|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
5.6.2008 22:06:38   
arneja
Abra, ma, jaz imam občutek, da prav uživajo v tuji nesreči nekateri user posted image . Sem bila pa danes takšne volje, da če bi meni osebno kdo kaj rekel, bi se na smrt skregala. Sem bila že do sodelavke malo nesramna, da mi je tudi njej brez zveze razlagati, ker nikoli ne bo razumela, kaj dajem čez, ker je prišla do dveh otročičkov brez trohice truda. Meni se prav zares ne da več z nobenim pogovarjat, razen z vami. Pa z mami in mojim srčkom. Ma, saj bo jutri na srečo nov dan user posted image . Pa še najkasneje čez tri dni ne bom več sama user posted image .

Bambi, imaš prav, tisti najbolj zagrenjeni, najraje brskajo po tujih problemih. Ja, bogsigavedi, kaj pametujejo, zakaj meni otrok ne rata imeti. In bogsigavedi, kako si sploh predstavljajo, da poteka umetna oploditev.

Dejzi, se niste pogovarjale, da bo nove koncesije menda junija dobil? Potem midve sigurno padeva notri user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 976
5.6.2008 22:08:15   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Sem gledala tiste slikce s pirom pa me je kar dvakrat ven zabrisalo ko sem se ga hotla mal dotaknit, Zato sem kar rajš šla v hladilnik po enga, sam nimam Heinekena.

A ni blo včeraj dosti? Pa še en čik pržgi, da te ne bo tvoj zastonj ovohavuuser posted image user posted image  a si mu razložla, da sem bla jaz kriva za tisti pridih cigaretovuser posted image

Ja sem ja , sam men se vseen ni jasn kak je lahk kaj vohu če smo ble pa zuni.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 977
5.6.2008 22:09:40   
dajamaja
Arneja, zate imam vtis, da si taka drobna bolj ... zato mala! A sem falila!? Pa pust babe pr mir. Sej so kure sam za kurnik. Po mojih izkušnjah je vodstven kader marsikdaj uradne sestanke začel najprej s trači iz firme. Kaj vse je izzvalo njihov interes user posted image user posted image user posted image  Ubogi na duši, kaj češ. Dvigni se nad njih in ne poglabljaj svoje bolečine v poskusih njih spreobrnit.

Abrica, ti pa tak kot jaz ... mene tud zanima kaj ostane na nohtih, ko gredo umetni dol. Kar bi pri meni bilo itak že za prvim ovinkom user posted image . Kako si kaj? Že kej slabo? Sej ne, da bi ti tega želela, sam da poažuriram.   

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 978
5.6.2008 22:09:54   
blanč
Ja kak ti ni jasnuser posted image  enostavno- je pač dec-

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 979
5.6.2008 22:09:59   
arneja
Abra, bom kar počakala, da M pride ali pa mogoče z 0,0000001 % možnostjo ne pride.

Blanč, no, potem ima pa ena druga punca lepe nohte. Sem ravno razmišljala, kako za vraga ti je uspelo svoje roke poslikati user posted image .

Pa grem jaz tudi spat, bom jutri za nazaj brala. Nočko, soborke user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 980
5.6.2008 22:10:54   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ja imaš prav ... jutri bom jaz ruknla en moj izdelek v album, zdej pa šibam spat, mater lej kolk je spet ura ... pa še domačo nalogo moram nardit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa sinoči Grethy a ni blo nič domače naloge. Jaz sem jo pa mogla najprej nardit, ker me cel popoldan ni blo doma.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 981
5.6.2008 22:11:57   
arneja
Damaja, ti mi kar govori mala, sem že navajena user posted image . Ma, so babe res tračarske, čisto možno, da so me danes zjutraj pod točko razno dale user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 982
5.6.2008 22:14:20   
Abra
Ma ja, saj to je tko tipično slovensko. Kamorkoli se obrneš nekdo nekoga opravlja user posted image meni se zdi, če ne grejo čez to ne morejo razumet, lahko so sočutni in podpirajo v boju in odločitvah. Razumet pa ne moreš. Se spomnim, da sta mi pred leti ena znanca rekla, da ne moreta imet otrok, ampak jima bo medicina pomagala. Jaz jima takrat sploh nisem vedela, kaj reči. Je blo pa punci ful težko in sem vidla, da vseeno o tem težko govori. Seveda je bilo še to obdobje, ko sem jemala tabletke in se mi o teh problemih res ni sanjalo.. mi je blo hudo, bi pa to zdaj čisto drugače razumela.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 983
5.6.2008 22:18:37   
Abra
Dajamaja, ni mi ravno slabo, neki na poti user posted image bolj je nek filing, pa moram pol neko točno določeno zadevo jest, pa mi je pol še slabš. Al pa sem ful lačna, pa mi nč ne paše.. prej mi je celo pir zadišal user posted image mi je pa spet (kot januarja) jagodni sok zapasal. Se mi pa tko vleče, šele čez 5 tednov imam naslednji pregled.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 984
5.6.2008 22:19:51   
pikovit
Čer bejbe.

