|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
25.8.2008 18:10:14   
Lupinca
tetke...

mene pa zanima nekaj...
z mojim dragim sva se za pikico trudila 11 mesecev...no in sem končno zagledala user posted image . Ampak sem imela potem ss.
Zanima me, če se je katera od vas tudi dalj časa trudila za pikico, imela ss in potem kmalu spet zanosila? Strah me je namreč, da bi spet trajalo slabo leto, da zanosim.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
2.9.2008 9:35:55   
mapa
Jaz sem zanosila lani decembra v prvem poskusu , vendar je v 10. tednu prišlo do odmrtja plodu zaradi gripe. Sledila je abrazija , počakala sva 2M.Zopet sem zanosila , a v 6.tednu doživela SS. Sedaj čakava na user posted image vsak novi mesec in upava da bo to septembra.

_____________________________

gorobabi

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
2.9.2008 15:13:29   
*talcy*
jaz sem lani julija zanosila v 2 poskusu ... pol imela splav septembra ... po treh menstruacijah v prvo zanosila in sedaj smo noseči polnih 34 tednov .... je bila pa ful kriza po splavu sploh se nisem spravla h sebi ... kako je ratalo po treh mesecih zanosit nimam pojma k sem imela sam ta splav po glavi ... ampak je ratalo tako da punce pogumno

(odgovor članu mapa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
2.9.2008 19:43:01   
veri
Živijo:Sama osebno sem zanosila lani v drugem poskusu.Nato sem v šestem mesecu po normalni poti rodila mrtvo deklico.Zdravniki, so rekli počakat pribljižno tri mesece.In zopet v drugem poskusuuser posted image .Lani februarja ss,potem je sledil hsg.Sedaj se trudiva že celih osem mesecev pa ne rata.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
2.9.2008 20:10:30   
pokica_
Vsem, ki ste morale preživet to neprijetno izkušnjouser posted image user posted image user posted image . Midva sma začela letos junija, zanosila v 1. in 6. tednu SSuser posted image .
Drugače je bil to že 2. splav, prvič je bilo z prejšnjim partnerjem, ampak je prišlo do zanositve zaradi prešibkih KT in nato je sledil še splav.
Nisem si mislila, da lahko tako zelo boliuser posted image še posebej sedaj ko delamo načrtno na bebici in z pravim partnerjemuser posted image , ampak se ne damo in pridno čakamo na našo lepo čisto mičkeno pikicouser posted image !

Vsem nam bo posijal sonček!user posted image



_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu veri)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
11.10.2008 13:35:07   
loveforever
no pred 2 mesecema sem sama to spraševala in se čudila kako je lahko večina punc takoj po abraziji zanosila prej pa so se matrale par mesecev. in kar ne morem verjeti, da sem tudi jaz zanosila prvi krog!! prej pa sem se matrala 9 mesec. no vsekakor upam da bo vse vredu in da se nosečnost končala tako kot se mora!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
11.10.2008 20:27:53   
Jančika_
Loveforever, čestitam in držim pestiuser posted image .

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
19.10.2008 20:08:51   
Maxy
Loveforever, čestitke tudi od mene! Jst še čakam prvo M (po abraziji), pol pa drugo, tretje pa upam, da jo res ne dočakam. Skratka, vam sporočim, ko bo user posted image .  Ker sem v prvo hitro zanosila, upam da bom tudi sedaj, sam mislim, da je promblem moja psiha. Tega splava, si kar ne morem zbiti iz glave. 

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
19.10.2008 21:31:22   
tassika
Maxy pri meni je enako, prav trudim se da ne bi razmišljala, pa mi kar ne gre iz glave, vsakič ko vidim kakega dojenčka se spomnim, da mojega ne bouser posted image .
Ko pa bo kaj novega pa sporočim.

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
19.10.2008 23:09:34   
enkratna
Po prvem SS (7T) je sledilo "matranje" 1,5 leta. Na žalost je temu sledil drugi SS (7T).
Nato v 4-ih letih nič, tako da sem vmes postala "zrela" za umetno oploditev... in zdaj se mi je še tretja nosečnost končala (v 16/17 tednu). Nasvet ginekologov: počakati 3 mesece oz. 2 ciklusa.

Upam naprej. Čeprav me je svinjsko strah.

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
20.10.2008 5:22:12   
stunfek
jaz sem imela septembra 07 abrazijo. po dveh mesecih pavze (rekli so tri ampak jih nisem poslusala) sva ponovno poizkusala (spet s klomifenom) in zanosila v drugem ciklusu...torej 4 mesece po abraziji nama je uspelo...rezultatek v obliki dojencka pricakujemo v kratkem...se 5 dni do roka. :)

_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
20.10.2008 15:53:49   
Anonimen
no Stunfek je zanosila isti mesec kot jaz... Torej bi tudi sama morala biti sedaj tik pred rokom ali pa že z otročkom... Žal pa se je v 7 tednu (skoraj je bil 8) vse končalo...

