Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Sorry za pozen odgovor, ampak sem šele zdaj našla tole temo Teta beta, hvala, da si me opozorila.
Moj riž z jajčko je pa čist simpl: Riž skuham v slani vodi (jaz imam kuglo za kuhanje riža in je bolj enostavno). V veliki teflonski skledi na olje ubijem jajca na oko, jih malo spečem, "posolim" z vegeto in nato z vilicami "pretlačim" na majhne koščke. Ko so jajca pečena in riž skuhan, stresem riž v ponev z jajci, pomešam in še par minut "pečem", kar na štedilniku. Pustim, da se riž spodaj malo zapeče, potem pa ga še nekajkrat obrnem, da je ves lepo popečen. To je to - enostavno in dobro. Pa vedno ga jemo z Uncle Bens sladko kislo omako.
Poseben okus temu rižu pa da to, da jajčka in potem riž popečem na olju, na katerem sem prej spekla fino začinjeno piščančje meso za v omako.
Tole je to čudo . V spodnji del daš riž, zapreš in daš v vrelo vodo. Ko je kuhan, vzameš kuglo iz vode, pustiš, da se odcedi, odpreš in streseš riž v posodo.