|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 12:50:57   
srki
Mož te bo moral ornk obdelat, da boš unega pozabila, se mi zdi no.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 13:09:13   
Anonimen
Vse mate mal preveč cajta, mal premal življenja, pa iščete neko jako razburljivo življenje na netu.
Tista k pa trdi da ljubi svojega moža zravn pa ma zmenke v avtu z drugmi pa.....ma sej ne vem kaj naj napišem. Folk je trčen, najhujš je pa k se tega sploh zaveda ne. Kaj je pa ljubezen se pa očitno veliko ljudem še sanja ne.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 13:24:19   
svaljkec
zdej se pa ti postavi na njegovo mesto,kako bi ti bilo če bi on imel eno prek spleta,sej se vse začne nedolžno,najprej pogovor,pol kofetki,kr naenkrat spiš z njim....pol pa glava boli kaj si naredila...pa je sam bežna avantura,zakon je pa tisto za kar živiš,vsaj upam,ne vem če je vredno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 13:41:12   
mojamura
Anonimna 1:
če si gledala kdaj humoristično serijo dear john, boš razumela spodnji stavek:
"Is there any sexual problem?"....pa preberi si še moj odgovor na drugi tvoji temi, ker maš 2 ista posta odprta, edino naslov teme je drugačen.

anonimna 2
a ti pa malo sama sebi pesek v oči mečeš, ali kako? ne razumem, kako lahko trdiš, da imaš rada svojega moža v isti sapi pa še napišeš, da si bila s "tipčkom" v avtu, kjer sta šla skoraj do konca? a te nič vest ne daje? očitno je niti nimaš, če lahko kar tako pogledaš možu v oči, kot, da je vse ok.

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu svaljkec)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 15:30:38   
Gorenjec80
RR forume prek nicka od partnerke spremljam že kar nekaj časa. Teme prebiram kar naprej, čeprav me zelo moti dejstvo, da v večini primerov, ko gre za občutljive teme iz partnerskih odnosov, večina uporabnic(vsa čast izjemam-Ankica pa še katero sem pozabil-se opravičujem) kar na hitro popljuva tistega, ki prosi za pomoč s posti "ala": Ti moža že nimaš rada... Mogoče v lastnem ogledalu nato izpadete lepše in boljše, človeku, ki prosi za pomoč pa s takimi bedastimi posti v ničemer ne pomagate. In iz lastne izkušnje vam povem, da situacija v kateri se je znašla anonimna ni čisto nič lahka in da anonimna potrebuje vzpodbudo in pomoč, ne pa pluvanje...

Zgodba moje partnerke in mene je identična. Gradnja hiše, dva majhna otroka-posledica tega je bilo premalo časa eden za drugega ter čustvena praznina in meni se je pač zgodilo podobno kot anonimni. Pa ne zato, ker partnerke ne bi imel rad. Daleč od tega... samo nisem pač bil v tisti situaciji dovolj močan, da bi zadevo prekinil. Začutil sem adrenalin, v življenju se mi je končno poleg navadne dnevne rutine nekaj dogajalo in stvar sem spustil "way too far". Tako daleč, da sem se znašel v dilemi ali ostati s partnerko in dvema otrokoma ali iti s to žensko, ki sem jo spoznal na interntu. Stvar je šla tako daleč, da sem bil en mesec že odseljen in sem razmišljal ter šel vase...

Pri vsem skupaj mi je najbolj pomagal en pogovor na chatu z eno punco, ki mi je rekla približno takole..."Najprej sam pri sebi razčisti, če se še vidiš s svojo sedanjo partnerko v zvezi in šele nato razmišljaj o možni novi zvezi z prijateljico s chata... " In res, do takrat sem jaz bluzil v svojih mislih...petkrat na dan sem spremenil mnenje...bil bi z eno pa z drugo, pa spet z eno itd. Rešitve pa nisem in nisem našel. Stvari so pač v takem primeru veliko bolj zakomplicirane, da bi jih lahko zreducirali na en poflozan stavek: "Moža nimaš rada"... Dejstvo, je da imaš pač lahko rad dva človeka naenkrat. Samo čustva so drugačna. Do partnerjev  globoka(po 7.5 letih zveze) do teh "prijateljev/ic" s chata je pa pač adrenalin in vonj po novem tisti, ki prevlada...

