|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 10:50:35   
ronja
Zakaj bi izgubila službo? V varnih hišah so same ženske z otroki, verjetno bi se dalo zmenit, da katera tvojega otroka počuva medtem, ko si v službi, mogoče imajo pa celo kako varstvo organizirano - ne vem, še nisem bila v  taki situaciji in upam, da mi ne bo nikoli treba. Ampak je za vprašat.

Sicer te pa nihče ne sili, da moraš v varno hišo - to je pač izhod v sili, če se bojiš, da bi ti res kaj naredil. Vsekakor pa oddaj liste za ločitev in to še ta teden!

Pa naj te ne bo strah policije! Ne vem, če obstaja kako pravilo o tem, da bi grožnje zastarale, verjetno lahko še zdaj prijaviš, da ti je grozil! Pokliči in se pozanimaj!

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 10:52:08   
mateyka
mislim, da ne moreš na dveh stolih sedet, da se tako izrazim. ne moreš biti doma in to "rešit". saj te že zdaj nadvlada in se moraš samo podredit ali umaknit. torej moraš iti od tam, da to rešiš. in ne govori, da ne želiš peljati otroka v neko drugo okolje, ker tam kjer je sedaj ni najbolj zdravo - ni res? saj mu bo lahko samo bolje. in v taki situaciji kot si sedaj, dobro drugje vedno prevaga pred tem kar ima otrok trenutno. tudi prikrajšanje očeta kot mu praviš - dobro drugje na žalost tudi tukaj prevaga.
mislim, da ti je najtežje oditi v vsej tej odločitvi. samo jaz ne vidim bolj učinkovite rešitve od te. rabiš bit sama in premislit kako naprej, ni res? pojdi v varno hišo in se od tam v miru odločaj kako naprej. meni se zdi to še najboljša rešitev zate in za otroka.
lp in en veeelik user posted image

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 10:55:28   
alička
Tudi meni je ob tej grozljivki, ko sem brala tvoj prvi post, prišla na misel samo varna hiša. In zakaj iz varne hiše ne bi mogla hoditi v službo?
Tudi mama, bi te sprejela odprtih rok, kljub dejstvu, da je ravnokar pokopala moža (moje sožalje).
Druga možnost je, da si začasno najameš stanovanje in urediš prepoved približevanja.
Otroka ti ne more vzeti! Nisi narkomanka ali akoholičarka, ne zanemarjaš ga...

Ne išči zgovorov, spokaj se!

Aja pa še en izgovor, otroka tudi če se ločita ne boš prikrajšala za očeta.

Itak, pa nisem napisala nič drugega kot moje predhodnice, ampak mogoče bo pomagalo če večkrat prebereš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 10:58:14   
mateyka
saj iz varne hiše lahko tudi v službo še naprej hodiš. Saj menda ima tudi on službo in te ne mo mogel kar zasledovati. Pa tudi če te bo - V varno hišo ne bo mogel stopiti, samo policijo si bo priklical na grbo. Ti pa priče.


ja, saj to ne razumem - saj ti ne bi nič v zelje hodilo tole z varno hišo..

(odgovor članu Vešča)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:03:37   
Zanica
ta tvoj kreten od moža (sori ampak ta beseda mi je prva padla na pamet), je ljubosumen da si bolj uspešna od njega, ljubosumen na otroka, ljubosumen je na to da bi lahko imela svoje življenje brez njega, in je egocentričen narcističen pijanec, katerem je najbolj pomemben denar na tem svetu. Očitno da ma sebe bolj rad kot otroke, tebe sigurno nima več rada (glede "suše"). Tako da je najboljš da se ga znebiš. Zbiraj dokaze o njegovem obnašanju, in se loči. Otroke ti ne more z takim obnašanjem in dokazi vzet. Lahko pa ima seveda stike, mogoče ga bo spametovalo, ampak otroka boš dobila ti. On ti bo sicer naprej spiral mozak.



(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:04:19   
Anonimen
Ojoj.Takoj spokaj,ze tako si predolgo cakala.Otrok bo vedno vecji,vedno vec bo razumel,in hujse posledice bodo zanj.Ker ti grozi da te bo ubil je bolje da sprva odides v varno hiso,saj bos tam zavarovana,oz.ne bo te nasel,tako da se mu bosta tista najhujsa jeza in bes ob tvojem odhodu ohladila,kasneje si pa poisci manjse stanovanje.Vecina moskih res samo grozi,toda nikoli ne ves kdaj mu kaj klikne v glavi...Zaradi sluzbe pa,pogovori se s sefom,ce jo bos pa res izgubila...prvo je vajina varnost,potem pa vse drugo.

