Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 12:45:54
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča sva včeraj tisto jedle, sej veš kaj ...je jedla ko velika! sem ti rekla Tell us more (a je prov us??, tko čudn mi je videt) Naš ima ful rad krompir na kocke narezan in skuhan. To mu še najbolj v rito pade ne vem, če lahko povem A tok skrivnostno. No sej pol pa niti ne vem, če čem vedet. Al je tolk strupen al pa tolk čuden
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 12:48:24
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika lenča sva včeraj tisto jedle, sej veš kaj ...je jedla ko velika! sem ti rekla Tell us more (a je prov us??, tko čudn mi je videt) Naš ima ful rad krompir na kocke narezan in skuhan. To mu še najbolj v rito pade ne vem, če lahko povem A tok skrivnostno. No sej pol pa niti ne vem, če čem vedet. Al je tolk strupen al pa tolk čuden A jagode?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 12:48:58
|
|
|
|
abc100
|
Enkrat je ena gor dala setnam za na morje. A ga še ima kera?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 12:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ne jagode...naredila sem ji špagetke s tuno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 12:58:19
|
|
|
|
HHH
|
Moj ima špagetke s tuno zelo rad. Pa saj je čisto malo tune notri. Jagod mu pa res še nisem dala. Bom še malo počakala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 12:59:36
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ne jagode...naredila sem ji špagetke s tuno A česa od tega še ne smejo jest? Janez jih ima rad. Mu pa dam tudi jagode zdej ko sodomače. Pa maline obožuje.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 13:02:48
|
|
|
|
HHH
|
Jagode so baje eden najbolj alergenih sadežev. Ribe pa naj ne bi jedli zaradi težkih kovin, ki jih lahko vsebujejo. Ampak jaz mislim da vse v eni zdravi meri ne more kaj posebno škodit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 13:03:15
|
|
|
|
tikca
|
Ajaaa to No tuno je tudi Lovro že probal, mu je bila všeč. Kako pa špagetke nalomite, narežete?? Sem opazila, da pri našem npr. pri rižu ali pri rezancih v juhi, da jih toliko časa menca po ustih, da vso tekočino ven spravi, pol pa kot, da ne bi znal tistga pogoltnit Sem mu pa naredila juhico z enimi full majhnimi zvezdicami, tist je pa kar padlo v rito. V soboto je tudi probal par gozdnih jagod, posebnega navdušenja sicer ni bilo. No zdaj moram pa počas izključit rač. začenja grmet in tista reč (komunikator), ki nam ga je prejšnji teden skurila strela, stane 180 Eur
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 13:10:14
|
|
|
|
HHH
|
Pol pa le odklop. Da ne bi preveč stroškov. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 13:20:49
|
|
|
|
abc100
|
HHH dej napiši, kdaj si rodila, pa težo in veličino po mesecih. PA če veš, kdaj je dobil zobke. Vse to si Antigona pridno beleži. Pa kakšno slikco lahko pokažeš, da vidimo tvojega korenjaka.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 13:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
tikca jst kupm take male rožice namesto špagetov, so ful mejčkene kot za v juhco in tamala jih ful papa abc, maline ji je pa tašča zadnč dala in je dobila pikice.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 14:57:41
|
|
|
|
Talika19
|
Meni pa Mark zdej že več kot uro in pol spi v vozičku. Sva šla na sprehod in je zaspal, zdej pa še kar spi v garaži. Upam, da se zbudi kaj boljše volje kot je bil zjutraj.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:03:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Super, da tkole čori . Tjaša je tud šla zdele spet spat ...se je zbudila ob pol dveh zdej je pa bla pa spet čist konec...Verjetno je res tole veme, zdele v Ljubljani tolk vliva...šit, kaj takega...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:04:45
|
|
|
|
Talika19
|
Najboljš, da njegovo posteljico kar prodamo. Itak ni v njej skoraj nič, pa še slabo spi ko spi v njej. Bom dala noter kar voziček.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:05:27
|
|
|
|
Talika19
|
