim pesti, da boš kmalu doživela lepe dneve v porodnišnici.

Tudi jaz in res tega nobenmu ne želim..

Zjokaj se, izperi svojo bolečino ki bo vsak dan manjša...Ne tišči v sebi čustev, pogovarjaj se ali pa piši..daj vse ven iz sebe..
Imela sem podobno zgodbo in vem kako ti je..user posted image user posted image user posted image
Tako zelooo mi je žal da si mogla občutiti izgubo še nerojenega otroka...
Ampak s časom se boš potolažila...verjemi in enkrat bo tudi tebi posijalo sonce...
Jaz po dveh letih to sedaj gledam s čisto drugimi očmi..sej še zaboli ob spominu..samo če ne bi bilo takrat tega UPN-ja..ne bi imela naše lepotičke Neli...Za nekaj je že moglo biti dobro...user posted image

Drži se in srečnouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 25.5.2008 17:12:32 >


_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?