Si pa napisala da je tudi ves zlat ce je vse po njegovem.To pa bolj malo verjamem,oz.koliko casa na dan pa ta zlatost traja brez da ga popade bes zaradi npr.sesanja?

Nikar ne isci izgovorov,sicer bos z njim ostala se naprej,konca se pa lahko tragicno.
Saj vem da je lahko govorit,ko gre za druge,vendar verjemi da se pribljizno zavedam kako ti je,sem ravn tako v situaciji,zaradi katere moram spokati.

Drzim pesti zate in za tvojega otrocka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:06:32   
kiki13
Me pa čisto tako zanima, kakšen pa je bil takrat ko sta se spoznala in preden sta imela otroka? Isti?


ko sva se spoznala in pa do kakšnega otrokovega 6. meseca je bil krasen. Brez ene pripombe. Ne verjamem, da je to isti človek. Brez besed

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:12:51   
mateyka
ko sva se spoznala in pa do kakšnega otrokovega 6. meseca je bil krasen.


koliko časa pa je minilo od spoznavanja in do zanostive, če smem vprašat? zanima me samo koliko časa je bil za brez besed in krasen.

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:16:13   
Rakica_80
MA PRAV SPOKAJ!!!!!!!!!!!
Ne glede tvoje dobre službe in plače, ki jo imaš............OTROK JE NA PRVEM MESTU in vse drugo pride 100% za tabo!
Meni je zelo žal, ker se ti to dogaja, res si želim iz srca, da najdeš mir in normalno življenje za otroka in zase!
Če povem po resnici, mene je tudi enkrat pijan napadel in sem takoj klicala policijo........od takrat je priden fantekuser posted image ....je videl da se ni zmano za  zaje*****user posted image
Kr korajžno naprej in ne se bat!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:24:10   
kiki13
koliko časa pa je minilo od spoznavanja in do zanostive, če smem vprašat?


1 dobro leto

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:26:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kiki13

koliko časa pa je minilo od spoznavanja in do zanostive, če smem vprašat?


1 dobro leto


Je pa res cudno, da se je po 2letih iz krasnega cloveka spremenil v psihopatauser posted image .

(odgovor članu kiki13)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:31:07   
Marogica
Tvoja situacija, je kot sama veš, nevzdržna. Jaz ti ne bom svetovala, da spokaš TI, temveč, da spoka ON.  Nepremičnina je pisana nate, finančno stojiš dovolj dobro, da lahko sama preživiš.... Spravi mu skupaj stvari, daj pred vrata, zaradi mene  še kašno flašo viskija zraven, če mu bo lažje...

Dejstvo pa je, da čimprej tej situaciji narediš konec. Tako se ne da živeti in ni pošteno do otroka, ne do staršev(vaju dveh). Očitno vama skupaj več ne štima...torej je potrebno iskati druge rešitve. TOrej, da odideta vsak po svoji poti.

To, da te plaši s stem, da ti bo vzel otroka, pa kar odmisli. To so tipične izsiljevalske fore, s katerimi večina moških poizkuša pridržati ženo. Večina. In v večini primerov to ne pali.

Pojdi na CSD še enkrat, povej tako, kot si nam in da vidiš, kakšne so tvoje možnosti za naprej. V nobenem primeru pa ne pojdi ti od hiše. Ni razloga.

Želim ti, da bi si čimprej uredila takšno življenje, kot si ga ZASLUŽIŠ.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:36:01   
kiki13
Je pa res cudno, da se je po 2letih iz krasnega cloveka spremenil v psihopata


res je, naj se še tako čudno in neverjetno sliši. Žalostno, ja.

