|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 14:50:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna

karin24... razumem tvojo poanto, vendar vidim, da tudi ti mojo. Je pa tudi res, da veliko parov, ki ne morejo imeti otrok ali pa jih iz takšnih in drugačnih razlogov niti ne želijo, vzamejo v stanovanje kakšno domačo žival in jo imajo za družinskega člana. Tako, kakor mi povsod vzamemo s sabo svoje otroke, tako oni vzamejo psa ali mačko. Mi otroke vozimo na cepljenje, oni psa k veterinarju. Mi iščemo all inclusive hotele, oni hotele, kjer sprejemajo domače živali, drugače pač ne bodo šli na dopust. In še in še je takšnih primerjav, iz katerih lahko sklepamo, da njim pes pomeni toliko, kot nam otrok. Ker ga jemljejo kakor svojega otroka. In kar se meni zdi razumljivo, saj imajo zagotovo razlog za to.


No....nimam mačk za svoje otrokeuser posted image . Sta pa moja srčka. Pa pri hiš bi bla tud če bi bili otrociuser posted image . Jaz bom mela kar vse, otroke in živali. Slej ko prejuser posted image
Štekam pa kaj hočeš povedat jauser posted image

(odgovor članu Nuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 14:57:33   
tehnofil

smo Slovenci že toliko odprtega duha, da bi to sprejeli?

Gre bolj za bolnega duha, ne odprtega. In ja. Družba je danes že dovolj degenerirana, vrednote že dovolj zlorabljene, da bi lahko tudi to sprejeli. Čisto možno, se sploh ne bi čudil.


čas je že, da razdremo tiste tradicionalne okvirje, v katere nas kalupira država in pokažemo vsaj malo tolerantnosti, razumevanja in spoštovanja tudi do drugače mislečih, drugače spolno usmerjenih, ljudi s posebnimi potrebami itd.

Pa dobro. Kaj je drugeče spolno usmerjenje? Zakaj pa tako favorizirate homoseksulano in lezbično usmerjenost. Saj so tudi drugačne spolne usmeritve, zakaj se ne borite za njihove posebne potrebe?

Zakaj se ne borite za potrebe drugače spolno usmerjenih v naprimer mlajše - mladoletne?
Zakaj se ne zavzemate za potrebe drugače spolno usmerjenih v naprimer sodomijo? So njihove pravice manjše? Kako to, da do njih ne kažete ne razumevanja ne tolerance, kaj šele spoštovanja?

Kako to, da se pod krinko demokratične družbe zavzemate samo za eno iztirjenost - drugačnost?



moje mnenje je sledeče:
dokler je prisotna ljubezen med partnerjema,

Saj pravim. Vsem enake pravice. Torej če si star dec pač najde eno mladoletnico, naj jo ima, a ne? Vse je dovoljeno, dokler je prisotna ljubezen. Zakaj pa v tem primeru ljubezen ne bi mogla biti prisotna in zato priznana. Pa zakaj bi se ustavljali pri 14 letih. Pa se dajmo pri 9 letih, ali pa pri treh.



