|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:38:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Zato pa je zelo fajn, da prodajalec v nulo pozna vse možnosti, ki jih firma, katero prodaja, omogoča in da zna poslušati in upoštevati okus stranke (okus pa je zelo relativna stvar) ter njihove finančne zmožnosti. Ker se da narediti res vse možno, ampak vsaka dodatna želja kuhinjo podraži. Za 4000€ se da narediti že marsikaj, vendar visoke omare, poglobljen pult (ki je meni fajn, ker je praktičen), prestavljanje odtokov, fototapete in kaljeno steklo, znajo hitro nanesti ceno precej čez tistih 4000€.

V končni fazi je važno, da si vsak naredi tako, da se sam počuti udobno in fajn v prostoru.

Če pa serješ denar, potem si ni problema privoščiti tudi kaj takega:
http://allmilmo.com/design2.htm
http://allmilmo.com/design2.htm

Cena za zgornji kuhinji je okoli 50.000€+ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:43:24   
pajčolanka
ja no saj tja kamor bova šla najprej se pozanimat in po izris majo zelo odobne stoleuser posted image
ankica ja če denar serješ je pa drugo...user posted image

aja kaj pa je to za ena firma pololes?
http://www.pohistvo-soncek.si/Podmape/Pohistvo/soncek_kuhinjepololes.html


< Sporočilo je popravil pajčolanka -- 31.5.2008 12:47:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 12:56:19   
Strawberrie Cherrie
No ja, samo relano gledano 4000€ za vse tole kar je tudi sama zrisala, je ujej nizka cena. že če pri nas seštejemo samo belo tehniko (ti priporočam Elmax, glede na to, da si iz mojih krajev, mi2 sva preletala pol koroške, štajerske, ljubljane in celotno celje, pa karkoli je bilo nižja cena, so mi tam dali še ceneje) je bila z napo vred 3100€ (hladilnik, ceranska plošča, vgradni štedilnik, vradni pomivalec, napa), s tem, da mogoče pri napi res nisva šparala, ampak ker sem mi zdi, da napa mora biti res kvalitetna.

V sončku so imeli nedolgo nazaj v akciji Dan Kuchen, za najino kuhinjo, dolžina 180 in 275 cm, z vsemi elementi, izvlečnim coklom, bi takrat prišla dobrih 2600€ in z zg.omarico iz kaljenega stekla. barva antracid, ampak so bile vse barve v akciji.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 13:08:50   
Anonimen
Ja, odvisno, kaj si zaželiš. Recimo en tak predalnik, kot sem jih narisala, širine 80 cm. pride okoli 450€. Če imaš tri, je to že kar nekaj denarja. Lahko pa daš en predalnik in nekaj navadnih omaric, pa se takoj pozna pri ceni user posted image .
Lahko daš gor navaden pult (ki je še vedno po mojih izkušnjah najbojši), lahko pa daš kerrock, corian ali kamen (granit npr.) in se takoj pozna.

Ampak mislim, da bi znalo iti skozi s tem denarjem za tako ali podobno postavitev, seveda brez aparatov.

Pajčolanka, tistega proizvajalca pa ne poznam, verjetno kakšen manjši.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 13:15:22   
pajčolanka
CS tale 4000€ je mišljeno samo za pohištvo. najprej bova šla gledat v sončka, ker je pač najbližji. Vem pa da neke vrhunske kvaliete ne bom dobila mapka nekja že bo.
Belo tehniko in aparate sva do sedaj vse kupovala v prevaljah in v ravnah pri Padnev-u. Po mojih izkušnjah imajo al enake ali pa nižje cene kot drugje. sva bila vedno zelo zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 15:28:24   
Anonimen
Narisala sem še drugo varianto, barve vanilija in s hladilnikom ob drugi steni, meni osebno je to sicer bolj fajn, ker se pridobi delovni prostor ob štedilniku, za ostale zadeve (peka) pa bo tako ali tako tam miza, delovni pult pod streho pa osvetliš z lučkami in je to to.

http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=115029&asortType=9&apage=1
http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?photoid=115030&asorttype=9&apage=1&v=moji

Taka varianta (sem se pozanimala) pride na oko nekaj malega čez 4000€, tista zelena od prej pa kar nekaj manj (je pa tista zelenkasta zelo izstopajoča, živa, bi jo morala videti v živo).

Glede korita sem se pozanimala, ne more biti čisto ob robu pulta ob steni, ker obstaja možnost, da pult poči (že tako je na dveh straneh komaj nekaj cm do roba), najmanjša omarica za korito je 45 cm, jaz sem narisala 50 cm, se pa zadeva s prekratko steno lahko zaključi, tako da se tja da eno zaobljeno omarico, kot sem narisala (samo nižjo, da gre čez pult, ali se naredi omarico po meri, ali pa se tja da blendo in čez zaobljeno izrezan pult. Tako pridobiš še nekaj prostora do stene, pa vrata lahko skoraj odpreš.

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim
31.5.2008 21:40:17   
pajčolanka
anka kam pa si to klicala? no saj taka cena bi bila vreduuser posted image

hladilnika ne bi prestavljala malo zaradi svetlobe, predvsem pa zato ker se mi zdi da spet izgubim eno večjo delovno površino. na elementu med mizo in balonom levo-tam kjer pride mansarda najnižje, sem si namreč nekak splanirala da bi imela tam postavljene kuhinjske aparate(mikrovalovka, mesoreznica, aparat za peko kruha...)

vglavnem najbolj všeč, res všeč mi je tvoj prvi izris, tista rumena kuhinja.
veliko časa preživim v kuhinji in sedaj nimam ene konkretne delovne površine-malo večje in si jo v novi kuhinji zelo želim. hkrati pa mora bit nekje tudi prostor za vse aparate itd...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?