Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

! Definitivno pa strogo počivaj najmanj do 32 tedna! Takrat so možnosti, da otroček ne bo imel nobenih problemov res že zelo velike.
 ! Definitivno pa strogo počivaj najmanj do 32 tedna! Takrat so možnosti, da otroček ne bo imel nobenih problemov res že zelo velike.  

na EINT.' Rodila sem s 32 4/7, 2170g, mala takoj zadihala sama, takoj na flaški, samo topla posteljica in po 4 dneh na EINT sem jo dobila k sebi na oddelek, po 10-ih dneh sva šli domov. Uspelo mi jo je dojiti in tudi zdaj še dojim.
  na EINT.' Rodila sem s 32 4/7, 2170g, mala takoj zadihala sama, takoj na flaški, samo topla posteljica in po 4 dneh na EINT sem jo dobila k sebi na oddelek, po 10-ih dneh sva šli domov. Uspelo mi jo je dojiti in tudi zdaj še dojim.  , visoko.... z deklico je vse vredu, le materničnega vratu mi niso merili, ker so imeli fuuuuuuuuuul gužvo. Na pregledu sem bila v ambulanti za rizično nosečnost, danes pa imam pregled pri svoji G, kjer mi bo tudi zmerila MV. Upam, da bo čim daljši in da še nisem nič odprta. Ta teden sem dobila dve inekciji za podporo pljučkam. Upam, da bo mala
 , visoko.... z deklico je vse vredu, le materničnega vratu mi niso merili, ker so imeli fuuuuuuuuuul gužvo. Na pregledu sem bila v ambulanti za rizično nosečnost, danes pa imam pregled pri svoji G, kjer mi bo tudi zmerila MV. Upam, da bo čim daljši in da še nisem nič odprta. Ta teden sem dobila dve inekciji za podporo pljučkam. Upam, da bo mala