|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
6.8.2008 10:03:55   
tane
ulsi25, no sem malo po internetu posearch-ala, ja ta tvoj izcedek je lahko tudi ovulacijska krvavitev, čeprav kot je ena že napisala je vse odvisno od dolžine tvojega M cikla, če imaš bolj kratke bi to vsekakor bila O.
tudi jaz sem imela ta mesec ovulacijsko krvavitev sicer le en dan, ampak piše na internetu, da je lahko nekaj dni. vgnezditvena pa sigurno ni, ker od oploditve do vgnezditve traja 6-9 dni.

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.8.2008 10:14:26   
tinč407
pozdravljene babike!

mene lahko kar zbrišete iz seznama za nepričakovanje. Sem bila pri G zaradi K in je ugotovil, da ni "vodilnega folikla". Očitno ta mesec ne bo nič z našo user posted image . Zopet...
Me pa vpišite pod navijačice ker močno navijam za vse tiste ki je še ne pričakujete!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.8.2008 10:15:54   
ulsi25
tane hvala ti za odgovor. Zdj sem malo bolj pomirjena. Me je moj že včeraj kr hotu k dohtarju poslat, k sem rekla da še nisem nkol imela takšnega izcedka. Sam punce a ni zanimivo, kaj vse se zgodi takrat ko začneš delat na user posted image . Kr nič ni tako kot si zamisliš.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.8.2008 10:20:17   
tane
ulsi25, to ti dam pa popolnoma prav, tudi jaz pred tem nisem tako zelo opazovala svoje telo in vseh teh znakov, ki se pojavljajo, pa verjemi še vedno izveš kaj novega.

tinč407, user posted image user posted image user posted image več sreče naslednji mesec

< Sporočilo je popravil tane -- 6.8.2008 10:21:01 >

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.8.2008 10:22:22   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

pozdravljene babike!

mene lahko kar zbrišete iz seznama za nepričakovanje. Sem bila pri G zaradi K in je ugotovil, da ni "vodilnega folikla". Očitno ta mesec ne bo nič z našo user posted image . Zopet...
Me pa vpišite pod navijačice ker močno navijam za vse tiste ki je še ne pričakujete!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinč!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi je zelo žal zate..... verjetno te bo dal sedaj G na nadalnje preiskave, ker ne reagiraš na K... 

ti stojim ob strani in vem, da ti ni lahko ob taki diagnozi....

če rabiš koga za pogovor sem tukaj.......

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.8.2008 10:29:30   
pokica_
tinčuser posted image user posted image user posted image user posted image  nič bit žalostna, vse se bo še porihtalo! user posted image
Bo drug mesec zate bolj pesteruser posted image user posted image user posted image

Punce, se bojim, da se kaže groznauser posted image  in če se, pol prehiteva čas. Sem se zdaj stuširala in opazila rjav izcedek pomešan z belim tokom, pa je še 6 dni do user posted image user posted image , zjutraj me je pa špikalo v trebuhu, da sem že mislila tableto vzet, pa je pol nehalouser posted image . Zdaj sem šele žalostna, da nam spet ni ratalouser posted image .

Vsem vam želim veeeeeliko sreče!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.8.2008 10:34:10   
tane
pokica_ ne še obupat, lahko da je zdaj vgnezditvena krvavitev, sem prebrala na netu (ja sam še o tem berem) da je lahko vgnezditvena krvavitev 6-9 dni po O ali včasih nekaj dni preduser posted image ...skratka dokler se ne ulije je upanje, pa še potem kot pri aqua77.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.8.2008 10:35:12   
Gwendolen
Pokica_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da je vgnezditvena krvavitev!!!

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.8.2008 10:36:42   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

verjetno te bo dal sedaj G na nadalnje preiskave, ker ne reagiraš na K... 

Hvala Aqua user posted image user posted image  
sem bila precej razočarana saj sem ta mesec pričakovala veliko. Očitno preveč. G mi je rekel da če še 200mg klomifena ne bo pomagalo da bomo ukrepali dalje. Ampak v tistem šoku ko sem komaj zadrževala solze nisem mogla vprašati kaj bi naj to pomenilo. Kaj me še čaka. Zdaj pa mi je žal da nisem vprašala ker sem radovedna user posted image  pa da se malo psihično pripravim. Zato pa zdaj sprašujem tukaj po rr če ima katera kakšno izkušnjo...

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.8.2008 10:37:35   
tinč407
Hvala vam vsem za objemčke!!

se takoj bolje počutim user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.8.2008 10:43:11   
pokica_
Tinč, drži se,...moramo se boritiuser posted image

Hvala punce, kak ste zlate!user posted image Sem se kar raznežila,...sem čist pozabila na vgnezditveno, ko bi le bilauser posted image .

Naj se vam besede pozlatijo!user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.8.2008 10:51:20   
pokica_
Punce držite pesti, odhajam h Guser posted image .

Poročam popoldan!

LP

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.8.2008 10:52:08   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Poročam popoldan!