Od takrat še nisem zagledala pluseka... Upam da me kmalu najde user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 9:12:23   
Anonimen
O... jaz pa bi že kr začela. Ena menstruacija je mimo..., čakanje na drugo se vleče..., najbrž je pa pametno počakat. Kaj pravite??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 9:52:28   
tassika
Ja jaz sem prebrala od pušenjaka, da je kao ena M dovolj, ampak da se vseeno priporoča počakati še drugo. Jaz bom počakala še drugouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 10:39:37   
Anonimen
tassika... čau! Hvala za odgovor...
Kaj pol.., bova kr skup čakale?? user posted image
Povej mi.., kdaj pričakuješ? Jst zdej niti ne vem, kdaj pride... baje se vse skupi pomeša po abraziji.... Vem pa, da kooomaj čakam.... in upam, da rata. Ti povem, da me je kr obsedlo. user posted image kdaj si mela ss?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 11:41:51   
tassika
Bova bovauser posted image
Jaz sem imela abrazijo (odmrtje ploda v 10tednu) 4.10. tako da pričakujem prvo začetek novembra, upam da bo vse ok, da se mi ne bo zdaj kaj zmešalo mojemu ciklusu, prej sem imela vedno urejenega.
Če bi bilo po moje bi tudi jza že delala na user posted image , bi ga imela kar takoj, ampak na žalost ne gre in bomo še malo čakali. Zdaj sem počasi nehala krvaveti in me že dajejo hormončki (mojega pa še bolj), bi že malo user posted image pa si ne upam, ker meni so rekli da do prve user posted image  ne smem. a je katera poskusila prej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 15:04:47   
Anonimen
Ej..
Sej sm te pravilno razumela, ne? So ti rekli, da ne smeta bit aktivna do 1. menstruacije?
No, midva sva bla... po 3 tednih. Meni so tako rekli. Sicer sm pa jst res zlo mal krvavela. Abrazija, dva dni krvavenja in to je to. Tud bolečin nisem imela... Moram pa rečt, da sem se šele po 1. menstr. sprostila in začela bit aktivna tko kt znam bit.user posted image  Pa tud mojo polovičko.. ne opozarjam več preveč.
Uglavnem.., ti si pa zdej v kratkem to doživela... user posted image ,  mi je žal veš. Mal počakiva pa greva napre, a ne? Drugač sm mela menstr. kr vsake 16 dni, zdej se mije pa vse sesul.., no lahko rečem, če bo ciklus normalen, da se je popravl...., sam bo trebe dalj časa čakat pa upat na user posted image . Berem, da zna prihod 2. menstr. tud trajat ...., joj upam, da ne..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 15:19:07   
tassika
Točno tako, jaz sem krvavela malce dalj časa, prvi teden malo bolj, ta teden pa bolj malo in danes je zgleda čisto konecuser posted image . Mogoče se konec tedna malo spravim v akcijo. Potem pa bova videla kako bo a bi že dec. začela ali počakal še da dava čez dopust v začetku jan.
To nosečnost nisem imela nobeni težav, ni mi bilo slabo, nič in se bojim da je bilo to prelepo da bi tudi v drugo tako ratalo, pa pustimo se presenetituser posted image .
Počasi šibam domov iz službe na sončkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 18:22:24   
Maxy
Pol smo že tri, ki čakamo prvo M, če sem pravilno prebrala.  Jst sem mela pa ss 28.9., mislim pa, da bo tetka kmalu prišla. Pol pa v nove boje, po drugi M. Aja, pa še pregled nas čaka, a ne?

< Sporočilo je popravil Maxy -- 21.10.2008 18:24:33 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 19:02:02   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Maxy

Pol smo že tri, ki čakamo prvo M, če sem pravilno prebrala.  Jst sem mela pa ss 28.9., mislim pa, da bo tetka kmalu prišla. Pol pa v nove boje, po drugi M. Aja, pa še pregled nas čaka, a ne?



Popravek - štiri user posted image .
Jaz sem imela abrazijo 25. 9., na pregled sem naročena 7. 11., tačas pa čakam prvo (in še bolj drugo) M.


_____________________________

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 19:16:45   
enkratna
Če ste mene štele v pričakujočo četvorko, smo štiri. Če ne - nosim št. 5....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 19:44:01   
polna_luna
No, potem sem pa jaz šesta user posted image
Danes je 2 tedna, ko sem izvedela, da vse skupaj ne poteka normalno, bila sem v desetem tednu,
jutri bo pa dva tedna od abrazije...
Počasi se mi krvavitev ustavlja, čeprav me kak dan, ko že mislim, da je pa že res konec, spet preseneti malo močnejša krvavitev... Pa kak dan me prime popolno malodušje, v glavnem se pa kar držim...

Ah, bo že...
Midva si pojeva: "... saj po novem, saj po novem letu boljše bo..." user posted image


_____________________________

V življenju ni naključij...
Vsaka stvar je za nekaj dobra...

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
21.10.2008 22:47:44   
Anonimen
Punce moje..., jst čakam drugo M. Abrazijo sem imela 14. avg., prvo M 2. okt. in zdaj čakam na naslednjo... Vam povem, da po naslednji začnem pa kar bo, naj bo. Vsak dan, vsak dan... user posted image Sam baje tud to lih ni fajn...
Upam, da druga M hitro pride..., tud zračunat si ne znam kdaj jo lahko pričakujem..., se je pomešalo. No... 14. november je moj dan. Čakaaaaaaaaammm....
Ve, drage moje.. pa še res mejčkan potrpite..., me je moja G prav prosila naj ji obljubim, da prej kot po 3 mesecih ne bom ..., je rekla.. "da ne bote sračkala"... mate 60% možnost, da se vam spet zgodi. No in... čakam...

(odgovor članu polna_luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
22.10.2008 21:23:41   
lara33
NO jz sm pa potem 7. Vceraj je bilo 14 dni od abrazije. Že  druge letos. Tudi meni je gin in na ginekološki klinike rekla, da naj pocakam 3mesece. Sem bila pa noseča 9 tednov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: kdaj vam je ponovno uspelo?
23.10.2008 17:41:36   
Maxy
Punce, moja M je pa že prišla. Sem bla kar vesela. Je točna kot urca. Zdej pa čakam še na vas punce, da dobite prvo, potem drugo in v akcijo. A ne?

(odgovor članu lara33)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?