Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 točno tako samo je pa ful dober, a nisi zadnjič videla mojega recepta? glej tukaj, probaj, pa boš videla: 20 dag sadja 20 dag sladkorja (pri zelo sladkem sadju ga daš lahko manj) 1 kisla smetana 1 šlag pena mleko za pripravo šlag pene Sadje zmiksaš in po potrebi precediš zaradi pešk. Posebej narediš šlag peno, nato pa vse skupaj fajn zmešaš, da se sladkor stopi. Nato ga daš v posodice in v zamrzovalnik. ne nisem vdila ... pa čist simpl se sliši...prav res bom probala ...upam, da bo čist zanič. Pri nas more bit sladoeld obvezno v hladilniku, ni važno kater letni čas je, ker če ga ni imam jst take krize...pomoje res ni večjega frika na sladoled kot jst
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark še kar spi... Jedel je okrog 11h nekaj žličk sadja, pa enkrat se je vmes malo dojil, potem pa nič več. Zdej mora pa še kosilo pojest, potem pa greva v Kranj, ker gremo z mojim v nabavo za na morje. upam,da imaš kosilo pripravljeno, če ne bo kriza . Joj kok vam je luštn, k greste že na morje ...mi pa šele 20. 7
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:22:09
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja saj za našega tudi...najrajši je med nama dvema. Bo pa mogoče nasledji bolj pridno noter spal. a bote imeli še enega? mi??? to je bilo mišljeno za vas!!!! Mi pa mogoče....če bo sigurno punčka potem ja....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:23:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ja saj za našega tudi...najrajši je med nama dvema. Bo pa mogoče nasledji bolj pridno noter spal. a bote imeli še enega? mi??? to je bilo mišljeno za vas!!!! Mi pa mogoče....če bo sigurno punčka potem ja.... čaki, kako si zdej to citirala? jst nisem tega napisala zakaj pa za nas?? jst nisem napisala, da ji je posteljica kt zapor ampak Talika
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
kva pa je s tem citiranjem
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:25:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
Se mi zdi da to gre pol kar naenkrat.... very fast
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:26:20
|
|
|
|
JORJA
|
Veste kaj si pa Avgustin dela že cel dan......z zobmi si grize jezik in to tak fejst da mu kri teče... Ne vem kaj naj naredim.....mu kr skoz nekaj porivam v usta, pa mu niti blizu ne smem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:28:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
zdele v Ljubljani tolk vliva...šit, kaj takega... in pr nas
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:29:13
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika čaki, kako si zdej to citirala? jst nisem tega napisala zakaj pa za nas?? jst nisem napisala, da ji je posteljica kt zapor ampak Talika Sory, mišljeno je bilo Taliki......sem nekaj preveč zbrisala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:31:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
Veste kaj si pa Avgustin dela že cel dan......z zobmi si grize jezik in to tak fejst da mu kri teče... Ne vem kaj naj naredim.....mu kr skoz nekaj porivam v usta, pa mu niti blizu ne smem. IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Veste kaj si pa Avgustin dela že cel dan......z zobmi si grize jezik in to tak fejst da mu kri teče... Ne vem kaj naj naredim.....mu kr skoz nekaj porivam v usta, pa mu niti blizu ne smem. kaj vse ne pogruntajo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:31:40
|
|
|
|
*lenc@*
|
ga res neki serja ta citiranje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:31:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika čaki, kako si zdej to citirala? jst nisem tega napisala zakaj pa za nas?? jst nisem napisala, da ji je posteljica kt zapor ampak Talika Sory, mišljeno je bilo Taliki......sem nekaj preveč zbrisala. ni panike...je ful smešn izpadl kt, da sem jst rekla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:33:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
jaz sem bla pa prej na kavici in sprehodu in je začel padat in sem mojga poklicala, naj dam pelje in ona tamala čist happy k ga je zagledala in pol k se je odpeljal nazaj v službo, je začela jokat
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:33:54
|
|
|
|
JORJA
|
Poopsika si mi zdajle naredila takšne lušte s sladoledom da sem šla kar odpret Planico in nama z Valentinom nadevat celo sklečko. Jutri bo imel pa angino... gnojno .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem bla pa prej na kavici in sprehodu in je začel padat in sem mojga poklicala, naj dam pelje in ona tamala čist happy k ga je zagledala in pol k se je odpeljal nazaj v službo, je začela jokat smrklce male, že zdej so atijeve punčke ...naša tud sam, da atija vid pa je konc
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Poopsika si mi zdajle naredila takšne lušte s sladoledom da sem šla kar odpret Planico in nama z Valentinom nadevat celo sklečko. Jutri bo imel pa angino... gnojno . packa ..men je je pa zmankal včeraj, no sej gremo danes v nabavo ...A ni dobra no, Planica je zakon!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:38:08
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* jaz sem bla pa prej na kavici in sprehodu in je začel padat in sem mojga poklicala, naj dam pelje in ona tamala čist happy k ga je zagledala in pol k se je odpeljal nazaj v službo, je začela jokat boga......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 15:40:48
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika packa ..men je je pa zmankal včeraj, no sej gremo danes v nabavo ...A ni dobra no, Planica je zakon!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 16:02:07
|
|
|
|
*lenc@*
|
sem zdj klicala dr v razvojno in me je vprašala, kaj "znamo". in povem in je rekla super, ujela je razvoj in ses lišmo k bo šla raje po dveh k po štirih.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 16:02:34
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: poopsika packa ..men je je pa zmankal včeraj, no sej gremo danes v nabavo ...A ni dobra no, Planica je zakon!!!!!!!! podpis!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 16:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
lenča super za razvojno a za ju3 imava zmenjen? sam vprašam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 19:12:36
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* od naju tudi!!! oooooooooo hvala, sam 1 dan prehitevate 18 praznujemo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 19:14:47
|
|
|
|
mojca 32
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Pozdravljene punce Že več kot 10 mesecev nisem bila tukaj gor in sem vas komaj našla. Dokler sem bila še noseča sem še kar nekaj debatirala z vami, potem pa več ne. Se je preveč dogajalo. No kakorkoli, stvari se umirjajo, moj Matija raste in rada bi spet delila izkušnje z vami. pozdravljena nazaj
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 19:16:07
|
|
|
|
mojca 32
|
Tudi od naju, čeprav praznuje jutri. Lenč@ a ti malo datumi nagajajo? talika dober spomin
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 17.6.2008 19:27:49
|
|
|
|
mojca 32
|
ma sej to ni res,ko jaz preidem gor mi pa vse zbežite
|
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.