|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
12.6.2008 9:25:12   
Grethy
Hvala pikovitek ...

če te fejst mika, lohk ene za probo enkrat kresnemo, preden se nam omožiš ...
pa ene da ti Blanč nardi, pol boš pa vidla keri ti bojo bol sedli ... user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.6.2008 9:28:29   
Grethy
Grethy,ker kokr mal za tvoj biznis skrbim ti moram ovedat,da so punce odprle novo temo na drugem forumu-poroka.Pejt se mal pofočkat.

na kermu drugmu forumu zdej madona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.6.2008 9:30:23   
pikovit
Sonček kako si kej?
Gigi kje si pa ti danes?Počivaš?
Zvezdica a ubogaš najin nasvet z Ledenko?Počivaš?
Abra kje si pa ti?
Pa Shuka?Lahko bi malo pokukala iz ilegale?user posted image
Zelo pogrešam ČARNO!!!!Javi se,če tole bereš.
Dakec ku,ku.Držimo pesti,da ratauser posted image
Dejzi vsake toliko pa le pridi naokol.user posted image
Mlliiiiiiiinčkaaaaaaaaa kakšna je kaj situacija?
WP upam,da ti je ratalo v red spravit diplomo.Ja saj veš,ko ima hudič mlade jih ima na kupuuser posted image Upam,da je vse OK.
Mala kako pa ti kaj?
Ozone kukauser posted image živjo.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.6.2008 9:31:34   
mismis
joj Gretka

ta tvoja hudičevka te pa res zafrkava, tvoja še prišla ni, moje je pa že konec,
Pismu tokrat je bila pa izjemno kratka, vse skupaj slabe 4 dni. Jupi.

A pa nisi ti neke tablete jemala za pospeševanje, kaj pa una taktika z rdečim vinom, bi bilo za probat, a ne

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.6.2008 9:32:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Hvala pikovitek ...

pa ene da ti Blanč nardi, pol boš pa vidla keri ti bojo bol sedli ... user posted image user posted image

Mika mikauser posted image mi je pa ta varjanta z gelom lepša.Sorči Blančiuser posted image Iščem zdej po Lj. pa nič ne neajdem oz. so vse zasedene.Do drugega tedna pa rabim.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.6.2008 9:33:18   
pikovit

Grethy,ker kokr mal za tvoj biznis skrbim ti moram ovedat,da so punce odprle novo temo na drugem forumu-poroka.Pejt se mal pofočkat.

na kermu drugmu forumu zdej madona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na tistemu kot zadnjičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.6.2008 9:34:55   
pikovit
Grethy pa javi se vsaj 1x na dan,da te malo poklikam.O si pa že zrasla.Prav lepo mesto že imašuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.6.2008 9:35:02   
mala81
o pikovit hvala, da misliš name. Sem kar vredu, pripravljam se na jutrišnjo punkcijo. Stopka padla brez kakšnega problema. Upam samo, da ne bo gužve in da me hitro rešijo jutri. Sem se malo pohecala in pravime user posted image  najse tudi pripravi, saj je jutri na vrsti da pokaže kaj zna. Upam samo na najboljše. In kako se počutiš ti? Že kaj predporočne nervoze?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.6.2008 9:36:03   
aqua77
Pozdravlene punce,

sem nick menjala, pa me verjetno ne bost prepoznale, al pa mogoče po avtarčku. Po mojem se me bo Pikovitek spomnil.... Še zmeraj nisem čeveljčkov dala v album, ampak obljubim da bom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem na dopustu, pa nisem imela veliko časa tu na RR bit, sam vas berem ko utegnem in sem z vami... v dobrem in v slabem.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.6.2008 9:36:47   
sonček33
Pikovit pa ja nisi že preporočno nervozna, saj kje je še september. Mene pa res že malo daje, sam še 15 dni. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.6.2008 9:37:27   
Ozone
Pikovitek ku ku.............
Grethy kako pa ti? Kot po mrfiju, ko user posted image rabiš, je ni, ko pa si je ne želiš, pa pride v polni sestavi user posted image

Evo da še tu objavim, z mojo user posted image konec julija, začnem jemat femoden tabletke, 18.8. Diphereline, 28.8. UZ, potem pa naprej. Ja, v MB sem in sem zelene barve user posted image .

