Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

in nikjer nobenega lasa, zdaj pa...
  in nikjer nobenega lasa, zdaj pa...  
   na dekici,..ni kjer ni!
  na dekici,..ni kjer ni!  .In sicer so mi zaceli lasje intenzivno izpadati  tam okoli 3 mes. Zaenkrat se mi manj poseljena območja vidijo le nad usesi in upam, da se ne bo zadeva selila vedno višje. Zjutraj ,ko se zbudimo, najprej pograbim kupcek las iz povštra, čeprav vedno upam, da na njem danes pa ja ne bo toliko las. Pa zadeva pri meni traja komaj slab mesec in me je kar groza, ce se bo v takem tempu nadaljevalo se nadaljne mesece... Razmisljam ce je vzrok temu tudi polno dojenje in enolicna hrana prva 2 meseca po porodu(sem se izogibala svezi zalenjavi, sadju itd.)...Uporabljam šampon Fitoval pa losijo za izpadanje pa jem kr tiste vitamine, ko sem jih med nosecnostjo in upam na cimprejsenj nov rod laskov. Ampak po pravici povedano se niti ne obremenjujem tak fejst, ker bi bla tud plesasta, sam da zraven mene spi najlepse bitje na svetu -moja oz. najina Ema
 .In sicer so mi zaceli lasje intenzivno izpadati  tam okoli 3 mes. Zaenkrat se mi manj poseljena območja vidijo le nad usesi in upam, da se ne bo zadeva selila vedno višje. Zjutraj ,ko se zbudimo, najprej pograbim kupcek las iz povštra, čeprav vedno upam, da na njem danes pa ja ne bo toliko las. Pa zadeva pri meni traja komaj slab mesec in me je kar groza, ce se bo v takem tempu nadaljevalo se nadaljne mesece... Razmisljam ce je vzrok temu tudi polno dojenje in enolicna hrana prva 2 meseca po porodu(sem se izogibala svezi zalenjavi, sadju itd.)...Uporabljam šampon Fitoval pa losijo za izpadanje pa jem kr tiste vitamine, ko sem jih med nosecnostjo in upam na cimprejsenj nov rod laskov. Ampak po pravici povedano se niti ne obremenjujem tak fejst, ker bi bla tud plesasta, sam da zraven mene spi najlepse bitje na svetu -moja oz. najina Ema