itak da sem prebrala 3 strani,pol me je pa minil,ko sem videla,da ste že na 40 strani.
Evo mene iz 5h maratonskega klepetauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 985
5.6.2008 22:24:21   
Abra
Pikovit in zdaj imaš še voljo za čvekanje? user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 986
5.6.2008 22:26:13   
pikovit
Abrica vedno,kadar želiš sem ti na voljouser posted image

Mene pa neki net zezauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.6.2008 22:30:07   
Abra
Ti si pa neuničljiva user posted image jaz sem pa že ful zmatrana. Sem včeraj neki bolj slabo spala, pa moram it danes malo bolj zgodaj spat. Vseeno boljš utrujenost, ko slabost. Ma tut tisto bomo potrpeli user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.6.2008 22:30:51   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dajamaja, ni mi ravno slabo, neki na poti user posted image bolj je nek filing, pa moram pol neko točno določeno zadevo jest, pa mi je pol še slabš. Al pa sem ful lačna, pa mi nč ne paše.. prej mi je celo pir zadišal user posted image mi je pa spet (kot januarja) jagodni sok zapasal. Se mi pa tko vleče, šele čez 5 tednov imam naslednji pregled.

Pol pa glih prav, da maš neki na poti, da veš, da je na poti. user posted image  Pa si me razumela, ne!? Ti zdej mal odklopi štetje ... vidiš, da je stroka mirna glede tebe. Zdej pejt mal cotke gledat, da boš bušija not stišala, ko bo začel rast.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 989
5.6.2008 22:32:21   
bambi75
O Pikovitka tukaj si , jaz pa čakam na tvojo izkušnjo s teto Pehto drugje.  Res me zanima lahko kaj več tudi na ZS.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 990
5.6.2008 22:32:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Ti si pa neuničljiva user posted image jaz sem pa že ful zmatrana. Sem včeraj neki bolj slabo spala, pa moram it danes malo bolj zgodaj spat. Vseeno boljš utrujenost, ko slabost. Ma tut tisto bomo potrpeli user posted image

Mami Abra le pojdi počivat.Se beremo kaj jutri,jaz grem pa za nazaj brat,da bom na tekočem.user posted image Nočka

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.6.2008 22:33:29   
dajamaja
Vse lezete prot postli, z izjemo Pikovit, ki je kot vedno polna elana user posted image . Grem tudi jaz še kaj strokovne literature pregledat. Nočko!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 992
5.6.2008 22:33:50   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

O Pikovitka tukaj si , jaz pa čakam na tvojo izkušnjo s teto Pehto drugje.  Res me zanima lahko kaj več tudi na ZS.

Evo prihajamuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 993
5.6.2008 22:34:46   
Abra
Veš kako se mi ne da po štacunah hodit. Dopoldne imam še neki energije in se takrat trudim čimveč narest, pol po kosilu je pa samo še kavč user posted image pa bo nujno treba nekam it, ker se mi zdi, da me vse tišči. Al pa bom kar vtrenerki začela okrog hodit user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 994
5.6.2008 22:35:56   
Abra
Pol grem pa še jaz. Lahko noč user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 995
5.6.2008 23:30:48   
pikovit
No ura je 23:30 in sem se končno prebila čez vse posteuser posted image Vmes naredila še malo dobrega dela med zeliščarkamiuser posted image .

Punce moje vsem želim lahko noč in prijetne sanjeuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 996
6.6.2008 3:50:12   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ja imaš prav ... jutri bom jaz ruknla en moj izdelek v album, zdej pa šibam spat, mater lej kolk je spet ura ... pa še domačo nalogo moram nardit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa sinoči Grethy a ni blo nič domače naloge. Jaz sem jo pa mogla najprej nardit, ker me cel popoldan ni blo doma.

Veš bambika tisti večer po srečanju, me je pa spanec in utrujenost, pa ker sem vedla da že tako ne bom dosti spala, pripeljal do tega user posted image user posted image user posted image user posted image , da sem se, pazi sad opravičla da ne morem domače naloge nardit, sem misla da bo umrl od smeha ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.6.2008 7:01:07   
arneja
Jaz imam pa novo preobleko user posted image . M zaenkrat še ni, upam, da je tudi še kar nekaj časa ne bo user posted image . Če pa bo, bo pa treba pač zobe stisniti in še enkrat v vse skupaj. Drugega nam itak ne preostane. Sem danes celo malo bolje spala user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.6.2008 7:37:38   
arneja
Imam zdajle še 15 minutk časa, pa malo še od včeraj pokomentiram. Sem bila včeraj preveč zaspana, da bi brala za nazaj.