Vsem novim nosečkam pa user posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.6.2008 9:37:59   
mala81
o sonček33 pol je tud pri tebi že mal nervoze?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.6.2008 9:39:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pikovit
Kar se tiče navdihovanja Sam Fox, saj veš kako sem jaz dovzeten človek z  zelo bujno domišljijo, v vsaki stvari vidim nek pomen. In ja včeraj sem ga v Sam Fox, danes je na vrsti Colonia...
No krasno.Sem si včeraj prav ta komad od Sam gor dala.Še vedno sekauser posted image Kolonija me pa nikol ni prepričala.Sem in tja ma kakšen dober komad.

Pa ti, kako si, a si že varuška?Ja varuškauser posted image
Če boš kaj na našem konuc, lahko preveriš, če je moj kužon priden...Pa itak da je.Kakršen lastnik,tak pesuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.6.2008 9:39:34   
mala81
sonček33 boš pa ena izmed najsrečnejših nevest na svetu!!!

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.6.2008 9:40:05   
sonček33
ja pri meni pa je, predvsem še zaradi tega, ker sem zelo zelo utrujena in me seveda skrbi, kako bom naporočni dan...pa tudi nekaj stvari je treba še zrihtat, saj veste, do zadnjega je še kakšna malenkost, pa dekliščna naslednjo soboto.
Kaj pa vem, zdaj se kar težko veselim. Nisem v najboljši formi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.6.2008 9:40:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Hvala pikovitek ...

Mika mikauser posted image mi je pa ta varjanta z gelom lepša.Sorči Blančiuser posted image Iščem zdej po Lj. pa nič ne neajdem oz. so vse zasedene.Do drugega tedna pa rabim.user posted image

Ja sej če ne boš najdla se bova pa mogoče kej lahko zmenile

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.6.2008 9:41:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravlene punce,

sem nick menjala, pa me verjetno ne bost prepoznale, al pa mogoče po avtarčku. Po mojem se me bo Pikovitek spomnil.... Še zmeraj nisem čeveljčkov dala v album, ampak obljubim da bom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem na dopustu, pa nisem imela veliko časa tu na RR bit, sam vas berem ko utegnem in sem z vami... v dobrem in v slabem.... user posted image

Ravno danes sem mislila nate Katalina.Zakaj si zamenjala nickuser posted image Men je ta tako lep bil.No ja glavno,da imaš čeveljček gor.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.6.2008 9:42:06   
pikovit
Porkaš Grethy vse je zasedenouser posted image .Sem zdej še v en salon klicalauser posted image Grem naprej še iskatuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.6.2008 9:42:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

sonček33 boš pa ena izmed najsrečnejših nevest na svetu!!!

Točno tako!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.6.2008 9:43:58   
Grethy
Veš kaj pikovitka moja draga, kar se tiče unega foruma, sem se kr mal odjavla, ker karkoli napišem tam, mi označijo kot začasno objavljen post, kot da sem kužna ... zdej pa ne vem kaka tema je na novo user posted image user posted image user posted image user posted image in kaj bo če kaj napišem tam user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.6.2008 9:44:27   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pikovit pa ja nisi že preporočno nervozna, saj kje je še september. Mene pa res že malo daje, sam še 15 dni. 

Ne bom zanikala.Zadnje čase sanjam tole poroko in vedno gre kaj narobeuser posted image
Ozone a je fičo že zrihtanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.6.2008 9:47:23   
Tia-na
Pikovit, misli mi bereš. Ko najdeš salon Lj, mi prosim javi pa da se še jaz naročim.
Bom tudi poskusila še pred d-dnevom te nohtke narest, da vidim, kako se obnese pri meni.

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.6.2008 9:47:47   
pikovit
Mala no pol naj se pa izkažeuser posted image Bomo držal pesti da bo dobra berauser posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.6.2008 9:48:22   
Ozone
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Ozone a je fičo že zrihtanuser posted image user posted image user posted image

Ne še, se pa moj trudi in gre naprej. Sedaj so prednji sedeži že nared. Če pa ta ne bo 8čeprav mislim, da bo), pa veš kaj imaš za alternativo user posted image . Tistega ta zelenega p......

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.6.2008 9:48:56   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Pikovit, misli mi bereš. Ko najdeš salon Lj, mi prosim javi pa da se še jaz naročim.
Bom tudi poskusila še pred d-dnevom te nohtke narest, da vidim, kako se obnese pri meni.

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

Matr ampak je res vse zasedeno no.Sej teh salonov je veliko ampak klinc.Tipovem,da bom šla na tečajuser posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale folno kislino?

Da (75%)

Ne (13%)

Občasno (12%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!