giotti
|
No, takole, sem sebe zdaj malo popravila na seznamčku Sem si dala pri novem boju, ker je treba navijat za naprej. Drugače pa, Tane, ful hvala, da si se spomnila in mi nisi dala . Ker nisem niti malo in ful zaupam v to, da pač ni bil še pravi čas. Drugače pa, pupe, glavo gor. Vse bomo mamice, ampak ko bo pravi čas za to. Tako kot za vsako stvar v življenju. Tole pa moram zdaj povedat glede znakov. Imela sem jih kar nekaj in to na popolnoma fizičnem nivoju, bolečine v maternici namreč, pa vseeno nisem nosečka. Teh bolečin ni ne pred M, ne po M, ne med O, v bistvu nikoli do zdaj. Tega v bistvu nikakor ne razumem, ker vem, da želja ni tako velika, da bi si znake domišljala. Mogoče pa sem samo bila zdaj prvič v življenju zelo pozorna na fizično telo, čeprav mi je tudi to čudno, ker zbuditi se sredi niči zaradi bolečin v maternici ne more biti tako nedolžna stvar, da je kdaj prej ne bi opazila. da ne govorim o tem, da mi je M zamujala 6 do 2 dni! Zaenkrat bom s svojim racionalnim umom to prevalila na operacijo v maternici in rekla, da očitno še rabi čas, da se vse lepo zaceli. Kajti tudi M je spet bila nenormalno boleča. Sem se pa iz tega naučila, da bom poglavje z znaki kar zaprla pri sebi in me ne bodo popolnoma nič zanimali, dokler res ne bodo postali moteči. Drugače pa čestitke novim nosečkam ter srečo v naslednjem mesecu vsem, "ki ne pričakujemo M" Ella, tebi pa še posebej tukajle pozdravček. Nikakor nimam časa brati vsega za nazaj, sem pa na hitro prečekirala nekaj punc in moram rečt, da tebe nisem imela "na seznamu", pa se te vseeno ni dalo spregledat!!!! Hvala za neizmerno pozitivno enregijo in dobro voljo! In olimpijske igre so zakon, se strinjam Hej, veliko sreče ta mesec Aqua77, Tane, Crvicek Skratka, vsem
|