Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No, leta so ful hitro minila in kr ne morem verjet, da se bliža že njen 3. rojstni dan( a ne, kok hitro rastejo!!!!!????).
, sploh ker je Zoja bla fuuuuull pridna dojenčica in je še zdaj polna neke pozitivne energije in vse se ji da dopovedat, hitro skapira stvari in ful je nežna s svojim pol leta starim bratrancem
. V glavnem mislim da je čas!
. Vse drugo je OK, le poroda in tistih
.

itak bomo zmogle!
Poleg tega zdaj razmišljam tudi o ultivi.
.
.
.
. Pha, kaj pa je to, it rodit!!
No, pa še bala sem se, da bom na pol poti do porodnišnice rodila, ker sem bila že skoraj 2 tedna pred porodom odprta 3cm. Nato CTG, ki je pokazal lepe popadke, redne na 5 minut in manj, odprta samo 2 cm?????, klistir (obrila sem se sama). Potem pa dolgih 9 ur v porodni sobi, kjer se nisem odpirala, pa da o umetnih popadkih ne govorim. Takrat na porodni mizi sem rekla (no, ne naglas, to sem si mislila), da bomo imeli samo enega otroka, da me nihče ne pripravi, da bi še kdaj imeli še kakšnega. No, ko pa sem 3 ure iz porodne odhajala na oddelek je babica rekla, da upa da to ni bil zadnji otrok, pa sem ji vsa vesela in odločna povedala, da se vidimo še dvakrat.