Ko tako razmišljam iščem razloge za to njegovo spremembo in mislim da je ta;
Ko sva se spoznala, je bil to idealen človek, predvsem pa zelo zelo lepuser posted image  imel je sanjsko postavo, ogromno je dal na videz. Vse so mi zavidale. ( kje so sedaj, jim ga rade volje prepustimuser posted image user posted image user posted image user posted image )

No danes je to človek z 25 kg več, trebuh ni več ''radiator'' ampak tak kot da je v 8. mesecu nosečnosti. To ga zelo zelo moti. Večkrat je to že rekel. Seveda mi tudi to meče pod nos. Češ ti si kriva. Ja itak kdo pa? TV nikakor, piva nikakor, večerja ob polnoči nikakor... za skozlat.
Mene osebno ne bi motila ta njegova kilaža ko mu ne bi zmešala pameti. Jaz mu nisem kriva. Jaz bi tudi vse požrla kar vidim, pa ne! Pa se dobro počutim v svoji koži in sem si všeč. Samo ko bi mi še dovolil malo zapraviti na kakšnih sexi oblekicahuser posted image user posted image user posted image   bi bila še lepšauser posted image user posted image user posted image . kar posledično seveda pomeni lažje bi se kur... z tistim,.. ne vem, on sicer ve zanj,... ne vem, morda mi ga pa kdaj le predstavi...user posted image  kajti on je pač na žalost nesposobenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:37:48   
mala maja
BEJŽI OD NJEGA čimprejuser posted image

Na cds se vse zmeni in pojdi za cca 1 mesec v varno hišo, toilko da se postaviš na noge. Ko bo vse zmenjeno vzami dopust, naredi se da greš v službo, malega pelji v vrtec in potlej nazaj domov vse spokat, ko ga ne bo. Ko bo prišel domov te ne bo. ai pa pejdi domov, mama vedno zastopi, pa čeprav so težki čćasi zanjo. Misliš da ne sluti kaj se dogaja z vama?

S takim človekom ne moreš živet in tudi otrok od tega nima nič, razen to da bo vse nasilje očeta prenesel na svoje otroke. Hote ali nehote bo to sigurno storil.

Teči kokr maš dolge noge, sploh pa kaj razmišljaš, če praviš da si tudi finančno stabilna.

Pa srečno, ker korek boš morala sama naresti. Mi te lahko tukaj tolažimo, samo ko bo prepozno boš sama nosila posledice ne me.user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:38:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Tvoja situacija, je kot sama veš, nevzdržna. Jaz ti ne bom svetovala, da spokaš TI, temveč, da spoka ON.  Nepremičnina je pisana nate, finančno stojiš dovolj dobro, da lahko sama preživiš.... Spravi mu skupaj stvari, daj pred vrata, zaradi mene  še kašno flašo viskija zraven, če mu bo lažje...

Dejstvo pa je, da čimprej tej situaciji narediš konec. Tako se ne da živeti in ni pošteno do otroka, ne do staršev(vaju dveh). Očitno vama skupaj več ne štima...torej je potrebno iskati druge rešitve. TOrej, da odideta vsak po svoji poti.

To, da te plaši s stem, da ti bo vzel otroka, pa kar odmisli. To so tipične izsiljevalske fore, s katerimi večina moških poizkuša pridržati ženo. Večina. In v večini primerov to ne pali.

Pojdi na CSD še enkrat, povej tako, kot si nam in da vidiš, kakšne so tvoje možnosti za naprej. V nobenem primeru pa ne pojdi ti od hiše. Ni razloga.

Želim ti, da bi si čimprej uredila takšno življenje, kot si ga ZASLUŽIŠ.


Oprosti Marogica,ampak tale tvoj nasvet da spoka on in da mu postavi stvari pred vrata je malo mim.
Kaj nisi prebrala,da ji grozi.Mislis da bo kar lepo mirno odsel?Samo se bolj ga bo podzgala,pa se mu bo se res zrolalo.Cist prevec berem  o podivjanih mozeh,tako da se s takimi ni za igrat.
Najprej naj gre sama cim dlje,kasneje bo pa ze videla njegovo reakcijo,in nenazadnje lahko on tudi zares spoka.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:42:54   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

IZVIRNO SPOROČILO: kiki13

po drugi strani bi mu pa z ločitvijo prikrajšala očeta.



Očeta? Očeta ki mater svojega otroka zmerja z k...pr.. .?Očeta ki materi svojega otroka grozi....? Očeta ki mater svojega otroka toliko spoštuje da bi šel raje v zapor, kot da bi bil otrok z njo? Za kaj bi bil tvoj otrok prikrajšan, če bi se ločila???

Mu res privoščiš očeta ki mu bo povzročal bolečino in strah? Misliš da otrok ne trpi ko posluša njegovo razgrajanje? Misliš da ne trpi ko te gleda da jokaš? Otrok ni neumen!!! zaveda se veliko več kot si ti misliš!! Za kaj se ga bojiš prikrajšati...očeta?!?