In tako sem začel razmišljati o sedanji partnerki, o 7 krasnih letih zveze, o tem, da je še vedno krasna ženska, o tem, da mogoče se pa še vidim z njo, o najinih dveh sončkih, o tem kako bomo živeli v novi hiši, o tem kako bom  otroke vozil v šolo in na krožke.... in pol odločitev sploh ni bila več težka. Čeprav sem za to porabil  mesec, ki je bil peklenski. Tako zanjo(za njo bolj ) kot zame. S partnerko sva se dogovorila, da si vzameva časa kolikor ga potrebujeva(večina RR-jevk bi mi seveda spakirala kufre, ali celo garderobo zmetala skozi okno, ali kaj podobnega...no, na najino sedanjo srečo je moja partnerka pametnejša in modrejša od večine tukaj), da razčistiva kaj si želiva. Ali jaz želim ostati z njo in ali gre ona lahko  čez "svinjarijo", ki sem ji jo naredil?

Tko, da anonimna, jaz te razumem in vem kaj preživljaš. Človek kdaj v življenju stori napako, eni jo plačajo drago, drugi ceneje. Važno je, da se iz svojih napak nekaj naučimo. Midva sva se naučila, da se za zvezo nikoli ne smeš nehat truditi(BTW.... to seveda vsi vedno vedo, pa vseeno jih večina enkrat vmes tudi pozabi)...

Če ti lahko dam nasvet, ki je meni "rešil" življenje....

Preden karkoli storiš resnega, razčisti sama pri sebi, če se še vidiš s sedanjim možem in partnerjem. Zakoplji se vase in odkrij v svojem srcu kakšna čustva še gojiš do njega. Ker na koncu moraš poslušati samo svoje srce. Ko boš v srcu začutila(verjemite, da se to da začutiti) kaj moraš storiti, se boš odločila prav. Pa ne glede na to, kako se boš odločila. Za svojega zdajšnjega moža ali prijatelja z interneta... Jaz sem v svojem srcu začutil sedanjo partnerko, ti boš pa mogoče nekaj drugega. Važno, je samo da poslušaš svoje srce

in ne nekih forumskih pisačic, ki imajo seveda vso pravico do svojega mnenja. Da pa zadev o katerih tako lahkotno pišejo ne razumejo, je pa jasno vsakemu, ki si vzame toliko časa, da o zadevi malo bolj podrobno razmisli....

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 15:30:54   
sinnerka
ampak glej ga zlomka kaj pa če mož izve pa te pusti? ker jaz bi te tak nogirala da bi prek triglava odletela
bog nedaj da te možek pusti ker potem bo on s**** pa prasec pa k*****  vse samo človek ne ti pa boš uboga ženička ki samo gara za svojega otroka in možeka on je pa tak prasec da te je pustil  In tukaj se vprašajmo zakaj možje zapuščajo svoje žene a so res vedno moški krivi ali so pa tudi ženske.

Tukaj se je predstavila kot anonimna ki je v svoji virtalni ljubezni in ljubezenskem gnezdecu avtu
čez en teden ali pa mesec pa boš registrirana kot razočarana ali pa spet anonimna in boš jamrala da te je tfoj zapusto

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 19:50:09   
srki
Lepo, Gorenjc.

Samo ni mi jasno, kako bo aninimna vedela, da je tisti virtualni prijatej pravi ali ne? V bistvu se za računalnikom lahko skriva čisto nek drug človek, neka druga oseba, ki zna samo lepo pisat in pihat na dušo, kaj je pa v resnici?

Po pravici povedano, sama ne bi imela "jajc", da bi se v živo sestala z njim in postavil na kocko svojo družino.

Jaz vedno mojemu pravim, da če misli kaj imet s katero drugo, naj mi to pove, naj pove, kaj ga muči, pa poskušava zadeve rešit. Da pa tava med mano in neko drugo, za to pa jaz nisem. Sem se pripravljena vsemu, kar sva ustvarila, odrečt in ga poslat nekam, samo da bi se rešila tega pekla.

Saj ima vsak kdaj težave in se ne vidi v življenju, ampak, pri meni je pa res zadnja stvar, da bi si šla uteho iskat z nekimi četi po netu z moškimi. Rajši pridem sem gor, ali pa se pogovorim s prijateljicami, še boljše s partnerjem.

