Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... tudi to sem napisala, da si za sina NE želim istega... no, ampak ura je 21:20, jaz moram it na šiht... se bova kasneje pričkali. 
). Potem mislim, da sploh nima smisla, da sprašuješ. Najbolje da se sprijazniš s cveki in čakaš kaj bo prišlo potem. Lahko pa pomagaš sinu narest super plonkec - obstaja cel kup metod, kako lahko celo knjigo spraviš gor, kaj šele tistih par strani, ki jih mora poznati v OŠ.
) in me niso nikoli zbrcali učit ali pa da bi mi ukinili kakšne ugodnosti-a a. meni se sicer v o.š. še ni ustavilo...sem pa potem gimnazijo packala hmmm 100 let pomoje. sem jo naredila šele ko sem bila prisiljena v to (beri: mi je umrl oče in ni bilo več ne finančne ne moralne podpore). zdaj sem z lahkoto končala tudi fax, vse v prvih izpitnih rokih itd., torej res nisem najbolj butasta, ampak lena sem pa precej
in imam precej prijateljic, ki jih pri 30. očka še vedno podpira (na srečo ga še imajo) in šole še zdaj nimajo narejene..in naj ti povem, da za to totalno vse obtožujejo svoje starše. žalostno, ampak res.