(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 14:57:37   
Nuna
Naša soseda v stolpnici, kjer stanujemo, ima psa in ta pes ji pomeni vse na svetu. Kakor nam otroci. Velikokrat sva poklepetali, ko sva se srečali v parku in po nekaj mesecih sem izvedela, da ne more imeti otrok. In da je šla zaradi tega narazen tudi z vsemi moškimi dosedaj. Trenutno je stara slabih 50 let. Pes, ki ga ima, je njena sreča in njeno veselje, verjetno pa tudi njena tolažba. Najbrž si marsikdo v naselju, ki jo vidi, misli, da je zmešana upokojenka, ki povsod s sabo vlači svojega cucka, ampak meni pa je povedala, v čem je poanta in jo razumem. Vprašanje je, kaj bi si mi našli za nadomestilo, če ne bi mogli imeti otrok, želeli pa bi si jih. A brez rejništev, posvojitev in oploditev. In vse našteto je onemogočeno tudi lezbičnim in gayjevskim parom. Ki si želijo otroke, ki se imajo radi, se spoštujejo, imajo vse prvine heteroseksualne zveze, pa vendar nimajo potomcev. Zavedanje tega, da jim država tega ne pusti oziroma da bi kršili zakon, če bi naredili drugače, po svoje, jih zagotovo pahne v določene marginalnosti, na podlagi katerih potem večina sklepa, da so nenormalni. Pogosteje menjajo partnerje, veliko več se zabavajo v družbi, nekateri zaidejo v omamo različnih substanc. Razumljivo. Tolažijo se, ker so neupravičeno prikrajšani za nekaj, kar je naravno - želja po potomcih. Kam želiš vtakniti svoj organ oziroma kaj želiš, da ti vtaknejo vanj, ne bi smelo biti merilo za ocenjevanje sposobnosti biti starš. Tudi midva z možem sva glede spolnosti morda nekoliko izven slovenskega povprečja, ampak če zaradi tega najinemu sinu karkoli manjka, si lahko takoj odreževa in zašijeva svoje organe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:00:40   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Meni je čisto vseeno kdo se poroča, moški-ženska ali istospolni partnerji, ne podpiram pa posvojitev v istospolnem partnerstvu. Ker to enostavno NI naravno.

Aja. A spolnost z istospolnim partnerjem je pa naravna?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:02:19   
Anonimen
Tehnofil daj no.....saj nisi butast.
Pedofilija je napad da nemočnega otroka ki se ne more branit. Isto napad na žival tisti ki občujejo z njimi. Itd.

Ne moreš to enačit z ljubeznijo dveh ljudiuser posted image

Kakšne primerjaveuser posted image

(odgovor članu Nuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:03:29   
Nuna
Spolnost z istospolnim partnerjem je naravna, vendar je v manjšini. Tudi Romi so manjšinsko prebivalstvo na Zemlji, pa so vseeno naravni. Tudi mleko v prahu je iz naravnih sestavin, čeprav je prirejeno po umetnem postopku. In podobno.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:05:06   
Taula
Kakšne primerjave


Čisto neprimerne.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:07:51   
tehnofil
I
Ah, o tem bi se dalo debatirati - vsi vemo, da se dogaja, da npr. psica posvoji mačje mladičke, ki ostanejo brez mame, ter da so volkovi vzgajali človeka ...

Toliko o tem ...

Dobro, sem že mislil, da piše da je pes posvojil mladičke.



(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:09:01   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Nuna
Spolnost z istospolnim partnerjem je naravna, vendar je v manjšini.

Dobro. Vse kar obstaja je po vaši definiciji naravno že samo zato, ker obstaja? Vsaka stvar, ki obstaja je naravna?

(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:10:34   
Nuna
Človeka je ustvarila narava. Torej je naravno. Upam pa, da ne boš izenačil tega, da je biti gay nekaj naravnega kakor bit pedofil. Kajti vse, kar nekomu škoduje na kakršenkoli način, čeprav je to produkt narave, npr. človeško nagnjenje, ni naravno. To je pa izrodek.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:14:48   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Sem prav čakala, kdaj se boš oglasil, tehnofil.

(odgovor članu Nuna)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:18:09   
pety78
Jaz nimam nič proti istospolnim porokam, sem pa proti temu, da bi imeli otroka. Mogoče bi nekako lažje podprla dve ženski z otrokom, kot dva moška.

Zakaj? Recimo da si predstavljajte Erika Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka z dojenčkom in vozičkom. No, to bi še šlo. Kaj pa z dvoletnim otročkom? Jaz si tega nikakor ne predstavljam in otrok bi se mi res smilil.

Pa vem, da je to en primer, ampak se mi zdi, da pri ženskah ne moreš vedno vedeti, kako je usmerjena, moški pa to res bolj kažejo že na zunaj.