Saj imaš prav, da ni potrebno takoj spokat kufre. Samo, redke so take, ki npr. vejo za prevaro, pa še vztrajajo s svojimi partnerji.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 20:38:19   
Janai
Gorenjec...kapo dol....jaz popolnoma razumem tvojo situacijo. Strinjam se z vsem napisanim....Anonimni želim da razčisti pri sebi kaj želi in s tem seznani čimprej svojega moža, ker bo samo na tak način obema naredila najmanj nepotrebne škode.
madona...sem se morala javit k je tok fajn napisal.user posted image
sicer vas samo berem večinoma, ker ste pravi reality show....big brother
ni niti senca vsega dogajanja kle gor...user posted image ....taki flirti in slučajne avanture
pa virtualne ljubezni....sama ne verjamem v to.
Verjamem v ljubezen na naraven način, čeprav včasih bolečo a osrečujočo.
Nimam rada stavri za katere se mi ni treba trudit, moške ki mi laskajo in se delajo da me razumejo....v praksi me zanima, samo v praksi.
Verjamem pa, da lahko komu daš na tak način priliko da se izkaže v praksiuser posted image .
Naj živi s tabo...deli vse težave s tabo....pol pa nam povej kako ste kaj,čez
pet let al pa še prejuser posted image ....
jaz bi zamenjala moža če bi bil psihopat, ker pa ima težave pa ne. Saj me ima ravno zato, da mu pomagam ko ima težave, a ne? Vprašanje je samo, kje ima kdo mejo med tem koliko težav lahko pri svojem prenese...

Gorenjc...mislim da imaš karsno ženo...res...

_____________________________

Ni važno kje rasteš, samo da uspevaš:)

(odgovor članu Gorenjec80)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 20:40:38   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Vse mate mal preveč cajta, mal premal življenja, pa iščete neko jako razburljivo življenje na netu.
Tista k pa trdi da ljubi svojega moža zravn pa ma zmenke v avtu z drugmi pa.....ma sej ne vem kaj naj napišem. Folk je trčen, najhujš je pa k se tega sploh zaveda ne. Kaj je pa ljubezen se pa očitno veliko ljudem še sanja ne.


Dobro si napisala.

Gorenjc, tudi ti si dobro napisal. Iz prve roke.
Pa je le res, da rutina oddaljuje, ne? Škoda, ker si nekateri ne znate te rutine popestrit. Kot je rekla Karin, o ljubezni. Če imaš nekoga resnično rad, se znaš tud iz rutine rešit brez tretje osebe, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 20:48:02   
Janai
user posted image user posted image user posted image ..........Najauser posted image user posted image

_____________________________

Ni važno kje rasteš, samo da uspevaš:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 20:51:40   
mama54
Janai







madona...sem se morala javit k je tok fajn napisal.


Brez heca, ko sem prebrala Gorenjca sem se spomnila na Janai in njenega možeka.user posted image

_____________________________

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Janai)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 20:55:54   
Janai
šesti čut mama 54user posted image ...
a s spremljala takrat pozimi?
Mislim, da bi lahko marsikaj napisala naši anonimni, sam se kr mal zavedam, da če jo tolk drži tale novi tipček, se bojim da bo poskusila to novost.
Srčno upam v nasprotno. Zavoljo njenega razvoja in osebne rasti pa...
Morda pa ravno tako lekcijo potrebujeta oba...kaj pa vemuser posted image
Ni vse zlato kar se sveti in ni vse drek kar nima sijaja...

_____________________________

Ni važno kje rasteš, samo da uspevaš:)

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:03:01   
Anonimen
Kako pa najdeš čas ob zidavi hiše, dveh otrocih, službi ..... za računalnik in seksanje z tujko mi pa res ni jasno. Če kao nimaš časa da bi ga ženi oz. partnerstvu posvetil

Sam jaz sem med tistimi tanaumnimi.....verjetno zato ne štekamuser posted image

(odgovor članu Janai)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:07:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Kako pa najdeš čas ob zidavi hiše, dveh otrocih, službi ..... za računalnik in seksanje z tujko mi pa res ni jasno. Če kao nimaš časa da bi ga ženi oz. partnerstvu posvetil

Sam jaz sem med tistimi tanaumnimi.....verjetno zato ne štekamuser posted image



Ah daj no, meni je popolnoma jasno, da je gorenjc zelo srečen, ker ima "krasno in pametnouser posted image " ženo, ki mu je dala dovedenja, da mu bo pomagala v njegovih "dilemah in težavah"user posted image



Tumasti folk govori o neki "globji" ljubezni ki bi jo naj samo oni premogli oz. razumeli....o ljubavi brez osnovne podlage-spoštovanja do sebe in partnerja.user posted image   Jea rajt, globoka ljubezen maj es. Globoka pa je res ja, sploh ko ga je globoko porival.