Dejzi, da je res malo lažje, ko človek ve, pri čem je. Prej pa tista grozna napetost, ko upaš, da bo, po drugi strani pa čutiš, da ne bo. Oziroma se ti zdi, da nikoli ne bo. Čeprav poglej, koliko puncam potem uspe, pa so čisto isto kot midve mislile, da jim nikoli ne bo. Tudi nama bo, pa tudi drugim. Vse bo svojem času. Čeprav ne vem, kdaj za vraga bo ta čas user posted image ? Saj če bi bila 25 let stara, bi mi bilo vseeno, tako mi je pa vsak mesec več težko čakati.

Gigi, ti pa danes k zdravniku? Bolje, da gre čimprej vse skupaj mimo, če ti je že usojeno, da tokrat ne uspe. Si pa ne predstavljam, kako se počutiš, lahko samo mislim nate, da ti bom čimmanj hudo user posted image . Meni tudi uspe, če sem hudo živčna kar v enem dnevu precej shujšati. Sem pa ena taka mala obsedenka in se vsako jutro tehtam user posted image . Upam, da si tudi ti danes bolje spala user posted image . Tole bedenje je prav grozljivo user posted image . Vreme pa tudi nič kaj spodbudno user posted image .

Shadow, hvala za stisnjene pestke user posted image , Sonček, tebi pa za objemčke user posted image . Sonček, se spomnim svoje prijateljice pri prvi nosečnosti, je bila isto čisto izmučena, tako da te zastopim, da ti je težko. Ampak bo minilo in potem boš imela kmalu dva otročička v naročju user posted image user posted image .

Gloria, prosim, kar navijaj še naprej, mogoče bo pa kaj pomagalo user posted image . Za en dan nam je že uspelo zadržati rdečo grdobo z navijanjem user posted image .

Abra, pa veš, da se je meni včeraj ponoči sanjalo, da sem dve rožnati črtici ugledala user posted image ? Psiha zares dela svoje. Joj, kaj bi dala, da je tisti BC mini včeraj narobe pokazal user posted image . Joj, da bi vsaj tudi pri meni veljalo, da bo šele 19. dan po punkciji kaj pokazalo, ker to bo pa šele v torek, pa bi potem vseeno obstajala ena mala verjetnost, da je bil včeraj lažen rezultat user posted image . Za jesen bomo pa z Dejzi zares bojni plan naredile in potem bo moralo ratati, prav, Dejzi user posted image ? Se pa tudi jaz strinjam, da je Reško bolj odgovoren, kar se tega tiče, da začne z malimi dozami. Moja sodelavka je imela pri samo dveh enotah 13 foliklov in blago hiperco, tako da bog pomagaj, kaj bi bilo, če bi ji dal tri enote user posted image .

Pija, zdaj je pa res že čas za virtualno dekliščno user posted image . A boš že pokazala svoje čeveljce user posted image ?

Pikovit, danes imam že malo bolj razjasnjen obrazek, včeraj me je pa najprej zjutraj vse skupaj zamorilo, potem pa še popoldan, ko mi je sodelavka za čveke povedala user posted image . Pa še mojega sončka ni doma, pa nimam komu stokati, to je pa najhuje user posted image .

Kajsica, jaz sem tudi na GK imela laparaskopijo, ampak spermiogram in hormončke mi je pa Reško pregledal. Dejzi, kako to, da jih tebi ni user posted image user posted image user posted image ? To mi pa res ni jasno user posted image . Ščitnico mi je dal pa moj osebni zdravnik pregledati, pa je kao vse b. p. Kajsica, vem, da nisi nič slabega mislila user posted image . Meni se ni treba nič opravičevati, nisem takšna, da bi se na besede obešala user posted image . Vem, da ena drugi le dobro želimo user posted image . V bistvu sem vsaki hvaležna za čisto vsako besedo, ki mi jo napiše, saj veš, več ljudi več misli sproducira. In še vedno kaj novega vsakič izvem user posted image . Joj, upam, da boš danes zares zadnjič morala dati kri, ker to je pa noro, da imaš takšne žilice user posted image .

Dejzi, čakaj, da si dam glede tvoje rdeče grdobe duška : )=/(&/%%$%$###$%%$ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Da si jeseni niti drzne ne več priti naokoli!!! Aja, si mi pozabila odgovoriti, je tebi Reško kaj rekel, koliko debel endometrij imaš?

Zdaj pa res šibam. Punčke, držim pesti za vse nas, da za vse že končno posije sonček user posted image .

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.6.2008 7:39:32   
Pija76
Arneja simpatično oblekico imaš!Sem takoj porajtala. Zdrži punca, zdrži, veš da imaš cel navijaški klub tle, še večjega kot Green Dragonsi user posted image

Dajamaja in Abra pozdravčke, kako sta?

Men se pa delat ne da, thx god je petek

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Zobje
Nezy85

Ali bi šle med nosečnostjo(nekje v 8mesecu)na puljenje modrostnega zoba?

da (21%)

ne (79%)

Število vseh glasov: 369

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!