|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sem neupravičeno jezna?
15.5.2008 11:58:29   
kalbo
No upam, da so to res spremenili, ker je bilo pri nama štiri leta nazaj tako kot sem napisal. Se mi zdi, da sva šla skoraj direkt od tam, kjer so nama to rekli na matični urad po datum za poroko.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Sem neupravičeno jezna?
15.5.2008 12:19:45   
amalija
user posted image

so spremenili, mislim da od lani enkrat.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Sem neupravičeno jezna?
15.5.2008 21:41:10   
ZmajTolovaj
Lej, vidva (in kmalu vi trije) ste ena družinica, mlada, ki se postavlja na noge in pri tem žal tudi brez finančnih vprašanj ne gre. Tvoji starši so pa druga družina, gnezdo, iz katerega si ti že zdavnaj šla, čeprav na papirju ne. In onadva bosta sigurno lažje poštimala durs in dohodnino in vse druge stroške kot pa vidva z dojenčkom na poti. Že tako je žalostno, da ne pomagajo, da pa še zboljšujeta svoj status na tvoj račun, tukaj se pa vse neha.
Saj se ni treba prepirat z očetom, ker vem da to živce para in kri pije, ne da ti spat in nabija slabo vest (čisto brezveze, ampak vem da je tako) - vidva se enostavno prfočkajta skup in tudi otroka, ko se bo rodil. Družina boste, in družina mora biti skupaj. Dobronamerne nasvete staršev o prijavljanju stalnega preb. pri njih pa lepo presliši.

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu amalija)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Sem neupravičeno jezna?
15.5.2008 21:44:48   
Anonimen
Ti se spravi čimprej na občino in se lepo oba prijavita na istem naslovu in čimprej prijavita skupno gospodinjstvo. Še najbolj elegantna rešitev je pa poroka.


Poroka je resitev samo za nekaj sto (ali koliko) €, kolkor jih mora doplacati pri dohodnini. Za vse ostalo je resitev komunikacija...Lahko se odselis, 5000 km stran, lahko se porocis, ampak grenak priokus bo vedno ostal, ce ne bos resila odnosa z ocetom.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?