crvicek
|
Ojla punce, jaz pa sem šele zdaj prišla domov, danes v službi pa nisem sploh uspela na RR, samo enkrat sem na hitro pokukala če je kaka nova , pa nič. Na hitro sem skuhala kosilo, oziroma bolj večerjo in že sedim za računalnikom. Še dobro da imamo tako moderno tehnologijo, da lahko sedim na terasi v senčki in vam pišem. Ni kaj, komoditeti se pa res hitro navadimo . No pa gremo po vrsti: Kepica, veselo in sproščeno , da bo kaj iz tega in seveda držim pesti za dobre izvide! Polynesia, kako lepo te je bilo brati na našem forumu! Upam da se bomo kmalu preselile na vaš forum. MTFP . Živa in flower upam da vama zamuja samo iz enega razloga in da čez kakšen dan zagledate ! Živa saj veš da smo vse neučakane, kdaj bomo dobile naše , tako da kar korajžno, saj bo! Jaz sem začela že vozičke gledat pa sploh še . Groza . No nevem če sem, upam da se je kaj prijelo . Aqua, ti imaš pa res lep čeveljček. Jaz vedno občudujem ženske, ki znajo hoditi v takih petah. Jaz full ne znam, pa še moj stil ni, tako da sem raje kar ''cassual'' in bolj pri tleh. Še za poroko sem za tiste 4 cm pete vadila hojo, pol pa sem prišla na mivko, tako da je bila spet ena katastrofa, po obredu pa sem se kar sezula. ulsi25, tudi jaz menim da bi šlo lahko za vgnezditveno, če imaš kratke cikle, sicer pa upam da ni kaj hudega. tinč407 . pokica ne obupaj dokler se ti ne prikaže v vsej svoji velikosti, do takrat je še vedno upanje in držim pesti za dobre izvide! Giotti in Gwendolen, bravo, tako se dela! Tudi jaz ne bom kupila testka dokler mi ne bo zamujala. Tane, glej da te ne bo vseeno zaneslo, da bi po kakšen test skočila. Saj priznam, da je tudi mene zamikalo, tako da sem že začela nekaj iskat, ker sem imela v glavi, da je še kak od lani doma, ma na srečo ga ni. Nevem pa kaj je meni danes, ampak tudi mene daje neka morska bolezen. Ma s tem ne namigujem na kakšen znakec, ker mislim da je zaradi zelenega čaja, ker sem ga danes v službi preveč skodelic popila kar na prazen želodec. Tako, da sklepam da je od tega, čeprav upam na kaj drugega . Pa še hvala vsem za komplimente . Lep večer in upam, da bom jutri dopoldne kaj bolj na času za kak klepet.
|