< Sporočilo je popravil nivess -- 30.5.2008 21:09:36 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:09:31   
Anonimen
Drgač mi je pa ubogo vse skupaj kar kle gor berem. Najbolj pa izgovori ki jih imajo uni k jih namakajo drugje. Mislm sori, sam pameten človek, z možgani, k ljubi, ki spoštuje svojo ženo, ki spoštuje svoje otroke, ki ima v glavi razpucano kaj so mu prioritete v življenju(če nima ne vem zakaj otroke na svet spravlja)........pač problemov doma ne bo šel reševat tako da bo šel namenoma, NAMENOMA, ker slučajno pač ne moreš nekoga na netu za gobcat najdt.......namenoma iskat na net človeka z katerim bo debatiral in pol še prevaral svojega partnerja z njim. Z nekim neznancem ki zna pač fejst tipkat. Ker to se ni zgodilo. To se je iskalo. Namenoma!
In njihovi partnerji pač to naskakovanje in internetno iskanje partnerjev za naskakovanje vidijo kot osebno rastuser posted image
WTFuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:13:28   
srki
Se strinjam, Karin. Kljub vsemu bremenu, človek očitno še vedno lahko najde energijo še za kaj drugega.

No, svaka čast takim, ki to "odobravajo". to zame niso take vrste težave, da mu jih pomagam prebrodit.

Janai pa je žena (bivša)user posted image  od T?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:16:42   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Sam jaz sem med tistimi tanaumnimi.....verjetno zato ne štekamuser posted image



Sva že dve.
Danes te nekam veliko citiram user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:18:03   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: srki
Janai pa je žena (bivša)user posted image  od T?


Pssst!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:18:03   
Anonimen
Janai pa je žena (bivša) od T?


Ja valdauser posted image
Itak da ni bivšauser posted image

"tadobra, tapametna vrsta žene"user posted image (se opravičujem janai, itak bom brisana, ne se sekirat zarad meneuser posted image )


< Sporočilo je popravil karin24 -- 30.5.2008 21:19:41 >

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:19:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Drgač mi je pa ubogo vse skupaj kar kle gor berem. Najbolj pa izgovori ki jih imajo uni k jih namakajo drugje. Mislm sori, sam pameten človek, z možgani, k ljubi, ki spoštuje svojo ženo, ki spoštuje svoje otroke, ki ima v glavi razpucano kaj so mu prioritete v življenju(če nima ne vem zakaj otroke na svet spravlja)........pač problemov doma ne bo šel reševat tako da bo šel namenoma, NAMENOMA, ker slučajno pač ne moreš nekoga na netu za gobcat najdt.......namenoma iskat na net človeka z katerim bo debatiral in pol še prevaral svojega partnerja z njim. Z nekim neznancem ki zna pač fejst tipkat. Ker to se ni zgodilo. To se je iskalo. Namenoma!
In njihovi partnerji pač to naskakovanje in internetno iskanje partnerjev za naskakovanje vidijo kot osebno rastuser posted image
WTFuser posted image

A lahko?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:21:31   
Anonimen
Janai pa je žena (bivša)user posted image  od T?



No, no srki, zdaj si hitro idi jezik al prstke umit. Najboljše da brišeš ta lapsus.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:22:37   
srki
Aha, tako je to, nisem takrat debate spremljala, samo približno vedela za kaj se gre, sem pa že od vedno rekla sama pri sebi, da mora biti žena od T ena posebna ženska.

No, jaz tudi ne razume, pa kakor hoče.

Sori, Jana, upam da ne zamerišuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:44:30   
klarisima
Si zamisliš, da bi tvoj dragi možek to za tvojim hrbtom delal, medtem ko bi ti za njegovega oz vaijnega sinka skrbela?

Kako bi se ti počutila????

In svaka čast tistim, ki oproščate takšne "napake", pri meni bi bila prva in zadnja, ampak to sem samo jaz user posted image

Sram vas naj bo, da takšne packarije delate svojim dragim partnerjem in potem ste še ponosni, ker vam oproščajo!!! Ne zaslužite si jih!

Via!!!!!


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:46:34   
Anonimen


Via!!!!!




vaja VEN!!!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu klarisima)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: prosim pomoč z vašim mnenjem, nujno, ker ...
30.5.2008 21:52:20   
catrine
Ne vem, kakšna je situacija v tvoji družini na splošno in zakaj si iščeš prijatelja po netu, a če praviš, da bi za moža in sinka naredila vse, potem moraš sebi in svojemu partnerju dati priložnost, predvsem pa sinku, da bo imel ljubeč in varen dom v objemu svojih staršev.
Glede prijatelja na netu pa - ali je res tak kot se je opisal user posted image ?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?