|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
17.6.2008 12:45:54   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: tikca

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

lenča sva včeraj tisto jedle, sej veš kajuser posted image ...je jedla ko velika!user posted image user posted image

sem ti rekla

Tell us more user posted image    (a je prov us??, tko čudn mi je videt)

Naš ima ful rad krompir na kocke narezan in skuhan. To mu še najbolj v rito pade user posted image

ne vem, če lahko povemuser posted image

A tok skrivnostno. No sej pol pa niti ne vem, če čem vedet. Al je tolk strupen al pa tolk čuden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
17.6.2008 12:48:24   
abc100

IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

lenča sva včeraj tisto jedle, sej veš kajuser posted image ...je jedla ko velika!user posted image user posted image

sem ti rekla

Tell us more user posted image (a je prov us??, tko čudn mi je videt)

Naš ima ful rad krompir na kocke narezan in skuhan. To mu še najbolj v rito pade user posted image

ne vem, če lahko povemuser posted image

A tok skrivnostno. No sej pol pa niti ne vem, če čem vedet. Al je tolk strupen al pa tolk čuden user posted image user posted image user posted image

A jagode?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
17.6.2008 12:48:58   
abc100
Enkrat je ena gor dala setnam za na morje. A ga še ima kera?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
17.6.2008 12:54:09   
Anonimen
ne jagode...naredila sem ji špagetke s tuno

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
17.6.2008 12:58:19   
HHH
Moj ima špagetke s tuno zelo rad. Pa saj je čisto malo tune notri. Jagod mu pa res še nisem dala. Bom še malo počakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
17.6.2008 12:59:36   
abc100

ne jagode...naredila sem ji špagetke s tuno

A česa od tega še ne smejo jest? Janez jih ima rad. Mu pa dam tudi jagode zdej ko sodomače. Pa maline obožuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
17.6.2008 13:02:48   
HHH
Jagode so baje eden najbolj alergenih sadežev. Ribe pa naj ne bi jedli zaradi težkih kovin, ki jih lahko vsebujejo. Ampak jaz mislim da vse v eni zdravi meri ne more kaj posebno škodit.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
17.6.2008 13:03:15   
tikca
Ajaaa to user posted image  No tuno je tudi Lovro že probal, mu je bila všeč. Kako pa špagetke nalomite, narežete?? Sem opazila, da pri našem npr. pri rižu ali pri rezancih v juhi, da jih toliko časa menca po ustih, da vso tekočino ven spravi, pol pa kot, da ne bi znal tistga pogoltnituser posted image  Sem mu pa naredila juhico z enimi full majhnimi zvezdicami, tist je pa kar padlo v rito. V soboto je tudi probal par gozdnih jagod, posebnega navdušenja sicer ni bilo.

No zdaj moram pa počas izključit rač. začenja grmet in tista reč (komunikator), ki nam ga je prejšnji teden skurila strela, stane 180 Euruser posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
17.6.2008 13:10:14   
HHH
Pol pa le odklop. Da ne bi preveč stroškov. Lep dan!

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
17.6.2008 13:20:49   
abc100
HHH dej napiši, kdaj si rodila, pa težo in veličino po mesecih. PA če veš, kdaj je dobil zobke. Vse to si Antigona pridno beleži.
Pa kakšno slikco lahko pokažeš, da vidimo tvojega korenjaka.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
17.6.2008 13:23:23   
Anonimen
tikca jst kupm take male rožice  namesto  špagetov, so ful mejčkene kot za v juhco in tamala jih ful  papauser posted image

abc, maline ji je pa tašča zadnč dala in je dobila pikice.

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
17.6.2008 13:41:45   
Talika19
HHH, tukaj je naš seznamček: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2729051&mpage=199&key=
Pa pozdravljena!user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
17.6.2008 14:57:41   
Talika19
Meni pa Mark zdej že več kot uro in pol spi v vozičku.user posted image Sva šla na sprehod in je zaspal, zdej pa še kar spi v garaži. Upam, da se zbudi kaj boljše volje kot je bil zjutraj.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
17.6.2008 15:03:08   
Anonimen
 Super, da tkole čoriuser posted image .
Tjaša je tud šla zdele spet spatuser posted image ...se je zbudila ob pol dveh zdej je pa bla pa spet čist konec...Verjetno je res tole veme, zdele v Ljubljani tolk vliva...šit, kaj takega...

