pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: avšika holja Pokica Držim pesti da bi bila kmalu nosečka, ne obupaj saj bo. Jaz sem na prvega otroka čakala 2 leti tako da vem kako je ko čakaš iz meseca v mesec. Sedaj pričakujem drugega pa je šlo kot po maslu v dveh mesecih. Takrat ko boš najmaj pričakoval se bo zgodilo, tako je bilo pri meni, ko sem popolnoma obupala je test bil pozitiven. l.p. držim pesti. Hvala avšika . Saj vem, da se/ste ene trudile in vztrajale leta in ne mesece,...pa vseeno me skrbi, da bo kaj šlo narobe,...moje celo sorodstvo je imelo skos neke težave z zanositvijo, neplodnostjo, ss,....zato sem toliko bolj skeptična in prestrašena. Pa tudi jaz sem imela že 1 ss,...sedaj še čakam mnenje G, da mi pove, če je bil prejšnji mesec tudi še en ss . Me pa že grabi malček panika Je pa vsaj toliko dobro, da vsaj vem, da sem plodna, da lahko vsaj zanosim,...če že ne uspe donosit,..sam to mi tudi kaj veliko ne pomaga, če hočem met . Luna80, jaz mislim da to kar si imela ni bila M, ampak vgnezditvena! Probaj narest test, sigurno si ! Lily32 ČESTITKE OB Naj ti bo teh 9 mes najlepših v življenju, da zagledaš lepo in zdravo štručko ! Še več takih lepih novic rabimo, da dobimo vzpodbudo!!!! Navijaaaam!!!