Pri nas tudi noro lije. Dobro, da sem šla prej malo ven, sem bila takoj boljše volje.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:05:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Najboljš, da njegovo posteljico kar prodamo. Itak ni v njej skoraj nič, pa še slabo spi ko spi v njej. Bom dala noter kar voziček. pa imate prenosno posteljico in tapravo, vse v enem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Pri nas tudi noro lije. Dobro, da sem šla prej malo ven, sem bila takoj boljše volje. Mi2 sva bile tudi zunaj, slabih 15 min pol je pa začel dežvat ampak tko kot je pa zdele lilo pa že dolgo ni , kr neki no.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:07:03
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Najboljš, da njegovo posteljico kar prodamo. Itak ni v njej skoraj nič, pa še slabo spi ko spi v njej. Bom dala noter kar voziček. pa imate prenosno posteljico in tapravo, vse v enem ja res nakup postelje je bil pri nas zgrešen nakup posteljica je zanj kot zapor
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:09:12
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Pri nas tudi noro lije. Dobro, da sem šla prej malo ven, sem bila takoj boljše volje. Mi2 sva bile tudi zunaj, slabih 15 min pol je pa začel dežvat ampak tko kot je pa zdele lilo pa že dolgo ni , kr neki no. Jaz imam že čisto boge rožice na balkonu, ker je sam dež in nič sončka. Vrt je pa itak čisti obup, sam plevel, ga sploh ne morem opleti, ker je skoz čisto mokro. Zdele je ful jagod, pa so čisto brez okusa, ker ni sonca in ful gnijejo. Jih uporabljam samo za sladoled. No vsaj nekaj dobega bo nastalo iz njih.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Pri nas tudi noro lije. Dobro, da sem šla prej malo ven, sem bila takoj boljše volje. Mi2 sva bile tudi zunaj, slabih 15 min pol je pa začel dežvat ampak tko kot je pa zdele lilo pa že dolgo ni , kr neki no. Jaz imam že čisto boge rožice na balkonu, ker je sam dež in nič sončka. Vrt je pa itak čisti obup, sam plevel, ga sploh ne morem opleti, ker je skoz čisto mokro. Zdele je ful jagod, pa so čisto brez okusa, ker ni sonca in ful gnijejo. Jih uporabljam samo za sladoled. No vsaj nekaj dobega bo nastalo iz njih. jst bom pa šla verjetno nasledn tedn kupt rožce za na balkon, to mi tko lepo zgleda, kar poživi hišo Naš vrt je tud kr neki , žalost, nič od nič...sicer sem pa jst bolj anti za vrt ...to tast obdeluje A sladoled delaš doma? Hm ...jst ga ne smem, ker potem ne bi imela nobene meje in bi ga pomoje non stop delala in non stop jedla .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:15:18
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 nakup postelje je bil pri nas zgrešen nakup posteljica je zanj kot zapor ja saj za našega tudi...najrajši je med nama dvema. Bo pa mogoče nasledji bolj pridno noter spal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 nakup postelje je bil pri nas zgrešen nakup posteljica je zanj kot zapor ja saj za našega tudi...najrajši je med nama dvema. Bo pa mogoče nasledji bolj pridno noter spal. a bote imeli še enega?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:16:44
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Pri nas tudi noro lije. Dobro, da sem šla prej malo ven, sem bila takoj boljše volje. Mi2 sva bile tudi zunaj, slabih 15 min pol je pa začel dežvat ampak tko kot je pa zdele lilo pa že dolgo ni , kr neki no. Jaz imam že čisto boge rožice na balkonu, ker je sam dež in nič sončka. Vrt je pa itak čisti obup, sam plevel, ga sploh ne morem opleti, ker je skoz čisto mokro. Zdele je ful jagod, pa so čisto brez okusa, ker ni sonca in ful gnijejo. Jih uporabljam samo za sladoled. No vsaj nekaj dobega bo nastalo iz njih. jst bom pa šla verjetno nasledn tedn kupt rožce za na balkon, to mi tko lepo zgleda, kar poživi hišo Naš vrt je tud kr neki , žalost, nič od nič...sicer sem pa jst bolj anti za vrt ...to tast obdeluje A sladoled delaš doma? Hm ...jst ga ne smem, ker potem ne bi imela nobene meje in bi ga pomoje non stop delala in non stop jedla . točno tako samo je pa ful dober, a nisi zadnjič videla mojega recepta? glej tukaj, probaj, pa boš videla: 20 dag sadja 20 dag sladkorja (pri zelo sladkem sadju ga daš lahko manj) 1 kisla smetana 1 šlag pena mleko za pripravo šlag pene Sadje zmiksaš in po potrebi precediš zaradi pešk. Posebej narediš šlag peno, nato pa vse skupaj fajn zmešaš, da se sladkor stopi. Nato ga daš v posodice in v zamrzovalnik.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:19:03
|
|
|
|
Talika19
|
Mark še kar spi... Jedel je okrog 11h nekaj žličk sadja, pa enkrat se je vmes malo dojil, potem pa nič več. Zdej mora pa še kosilo pojest, potem pa greva v Kranj, ker gremo z mojim v nabavo za na morje.
|
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.