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3964
17.6.2008 15:04:45   
Talika19
Najboljš, da njegovo posteljico kar prodamo. Itak ni v njej skoraj nič, pa še slabo spi ko spi v njej. Bom dala noter kar voziček.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
17.6.2008 15:05:27   
Talika19
Pri nas tudi noro lije.user posted image user posted image user posted image  Dobro, da sem šla prej malo ven, sem bila takoj boljše volje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
17.6.2008 15:05:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Najboljš, da njegovo posteljico kar prodamo. Itak ni v njej skoraj nič, pa še slabo spi ko spi v njej. Bom dala noter kar voziček.user posted image user posted image

user posted image user posted image
pa imate prenosno posteljico in tapravo, vse v enemuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3967
17.6.2008 15:07:02   
Anonimen

Pri nas tudi noro lije.user posted image user posted image user posted image  Dobro, da sem šla prej malo ven, sem bila takoj boljše volje.

Mi2 sva bile tudi zunaj, slabih 15 min pol je pa začel dežvat ampak tko kot je pa zdele lilo pa že dolgo niuser posted image , kr neki no.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
17.6.2008 15:07:03   
Talika19

user posted image user posted image
pa imate prenosno posteljico in tapravo, vse v enemuser posted image

ja resuser posted image
nakup postelje je bil pri nas zgrešen nakupuser posted image
posteljica je zanj kot zaporuser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
17.6.2008 15:09:12   
Talika19

Mi2 sva bile tudi zunaj, slabih 15 min pol je pa začel dežvat ampak tko kot je pa zdele lilo pa že dolgo niuser posted image , kr neki no.

Jaz imam že čisto boge rožice na balkonu, ker je sam dež in nič sončka.user posted image Vrt je pa itak čisti obup, sam plevel, ga sploh ne morem opleti, ker je skoz čisto mokro.
Zdele je ful jagod, pa so čisto brez okusa, ker ni sonca in ful gnijejo. Jih uporabljam samo za sladoled. No vsaj nekaj dobega bo nastalo iz njih.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
17.6.2008 15:12:40   
Anonimen

Jaz imam že čisto boge rožice na balkonu, ker je sam dež in nič sončka.user posted image Vrt je pa itak čisti obup, sam plevel, ga sploh ne morem opleti, ker je skoz čisto mokro.
Zdele je ful jagod, pa so čisto brez okusa, ker ni sonca in ful gnijejo. Jih uporabljam samo za sladoled. No vsaj nekaj dobega bo nastalo iz njih.user posted image

jst bom pa šla verjetno nasledn tedn kupt rožce za na balkon, to mi tko lepo zgleda, kar poživi hišouser posted image
Naš vrt je tud kr nekiuser posted image , žalost, nič od nič...sicer sem pa jst bolj anti za vrtuser posted image ...to tast obdeluje

A sladoled delaš doma? Hm ...jst ga ne smem, ker potem ne bi imela nobene meje in bi ga pomoje non stop delala in non stop jedlauser posted image .

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
17.6.2008 15:15:18   
JORJA

user posted image user posted image  ja saj za našega tudi...najrajši je med nama dvema.
Bo pa mogoče nasledji bolj pridno noter spal.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
17.6.2008 15:16:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

user posted image user posted image  ja saj za našega tudi...najrajši je med nama dvema.
Bo pa mogoče nasledji bolj pridno noter spal.user posted image

a bote imeli še enega?user posted image

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3973
17.6.2008 15:16:44   
Talika19

jst bom pa šla verjetno nasledn tedn kupt rožce za na balkon, to mi tko lepo zgleda, kar poživi hišouser posted image
Naš vrt je tud kr nekiuser posted image , žalost, nič od nič...sicer sem pa jst bolj anti za vrtuser posted image ...to tast obdeluje

A sladoled delaš doma? Hm ...jst ga ne smem, ker potem ne bi imela nobene meje in bi ga pomoje non stop delala in non stop jedlauser posted image .

točno tako
samo je pa ful dober, a nisi zadnjič videla mojega recepta?

glej tukaj, probaj, pa boš videla:

20 dag sadja
20 dag sladkorja (pri zelo sladkem sadju ga daš lahko manj)
1 kisla smetana
1 šlag pena
mleko za pripravo šlag pene

Sadje zmiksaš in po potrebi precediš zaradi pešk. Posebej narediš šlag peno, nato pa vse skupaj fajn zmešaš, da se sladkor stopi. Nato ga daš v posodice in v zamrzovalnik.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
17.6.2008 15:19:03   
Talika19
Mark še kar spi...user posted image user posted image user posted image  Jedel je okrog 11h nekaj žličk sadja, pa enkrat se je vmes malo dojil, potem pa nič več.
Zdej mora pa še kosilo pojest, potem pa greva v Kranj, ker gremo z mojim v nabavo za na morje.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.