LP

mislimo nate......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.8.2008 10:52:49   
tinč407

[/quote]

mislimo nate......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.8.2008 11:13:57   
Anonimen
Ker vidim da ste spregledale moj post vam še enkrat napišem.

user posted image  sem dobila v nedeljo, tako da se selim... še vedno v avgust in sicer je sedaj ne pričakujem 30.8..

anonimna user posted image

(odgovor članu ulsi25)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
6.8.2008 11:24:07   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  sem dobila v nedeljo, tako da se selim... še vedno v avgust in sicer je sedaj ne pričakujem 30.8..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.8.2008 11:25:49   
giotti
Ojla, pupe in DOBRO jutro user posted image

Sorry, Tinč407, ker ti ne znam prav nič pomagat. user posted image  Sem "strokovnjak" samo za splave v šestem tednu in pregrado na maternici. user posted image  Ma, čist dovolj za to življenje. user posted image  Upam, da bo kakšna kaj več vedela, če ne, pa malo pobrskaj na Težave z zanositvijo, pa še na Pušenjakovem forumu, prav? Ni šans, da ne bi našla kakšnih odgovorov.

Ma, kako nam je dandanes fino, ko najdemo vse, kar hočemo, na internetu in izmenjavamo izkušnje na takle način. Še deset let nazaj si nisem mogla zamislit, da bom takole tipkarila in se pogovarjala s prijateljicami v cyberspace-u user posted image  Po drugi strani pa nam to povzroča dodatne nepotrebne skrbi. user posted image  Ja, vsaka stvar ima vedno dve plati. user posted image

As for me today, there is no new info. user posted image  Včeraj sem se odločila, da sem s testi zaključila do nadaljnega, da ne rečem v tem življenju, ker to bi bilo pa res prehudo optimistično in čisto nerealno. user posted image  To pa zato, ker ne bom več podpirala farmacevtske industrije niti z enim centom na tak način ter onesnaževala okolja po neumnosti. Ker tile testi pokažejo normalne črtice, če že si nosečka, šele po enem tednu izostanka, to je dejstvo. Vsaj pri tistih, ki imamo očitno na začetku zelo malo hormona in ki pijemo ko žolne. Prej pa je vse nejasno in samo zapravljamo na teh testih. Dam ginekologinji od Aquice popolnoma prav, da je to vse v korist farmacevtskega kapitala! Nak, ne grem se več tega, racionalni del mene je končno zmagal! user posted image

Poleg tega sem se odločila, da se danes s tem res nimam časa ukvarjati. Jutri grem na dopust in to ob treh popoldne, zato je treba v službi vse uštimat do takrat, tako da ni šans, da se ukvarjam še s testki in razmišljanjem in čvekanjem tule... user posted image

Tako da papa do naslednjega posta, ki ga napišem, ko končam obveznosti in upam da še pred dopustom. First things come first, pravijo, in ta trenutek je vsekakor služba prva, potem pa šele sanjarjanje o tem, ali se razvija novo življenje v meni ali se ne. Pa saj je vseeno, itak je/bo tako, kot mi je namenjeno. Ali bom sanjarila ali ne, resnice ne morem spremeniti. Ko mi bo dano, jo bom pa tudi izvedela.

Papa, pupe, pa srečno vsem, čakajočim O in tistim nečakajočim M. user posted image

Polno ljubezni in en veeeelik user posted image

Navijam pa vsekakor sto na uro za vsko izmed dušic, ki si želi postati user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.8.2008 11:26:54   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Poročam popoldan!

LP

Pokica_, srečno. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.8.2008 11:43:53   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.8.2008 11:47:26   
Gwendolen
Bravo, giotti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes tudi lulala direktno v WC.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa itak sem malo pobrskala po netu o BC mini pa so take različne zgodbice. Blede črtice, ki so postale user posted image in blede črtice, ki so nakazovale bogvekaj. Tako da nisem preveč prepričana v nič več.

Lp,
Gwdln

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.8.2008 12:00:42   
metuljcek27
Mene lahko brišete iz seznama,ker je prišlauser posted image ...bo drugič boljše...

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.8.2008 12:07:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek27

Mene lahko brišete iz seznama,ker je prišlauser posted image ...bo drugič boljše...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.8.2008 12:31:34   
aqua77
ŽIVA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje je pa danes naša Živa?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Živi, pogrešam te, kako si..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakšna je situacija s tabo danes?????????

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.8.2008 12:53:41   
tropical
Ola, kako smo kaj? Ali je katera že srečka nosečkauser posted image avgustauser posted image

No men zamuja dva dni, mal me trebuh boli pa nek rjav izcedek imam, bom počakala še do jutri pol pa grem test kupit.
Upam, da je ne bo. Upam, da ne bomo delali drzga otročka več kot eno leto kot ta prvega.

Držte pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ulsi25)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.8.2008 13:10:55   
bambinca
Giotti, če ne boš kupila testkov, jest plače ne bom melauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak maš čist prou!
Pa srečo dons tistim, ki grejjo k G. ali pa bojo delale testke!!!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?