Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Dober tek.......se beremo kasneje

za
.
po obilnem zajtrku ob 10h
je imela taka vprašanja in izjave, da b jo najrajš
. Tipično Budalo, ki ga verjetno še (ali pa zelo malokrat) srečale v življenju !!!!!
zrihtal ..
Spet sem po dolgem času tukaj in spet imam nekaj vprašanj. No trenutno samo eno in sicer zanima me če ste bile na punkciji pod narkozo ali ne. Če niste imele narkoze so vam dali kakšne tablete proti bolečinam? Meni je dr. Gavričeva rekla, da imam na izbiro narkozo ali pa brez nje. In ne vem kako se naj odločim saj nekatere pravijo da zelo boli druge pa spet da nič ne boli. Zanima me še če je pri vas prišlo do kakšnih zapletov in do kakšnih? Mene je v ponedeljek kar malo prestrašla. Hvala za odgovore. Lahko mi napišete tudi na zasebno. No ja pa je že malo več kot eno vprašanje
zacela z sprejom 3x na dan danes je bilo dva tedna od kar uporabljam sprej in sem dala kri jutri pa z inekcijami in so mi rkli da bi 4-5.okt.morala na punkcijo.....