karamela6
|
Punce, prisrčna hvala za vse čestitke!!! Mi smo končno doma, no, že od včeraj pravzaprav. Vse je super. Nina je pridna kot čebelica. Lepo se dojiva, saj imam mleka za izvoz, mala pa izredne sesalne reflekse! Tudi ponoči lepo spi. Danes, prvo noč doma, je spala v eni rundi kar od 23h do 5h zjutraj. No, mi je potem patronažna svetovala, naj jo vsaj še kakšnih 14 dni do 1 mesec zbujam na 3h. Je bolje zanjo, pa tudi zame - glede mleka. No, bomo videli. Podnevi jo bom vsekakor zbujala na 3h, če se sama ne bo, ponoči pa ne vem. Kaj ve mislite? Drugače pa je prava pupika, zelo rada se crklja in je zelo nežna. Name že zelo lepo odreagira - meni pa ob tem igra srce in se solzijo oči. Ne morem opisat občutkov, kako lepo je, ko jo imam končno ob sebi. Glede poroda - porodno zgodbo napišem v parih dneh, če pa čisto na kratko napišem: trajalo je 4h 45min. Imela svoje popadke ekstra močne, se je pa otroček malo počasneje spuščal. No, planirala sem naravni porod in 2x zavrnila ponudbo babice za kaj protibolečinskega. Vendar kmalu ni šlo več in odločila sem se za Ultivo. Torej, porod je bolel oz. boleli so popadki in zadnji stisk, ko mi je sestra močno pritisnila na trebuh, vse ostalo je bilo zanemarljivo boleče. Sem pa imela super super ekipo babice, ginekologinje in sester, jih sploh ne morem prehvalit. Tudi pozneje sem se vsak dan čudila prijaznosti in ustrežljivosti celotnega osebja kr. P, glede na to, da sem prebrala dosti negativnih kritik o tej P. Iz svojega vidika gledam nanjo samo s pozitvnimi občutki. Tako, zdaj pa grem počivat. Imam mami za pomoč, pa še dragi je priden - me oba prav prisilita, da počivam. Komaj sem izprosila 10 min za RR. se beremo ....
|