Se podpišem. Dvakrat.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 11:52:23   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28


Oprosti Marogica,ampak tale tvoj nasvet da spoka on in da mu postavi stvari pred vrata je malo mim.
Kaj nisi prebrala,da ji grozi.Mislis da bo kar lepo mirno odsel?Samo se bolj ga bo podzgala,pa se mu bo se res zrolalo.Cist prevec berem  o podivjanih mozeh,tako da se s takimi ni za igrat.
Najprej naj gre sama cim dlje,kasneje bo pa ze videla njegovo reakcijo,in nenazadnje lahko on tudi zares spoka.



Grozil ji bo v vsakem primeru. Grozi ji tudi sedaj, pa stanujeta celo skupaj in živita skupaj. In če je podivjan, potem je sedaj v dosti večji "nevarnosti", saj sta skupaj. In nikoli se ne ve, kdaj ga bo "pičilo". In to psihično nasilje ni čisto nič manj nedolžno. In še enkrat...ne vidim razloga, da bi ona šla. Ne. Ni potrebno.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 12:29:35   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

jz ti bom pa rekla samo tisto kar si pričakovala: SPOKAJ!

Me pa čisto tako zanima, kakšen pa je bil takrat ko sta se spoznala in preden sta imela otroka? Isti?



Se podpišem pod prvi stavek.

Kar se drugega stavka, vprašanja tiče pa, nekateri se spremenijo čez nekaj let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 12:39:00   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: caffee

jz ti bom pa rekla samo tisto kar si pričakovala: SPOKAJ!

Me pa čisto tako zanima, kakšen pa je bil takrat ko sta se spoznala in preden sta imela otroka? Isti?



Se podpišem pod prvi stavek.

Kar se drugega stavka, vprašanja tiče pa, nekateri se spremenijo čez nekaj let.


Spremenijo se ne, samo na začetku se zadržujejo in lažje pretvarjajo, ženske pa smo slepo zaljubljene in ne vidimo ničesar slabega.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 12:44:12   
Nenya
Samo ko bi mi še dovolil malo zapraviti na kakšnih sexi oblekicah bi bila še lepša . kar posledično seveda pomeni lažje bi se kur... z tistim,.. ne vem, on sicer ve zanj,... ne vem, morda mi ga pa kdaj le predstavi... kajti on je pač na žalost nesposoben


Kako naj ti on dovoli  zapravljati tvoj denar? Tisti moški, ki obtožujejo ženo k..banja ponavadi sami drugje namakajo. Kar bi pojasnilo sušo doma.

Ali nimaš kakšnega brata, bratranca, sodelavcev, ki bi prišli, ko se boš odločila, da temu narediš konec, in ti ga pomagali postaviti pred vrata, če sem prav razumela tvoje nepremičnine?
Če bo znorel, kot pišeš, ti bo s tem naredil neznansko uslugo, poklicala boš policijo in imela krasne dokaze, da je nasilen in nevaren.
Ne vem zakaj imajo potem očetje tisto društvo, če lahko oče kar tako materi odvzame otroka.

A res ne vidiš, da so to klasične privezovalne taktike - vzel ti bom otroka, ti kar pojdi; samomor bom naredil, ubil te bom itd.

Kiki DOVOLJ izgovarjanja, situacija bo šla le še na slabše, zato je na tebi, da jo spremeniš. Če pa te skrbi kaj bodo rekli sosedje in če ti je tvoja služba in €, ki jih prinaša pred otrokovo in tvojo srečo pol pa trpi.

Samo še tole, jaz bi bila neskončno žalostna, če mi kot materi hčerka ne bi zaupala težav take narave kot jih imaš ti. Prepričana sem tudi, da bi bila tvoji materi družba, v sedaj prazni hiši, samo dobrodošla. Rešen bi imela varstvo otroka (če mami ni več v službi), če pa tvoj kaj pride težit pa samo telefon in policijo, enkrat, dvakrat desetkrat. Pa vloži za ločitev!

