|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
12.6.2008 20:55:07   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Pišuka pa res nisem.Pa dej Dejzi,žlahta strgana plahta.Na koncu ti bo še žal,kr ne boš prav nič pametnega zvedela.Prit raj z namiuser posted image

Saj pravim pika, takoj menjam! Ampak zaenkrat majo še dobro mnenje o meni, pa moram malo sodelovat. Pa saj bo hitro novo srečanje, a ne? Pliiizzzzzz, pliiiizzzzz, pliiiiiizzzzzzzzzzz!user posted image

To si ti mislišuser posted image user posted image user posted image ,čak da greš,boš hiter kakšen pridevnik dobilauser posted image

Ne, ne pikovit! Moji me majo pa ja radiiiii user posted image

Sanja svinja kukuruz. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak vedno ga kaj poserjem, pa se pol vsi meni režijo in se ne rabijo s sabo ukvarjat. Za neki sem pa le dobra, a ne? Pa še dol mi visi za vse. Nimaš boljše snahe za najdit. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
12.6.2008 20:55:49   
ledenka

Ledenka si že pogruntala?user posted image

nope, marjetka pa je utihnila user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
12.6.2008 20:58:08   
DaisyE

Dejzi kako je pa kaj Mlinčka?

Mlinčka rula! user posted image

Nalepi enga Miliča, pa bo kuj tule!

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
12.6.2008 20:58:17   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Ledenka si že pogruntala?user posted image

nope, marjetka pa je utihnila user posted image  

Veš kolk mora zdej Marjetka razmišljatuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
12.6.2008 20:59:04   
mismis
no kdo bo zdej Miliča prilepil za Mlinčko

ona rabi fotostimulacijo, ker ima v soboto UZ

pa še enga colina zame

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.6.2008 20:59:22   
marjetka cvetka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

marjetka cvetka, upam, da se nisi ustrasla? user posted image  tuhtam, katera si user posted image

user posted image user posted image user posted image  nene, ni panike samo malo sem šla Trenja gledat - itak jih poslušam, samo mogla sem videti katera sodnica ima tako ogaben glas user posted image

Glede zelene ali rumene stavbe pa ne vem... očitno sem bolj farbnblind. kje si pa ti v ta veliki stavbi (klet, prtličje, 1 ali 2 štuk ali v dislocirani enoti (a je to zeleno?)user posted image )

se opravičujem ostalim, samo če je pa tak zanimiv :) morda še ledenko poznam!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.6.2008 21:01:08   
pikovit
Dejzi ne dvomim,da nisi ta prava snahauser posted image Moja tašča je obremenjena z mojimi kilami.A ni to zanimivo.Tako da jaz nisem taprava kaj žeuser posted image .Mene pa boli ...Pa se mam prav fajn.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.6.2008 21:02:13   
mismis

Dejzi ne dvomim,da nisi ta prava snahauser posted image Moja tašča je obremenjena z mojimi kilami.A ni to zanimivo.Tako da jaz nisem taprava kaj žeuser posted image .Mene pa boli ...Pa se mam prav fajn.user posted image

pismu, zgleda da mam pa jaz fenomenalno taščo,
me obožuje, le kdo ve zakaj user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.6.2008 21:03:43   
DaisyE
Bom jaz... sem vedno za folikle...

Za miš
user posted image

Pa za mlinčko...

user posted image

Slinite se, slinite...user posted image

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.6.2008 21:05:47   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

pismu, zgleda da mam pa jaz fenomenalno taščo,
me obožuje, le kdo ve zakaj user posted image

Saj moja ma mene tud prav rada. Pa vem zakaj. user posted image user posted image user posted image  ker sem fejst. Meni se pa ona tud prav dopade. Pa tast tud. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.6.2008 21:06:04   
hedviga
Jou jou jou, evo mene nazaj...
Moj me je šutnil dol z mašine...se je neki hotu ven vlečt da more račune plačat...

