Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je pa tale slabost pač ena izmed nosečniških tegobic in se nič kaj ne da naredit proti njej, lahko kvečjem ublažiš bruhanje, s tem da preden vstaneš nekaj suhega (kreker, keks) poješ... ampak če ti je namenjeno, ti je namenjeno. boš videla, veliko punc ti bo napisalo, da so to dale skozi, vsi otroci pa so zdravi in se lepo razvijajo. sama sem imela slabosti okoli 6 tednov, bruhala tudi 3krat dnevno, zjutraj, popoldne, zvečer, kadar hočeš
, shujšala sem 6 kilogramov, ampak ne skrbi, sem vse dobila nazaj, pa jih boš tudi ti
dobi vse kar rabi. zato si pa ti bolj švoh. priporočam veliko vode (meni je pomagala), jej bolj suho hrano (piškote, prepečenec.....). jej tisto, kar ti paše. veliko počivaj, ko boš pa pri močeh, pa le pojdi na sprehod, svež zrak ti bo dobro del. želim ti čim manj
, naj čim prej minejo, da boš začela uživati v
.
), urin sem imela zelooo rumen, pa ni ginekologinja nič komplicirala! Po tretjem mesecu so se slabosti umirile in zdaj (7. mesec) veselo spravljm not
in pridno papam