Mah, kaj pa vem, no. user posted image

_____________________________



(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:29:23   
mojamura
tehnofil....kakšne družbene vrednote pa so zlorabljene??

pa mislila sem, da si razumel kaj sem hotela povedati....aliuser posted image


govorila sem o odraslih ljudeh, ki si partnerja lahko svobodno izbirajo. pa zakaj zdaj spreobračaš moje besede in ciljaš na neko pedofilijo, sodomijo.....čudi me še, da nikjer nisi omenil nekrofilije.

Oprosti ampak meni istospolno usmerjeni ljudje niso iztirjenci. bolj so mi iztirjeni tisti, ki razpihujejo sovraštvo do takšnih ljudi.
če se ne strinjaš s tem je popolnoma tvoja pravica, ampak ne dajat neke takšne primere, ki z mojim postom nimajo nobene zveze (npr. star dec pa mladoletnicauser posted image )

meni osebno je pedofilija najbolj nagnusna in podla stvar. kako potem to lahko enačiš oz. primerjaš z homosexualnostjo?

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:30:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Zakaj? Recimo da si predstavljajte Erika Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka z dojenčkom in vozičkom. No, to bi še šlo. Kaj pa z dvoletnim otročkom? Jaz si tega nikakor ne predstavljam in otrok bi se mi res smilil.



Ja, zakaj pa ne? Saj 20 let nazaj tudi noben (ali pa zeeeloo) redek očka ni šel k porodu, pa niso hodili z otroci na igrišče, danes pa je to že vsakdanja zadeva. In pred 20. leti so tudi za očka, ki je potiskal voziček pred sabo, rekli, glejte, ga, kakšna copata.
Pa zakaj bi se ti otrok smilil? Če ima močne, skrbne starše, ki mu ponujajo oporo, ljubezen, varnost, zavetje, stabilnost,... vse kar otrok rabi? Zakaj bi se ti smili? A otroku kaj fali? Ne. FAli edino ljudem v njegovi okolici, ki ne morejo prek svojih prepričanj, kaj je fajn in normalno, kaj je povprečno in kaj je sprejemljivo.

Sicer oba našteta sta meni nenavadna, ampak to ne pomeni, da bi bila slaba starša. Če je že govora o tem, kateri otrok se mi smili, je to npr. bebica od Toma Crusa (ma, sja veste, koga mislim, ne znam napisat user posted image ),pa sta poročena, vse po reglcih, ampak otrok zihr ne bo imel normalnega otroštva. In kdo se mi še smili? Npr. vsi starši, ki so poročeni po reglcih, povprečna slovenska družina, imajo čudovite otroke, a tega ne vidijo, ker so preveč zaverovani sami vase, v alkohol, nasilje, prepiranje,... takih je v Sloveiniji četrt milijona.

Ja, s epa strinjam, d ačas v Slo. še dolgo ne bo dozorel za homoseksualne družine, ne zaradi njih, temveč zaradi okolice. Vse zmerjanje, poniževanje, zavijanje z očmi,... prihaja od zunaj, od povprečnih Slovencev.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:45:08   
Taula
Zakaj? Recimo da si predstavljajte Erika Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka z dojenčkom in vozičkom. No, to bi še šlo. Kaj pa z dvoletnim otročkom? Jaz si tega nikakor ne predstavljam in otrok bi se mi res smilil.


Zakaj bi se ti smilil. user posted image A na podlagi njunega zunanjega videza sklepaš, da ga ne bi imela radauser posted image Da bi bila slaba staršauser posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:45:16   
pety78
No, sedaj pa glih tako zveni, kot da v istospolnih družinah ne more priti do nasilja, alkoholizma, ... In kot da bi le tam otroci lahko živeli mirno in srečno. Kar pa seveda ni res.

Ne vem, meni se zdi, da otrok potrebuje mamo. Si kar ne predstavljam, da bi jaz imela dva očeta, pa nobene mame. user posted image

Vem, da veliko otrok živi brez mame, zaradi raznoraznih tragedij, ampak je verjetno pri hiši kakšna ženska roka, ki skuša to vsaj deloma nadomestiti (babice, tete, ...)



