Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je star skor 1 mesec in mi je danes in včer bruhal.Včer se je najedu pa je ze vmes se mal zvijal pa bil ves rdeč v obraz pa sem mu dala eno kaplco teh koroskih kaplc, ker se mi je zdel da ga krči in minuto za tem mi ful bruhne in to v loku dvakrat in to zelo velik po moje je slo ven vse kar je pojedu.No danes je pa popoldne skoz neki jokcal pa skoz bi bil prkloplen pa sem ga imela prkloplenga po par minut na vsaki no pol se je pa se enkrat orng najedu pa je kr se hotu sm mislna da je mogoče zejen pa sem mu dala po flaski ta komarček čaj in kmal zatem je vse zbruhav in to zelo velik.Zdej me je pa ze mal strah a mislte da je blo vse to zarad tega k je tok jedu al kaj je pa res da zelo slabo podira kupče in se mi zdi da se je to nabral in da zato do tega pride.Ne vem dejte me mal potolazit to je moj prvi otroček in se ne vem kako pa kaj je normalno.Še dobr da imava drug teden ze prvi pregled da povem zdravnici. 
so ga tudi imele , se pa to popravi ,ko