Vidim, da je blo zadnje 3 strani govora o alkoholu...
Jest veste pa ne pijem alkohola, res, nikoli. Punce ve še sploh ne veste kakšen strup za telo je to.
In kakšno škodo delate svojim partnerjem, ki so potem nefunkcionalni. tečt je treba, da zapolnite praznino v sebi.
Resnično, dekleta.
...
...
...
...
...
...
...
...
'user posted image 'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v

< Sporočilo je popravil hedviga -- 12.6.2008 21:07:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.6.2008 21:06:55   
marjetka cvetka
ojoj, na tej sliki pa Milko ni ravno primeren za fotostimulacijo user posted image user posted image

Ledenka... zdej me pa firbec matra user posted image user posted image user posted image  grem brskatuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.6.2008 21:07:05   
pikovit
Evo končno eno tako,ki je še nismo videli.UPAM.

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
12.6.2008 21:07:32   
DaisyE
Ampak miš, ti rabiš malo večjega colina.... Evo
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.6.2008 21:07:46   
mismis

Bom jaz... sem vedno za folikle...

Za miš
user posted image

Pa za mlinčko...

Slinite se, slinite...user posted image

Daisy thank you, thank you

priznam slinim se,
priznam vroče mi je,
priznam, da hočem te,

priznam, da zaradi foliklov zihr ne...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.6.2008 21:09:27   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Jou jou jou, evo mene nazaj...
Moj me je šutnil dol z mašine...se je neki hotu ven vlečt da more račune plačat...

Vidim, da je blo zadnje 3 strani govora o alkoholu...
Jest veste pa ne pijem alkohola, res, nikoli. Punce ve še sploh ne veste kakšen strup za telo je to.
In kakšno škodo delate svojim partnerjem, ki so potem nefunkcionalni. tečt je treba, da zapolnite praznino v sebi.
Resnično, dekleta.
...
...
...
...
...
...
...
...
'user posted image 'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v

Hedi, jaz vedno laufam.... Sploh če je pir v igri...user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.6.2008 21:09:47   
mismis

Ampak miš, ti rabiš malo večjega colina.... Evo
user posted image

mis potrebuje predvsem bližje tega Colina
pa da mu zapojem: "fenomenalno volim te ja, fenomenalno ljubim te, fenomenalno trebaš me ti, fenomenalni skupa smo mi."

Evo Prešeren is born

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.6.2008 21:10:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: marjetka cvetka

ojoj, na tej sliki pa Milko ni ravno primeren za fotostimulacijo user posted image user posted image

Ledenka... zdej me pa firbec matra user posted image user posted image user posted image  grem brskatuser posted image

ja, dve stavbi, rumena in zelena, sta osnovni, pol pa se dislocirana enota blizu Tromostovja

hm, mislim, da je podatek o pikniku zgolj nakljucje in NISVA sodelavki user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.6.2008 21:10:49   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: marjetka cvetka

Mlinčka je preko tega, kako on zgleda... Samo da je... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.6.2008 21:10:57   
hedviga
ma, dolg sem ga šparala, pa vam ga zdej dajem.
evo vam ga, za stimulacijo

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.6.2008 21:11:49   
mismis
Hedi!!!!

glihkar si uničila vso stimulacijo, katero mi je Daisy tako pazljivo naštimala

Bad Hedi Bad

se grem jest kr malo višje po scrollat

< Sporočilo je popravil mismis -- 12.6.2008 21:12:08 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.6.2008 21:12:00   
pikovit
Dejzi tole je pa zate

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.6.2008 21:12:26   
ledenka
hedi, na, pa je slo moje danasnje spolno zivljenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.6.2008 21:12:48   
DaisyE

pa da mu zapojem: "fenomenalno volim te ja, fenomenalno ljubim te, fenomenalno trebaš me ti, fenomenalni skupa smo mi."

Evo Prešeren is born

Nič ti njemu pet, samo akcija user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.6.2008 21:13:55   
mismis

Evo Prešeren is born

Nič ti njemu pet, samo akcija user posted image

prvo čemo malo da pjevamo, pa poslje da jedemo, pa malo popričamo, a na kraju se ljubimo, do kasno u noč user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!