_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:47:36   
Anonimen
Ajaj, Pety, ja, se pa res tako sliši user posted image . Ma, ne, hočem rečt, da pač je povsod isto, dobro ali slabo, spolna usmerjenost je samo spolna usmerjenost in nič več. To ne določa dobrega starša (ali slabega).

Saj jaz si tudi ne predstavljam, da bi imela dve mami ali dva očeta, ker pač sem pač rasla v povprečni družini, samo to ne pomeni, da pa to ni mogoče.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 6.6.2008 15:49:30 >

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:48:04   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Zakaj? Recimo da si predstavljajte Erika Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka z dojenčkom in vozičkom. No, to bi še šlo. Kaj pa z dvoletnim otročkom? Jaz si tega nikakor ne predstavljam in otrok bi se mi res smilil.


Zakaj bi se ti smilil. user posted image A na podlagi njunega zunanjega videza sklepaš, da ga ne bi imela radauser posted image Da bi bila slaba staršauser posted image


Ne zunanjega videza, ampak obnašanja, načina govora in mišljenja, ...

No, ali pa Damjan Murko, ki ga verjetno nobena na RR ne prebavlja. Pa še en tak Murko zraven, pa otrok. To mi tudi ne sede. Pa ne zaradi zunanjega videza, ampak zaradi načina razmišljanja. Ker se mi zdi, da nima vse pospravljeno na podstrešju, kar je bilo na tem forumu velikokrat omenjeno. In se mi pač dva taka starša ne zdita primerna za vzgojo otroka.


_____________________________



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:50:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78


IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Zakaj? Recimo da si predstavljajte Erika Maja Potočnika in Matjaža Plošinjaka z dojenčkom in vozičkom. No, to bi še šlo. Kaj pa z dvoletnim otročkom? Jaz si tega nikakor ne predstavljam in otrok bi se mi res smilil.


Zakaj bi se ti smilil. user posted image A na podlagi njunega zunanjega videza sklepaš, da ga ne bi imela radauser posted image Da bi bila slaba staršauser posted image


Ne zunanjega videza, ampak obnašanja, načina govora in mišljenja, ...

No, ali pa Damjan Murko, ki ga verjetno nobena na RR ne prebavlja. Pa še en tak Murko zraven, pa otrok. To mi tudi ne sede. Pa ne zaradi zunanjega videza, ampak zaradi načina razmišljanja. Ker se mi zdi, da nima vse pospravljeno na podstrešju, kar je bilo na tem forumu velikokrat omenjeno. In se mi pač dva taka starša ne zdita primerna za vzgojo otroka.



Zelo stereotipno razmišljaš o istospolno usmerjenih.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:50:46   
pety78
No, ali pa Damjan Murko


Aja, ups, on ni gey.

_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:51:36   
Taula
Zveni kot da vse geye daješ v isti koš.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 6.6.2008 15:52:13 >


_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:52:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Samo murko je kao hetero, pa si ga jaz tudi s katerokoli žensko ne predstavljam kot kompetentnega očeta. In smo spet pri tem, da dobrega starša ne naredi njegova spolna usmerjenost.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:53:08   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Zveni kot da vse gaye daješ v isti koš.user posted image


Niti slučajno. Sem prijateljevala z enim v študentskih letih. Nič nimam proti njim.

_____________________________



(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:55:30   
pety78
Pa saj ne, da gey ne more biti dober starš. So zelo ljubeči in prijazni, vedno pripravljeni pomagati. Imajo veliko ženskih lastnosti, ampak vseeno ne more nadomestiti ženske.


_____________________________



(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Homo- in hetero- sexualni starši in njiho...
6.6.2008 15:55:52   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
.....saj nisi butast.
Kakšne primerjave

Takšno zgražanje je bilo še ne nekaj desetletij nazaj za homoseksualnost, danes pa ....

Vidiš, saj sem samo malo bolj napreden (za nekaj desetletij) in bolj liberalen od tebe. user posted image Saj kar tekmujemo, kdo bo bolj liberalen, sodoben, usmerjen v prihodnost.


npr. človeško nagnjenje, ni naravno.

