|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:24:58
|
|
|
|
Anonimen
|
V ponedeljek na valentinovo me je moj povabil na večerjo:rezance z tarufi........ko sva prišla domov...................:ups:sredi noči pa......slaboooooooooooooooooooooooooooooooooo,bolel želodec:((težka hrana za večer:hudicek:al pa so želodci že prestari:zmeden:
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:25:23
|
|
|
|
biba77
|
jagooodeee!!! so tudi afrodizijak!:bravo::bravo: Pa s sampanjcem grejo. :)
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:26:41
|
|
|
|
Udb
|
Punce, me moramo mal temo spremenit!! :)-:)-:)-:)- Saj mi bo želodec sam sebe požrl!! ;)
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj si ti začela:(:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:29:26
|
|
|
|
wawa
|
Mene moj skoz nekaj preseneča, pa ga bom malo zdaj jaz, školke, seksi perilo......ma ga morem še malo dodatno spodbudit.....saj ne da bi imelo to kaj s te da mam O:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:29:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Babike, jst grem zdej na pizzo, pojma nimam kako jo bom dočakala, ker mam oči veliiiike kot vovk:)-:)-, pol pa v LJ, mogoče se še zvečer kej oglasim na RR in vas preberem:rozica: Lepo se imejte:rozica: Tinka
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:29:42
|
|
|
|
biba77
|
Joj, celega pusta nisem imela zelje po enem krofu, zdaj pa se mi zdi, da me kar klicejo. P ase z Bambi sva zmenjeni v Pandi danes... KAKO se naj uprem?!? :zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:30:29
|
|
|
|
biba77
|
Dober tek, Tinkamiska! Se za mene si privosci. :(
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:31:44
|
|
|
|
wawa
|
kako naj se upreš? - težko:)-:)-:)- Jagode so super ideja:)
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:32:47
|
|
|
|
biba77
|
Bom morala rect Bambi, kaj mi naj naroci, drugace bom kar zraven nastevala...:((:((:((:((:((
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:36:29
|
|
|
|
TANTRA
|
Ni čudno, da sem jaz pisala o Lakoti...:bravo::modri:Začel je razsajati virus LAKOTE.:)-:)- Nemogoče se mu je upreti, cel RR bo okužen... Še jaz postajam lačna...:(( Grem ob 2 iz pisarne, domov ležat, juhca pa je že kuhana.... wawa, ne pozab na svečke, da bo romantično...9nebesa
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no pol pa dobrtek vsem nam..enim prej drugim kasneje.....:bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:45:27
|
|
|
|
clea
|
Živjo punce,kako ste kej??? Sem se šele zdej uklopla,pa ne vem o čem teče debata.Bom šla mal pogledat. No bodite pirdne,pa naj vam čim prej mine delovni dan. :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica: Lp,Clea
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:46:10
|
|
|
|
wawa
|
Uf ja zdaj mam vse torej da ponovim: svečke, seksi spodno perilo, jagode, šampanc mogoče tudi školjke skuham, če jih bom dobila.......mmmmmm:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Vam sporočim kako bo delovalo. Rezultati pa bodo upam vidni drugi mesec........:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:46:48
|
|
|
|
wawa
|
a ja dober tek vsem lačnim....;)
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:49:58
|
|
|
|
biba77
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:55:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Astraaaaaaaaaaaaaaa!!!!!:zmeden::zmeden2::zmeden2: A se ti od lakote že tržže:zmeden2: :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: :racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka::racka: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: :kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava::)-
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:57:40
|
|
|
|
biba77
|
Ma, ne, podpiram Wawo!! :bravo: :)- :sloncek: :torta: veselje, cestitke, smeh in ljubezen 8)9nebesa;):ups: No, ja, ne morem zanikat, da malo pa mi je ze hudo od lakote tudi :ups::ups::ups::ups::ups:
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 12:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha jaz pa svinjska rebrca pečeno raco,pa smeh....:)-
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:00:41
|
|
|
|
wawa
|
še tri ure do hrane Astra počas bova začeli pet: Men se rola, v glavi vrti se:)8);):)-:bravo:9nebesa:(:((:zmeden::ups::love::hudicek::duda::torta::darilo::rozica::angel::morje::grrr::racka::metulj::miska::kuza::sloncek::sloncek::sloncek::zajcek::pujs::muca:
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:04:56
|
|
|
|
biba77
|
Ja, men se ze krepko obraca v glavi :zmeden::zmeden::zmeden:. Cas bo, da se odklopim... grem... na WC. :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:08:15
|
|
|
|
Udb
|
:)- Punce - še pol ure do sendviča in poti v Lj!! ;)
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa k G.:(:((
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:11:32
|
|
|
|
TANTRA
|
Wawa, vzemi še kakšen škamp in skupaj s školjkami naredi eno dobro buzaro. Zelo namreč stimulira sesanje škampov...:)-:)-:)-:)- Bosta potem čisto nora :sloncek::sloncek::sloncek: Ko sem jaz imela ovulacijo sem cel dan mokra okrog hodila, se mi zdelo da imam en sam dolg orgazem že ko se me je dotaknil...9nebesa A kero drugo tud ob O tolk meče?????:sloncek::sloncek::sloncek: Astra, a pri vas nimate malice? Mi imamo restavracijo - zjutraj zajtrki (rogljički, sadje....) , potem malica topla, hladna, solatni bife, ni da ni..Te moram k nam povabit....:)-:)-
|
|
|
|
|
Jutranji cvek ob kavici... 17.2.2005 13:14:09
|
|
|
|
biba77
|
Ma, ves, kaj je kantina, kjer je vse zivo za kupit, samo je vse istega okusa. :zmeden::zmeden::zmeden: Pa mi ne pase... Pol pa si nosim sadje v sluzbo al pa vcasih skocim na trznico, ko ni dalec. Samo, danes, pa je kriza!! Zdaj si me ze drugic povabla Tantra. Pozor, sem v nizkem startu... :)-:)- No, par minutk se, pa se poslovim od vas...
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ženski orgazem ima devet ravniŠtevilni moški in ženske vaginalne krče na četrti ravni popolnega ženskega orgazma napačno pojmujejo kot popolni orgazem...
Zadnje s foruma
Vrtec.пеперутка16Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?Ne hodi v vrtec, imam ga doma. (
38%)

Javni. (
50%)

Zasebni. (
0%)

Montessori. (
0%)

Waldorfski. (
12%)
Število vseh glasov: 8Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!