Imaš službo, mamo in svojega sončka, vse možnosti in kar je najpomembnejše veš kaj moraš storiti - manjka ti le pogum, evo user posted image in bežita z otrokom stranuser posted image evo še naslovi varne hiše

< Sporočilo je popravil Nenya -- 15.7.2008 12:47:01 >

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 14:13:27   
mateyka
ok, lahko bi se izvedla Marogičina ideja, da ostane. samo to jaz vidim izvedljivo samo v primeru, da se ji ene 3 moški sorodniki preselijo v hišo/stanovanje za kar nekaj časa in mu dajo jasno vedet, da bo dobil batine, če se samo prikaže tam okoli. + prej na CSDju zrihtat da lahko z otrokom samo v njeni družbi in s pričami (za začetek).
evo, samo tako - če je nepremičnina nanjo pisana seveda. pol ne more nič.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 14:20:25   
elizabeta p
Pa sej ni važno kakšen je bil prej... Dejstvo je, da otrok trpi.
Se pa strinjam z Marogico, čimprej naj gre on ne ti.
Vso srečo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 17:37:01   
Anonimen
Zdaj ne vem, a res čisto nič ne poznaš svojih pravic ali te je eden tako napumpal al kaj? Izgubiš službo za nedoločen čas? Kako in  zakaj? Saj te ne morejo kar tako vržt na cesto, če v službi delaš, kot je treba. OK, te lahko, če verjameš vse, kar ti šef reče, ampak saj imamo vendar zakone in odvetnike. Če greš v varno hišo, pa nobeden nima nobene osnove, da bi te vrgel iz službe.

Otroka ti tudi ne more kar tako vzeti. Na podlagi česa? Vedno mora biti ena podlaga in to zeeeelo konkretna.

Če je nepremičnina pisana nate, potem njemu reci, naj se odseli, pa vzemi še en kredit al kaj vem in ga izplačaj. In zamenjaj ključavnico in daj gor še kakšno, za vsak slučaj. Ali pa se odseli v podnajem in obstoječe stanovanje prodaj, s kupnino pa plačaj njegov vložek, če je sploh kaj vlagal.

Pa še glede tvojega deca: je primerek enega zeloo zakompleksanega in nesamozavestnega človeka, ki ga razjeda ljuboumje. In vse svoje probleme, za katere si je sam kriv, krivi druge. Sam je prevelika reva, da bi jih bil sposoben sprejet. Je kura in pijavka. In ja, zihr bo grozil, pa razbijal, a bo imel moč samo, če mu boš dala vedet, da se ga bojiš. Če pa ga boš postavila na njemu primerno mesto in mu dala vedet, da naj že enkrat odraste, bo nehal. Ker se bo on bal tebe.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 15.7.2008 17:38:44 >

(odgovor članu kiki13)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 18:28:31   
amaya
Še ekrat si preberi to kar si napisala....in to na glas, pa boš videla, da ne bo več nobenega izgovora, zakaj ne bi šla kar takoj. Verjemi mi, že sedaj, ko otroka izpostavljaš vsemu temu, mu delaš nepopravljivo škodo. Tudi sama sem živela v podobni situaciji, ampak ne kot žžena, temveč kot otrok.......SPOKAJ TAKOJ.....!!!!!!!!

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Ne zdržim več!
15.7.2008 20:03:19   
Teya*D.
Edino kar ti lahko rečem, svetujem in kar že sama veš je to, da moraš čimprej vstran. Sama poznam primer in vem da nasilje v družini ne prinese nič dobrega. Otrok ki je to nasilje trpel in ni imel nič od otroštva in očeta ( ko praviš da bi ga izgubil ) je danes povsem živčen, ne zaupa nikomur in predvsem ne mara joka, dretja itn. . Drugo kot dober psiholog mu sploh ne pomaga. Glej, sožalje ob izgubi očeta in vem da je mami hudo in da je nočeš obremenjevat ampak a ji ne bi bilo še bolj hudo če bi izgubila tebe otrok pa bi živel s tako pošastjo? Najbolje je varna hiša potem pa kakšen domek. Sama boš zmogla bolje, če si tako tudi opazila da se imata z otrokom prav lepo.
Zakaj bi moral poslušat kako te partner zmerja in kriči nate? Pes ki laja ne grize...res je da pa včasih tudi lahko zato bi jaz njegove besede jemala resno in vse potrebno uredila že vnaprej ( CSD ).
Verjemi, da bo otrok samo s teboj bolj srečen kot pa tako ,da se bo celo življenje spraševal, če je on kriv da se oče in mama ne marata.

Želim ti, da čimprej rešiš in zaživiš bolje!

(odgovor članu kiki13)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?