Lepo povedano.


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Sem prav čakala, kdaj se boš oglasil,

Kot da bo kdo zaradi debate spremenil menje user posted image .


IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Jaz nimam nič proti istospolnim porokam, sem pa proti temu, da bi imeli otroka.

Pa dobro. Zakaj je govora samo o istospolnih partnerjih. Prvič je potrebno razumeti zakonsko zvezo.

Tudi sam nimam nič proti istospolno usmerjenim, čeprav se zdi drugače. Vendar sklepanje zakonske zveze ni nekaj za državo, ne za družbo. Sklepanje zakonske zveze ima globoke temelje v zavezi. Je osnova na kateri se lahko gradi družina. Saj zakonska zveza ni pogoj za družino. Je pa dobra osnova, če se jo kot takšno vzame. Nihče ne more narediti ničesar, da bi družina obstala, če zakonca sama to nista pripravljena. Torej gre za pripomoček tako v deklarativnem, kot v formalnem in še posebej duhovnem smislu.

Človek je sociološko bitje in kot takšno tudi deluje. Ne bi razlagal potrebe samca in potrebe samice (ne biti užaljeni saj s tem mislim, na neke vzporednice, ki so tudi v živalskem sveti) . Dejstvo je da samica izbira partnerja ne po lepoti (? No ja, danes je zato tudi mnogo ločitev, ker izbirajo z napačim kriterijem) ampak po tem, da lahko samec zagotovi kar največjo možnost preživetju njunih potomcev. Ko vse slečeš, ves balast današnje družbe prideš do te osnove. Preživetje potomcev.

Človek se je organizial podobno. Partnerica predvsem potrebuje od partnetja s katerim bo imela potomce neko zagotovilo, da bo skrbel za njune potomce, da bodo preživeli. Zato ustvarjanje družine. Ustvarjanje družine ima precej manj opraviti z ljubeznijo in precej več opraviti z željo zagotoviti preživetje potomcev. Zato so še ne dolgo nazaj sklepali dogovorjene poroke v katerih pa je bilo lahko več ljubezni, kot jo zmorejo danes nekateri sklenjeni zakoni iz ljubezni.

S sklenitvijo zakonske zveze si partnerja deklarativno in formalno obljubita zvestobo - t.j. da bosta skupaj zagotavljala preživetje potomcev. Ne samo s premoženjem, tudi s svojo trdno odločitvijo.

Sedaj, če zakonska partnerja otrok nimata. To ne pomeni, da potem zakonska zveza ne bi smela obstajati. Ampak ne glede na to, je sama zakonska zveza nastala iz namena zagotavljanja preživetja.

Istospolna partnerja svojih skupnih potomcev ne moreta imeti (upam da je to vsakemu jasno user posted image ), torej ima želja po definiranju družine čisto zgrešen namen.

Problem je v tem, da se vzame nekaj namenskega (zakonsko zvezo) in se jo na vsak način poskuša prilagotiti vsem esktremom in odklonom. Zakonska zveza nikoli ni bila namenjena za odklone in nobena demokratičnost je ne more spremeniti, lahko jo samo poruši in pomen izniči.

Po eni strani vpijejo zakonska zveza je brez veze - po drugi strani pa vpijejo, vsak ima pravico do zakonske zveze.
Seveda tistemu, ki zakonska zveza nič ne pomeni je čisto vseeno, kaj se z njo dogaja, kdo jo sklepa in zakaj. Dobro. Zakaj pa dva brata ne bi smela (z ljubeznijo) imeti zakonsko zvezo? Ali pa dve sestri? (saj v porničih jih tako radi gledate, a ne?).


Resnica je takšna. Danes ni vrednota ne družina, ne zakonska zveza da ne govorim o ostalih vrednotah kot so poštenje, razumevanje,... . Danes je vrednota biti liberalen, demokratičen, ... z dovolj denarja pod palcem.







(odgovor članu Nuna)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?