|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 8:44:04   
Anonimen
O varanju sem enkrat gledala znanstvene raziskave....

Moški in ženske imamo različno postavljene stvari v glavi, verjetno tudi hormoni drugače delujejo.

In..


Če moški vara, je to v večini primerov samo fizično dejanje. Večina njih po seksu to žensko tudi pozabi. Moški tudi pornografijo imajo rajši kot ženske in spogledovanje z drugimi ženskami je za njih nekaj vsakdanjega.
Dokazali so, da ta dejanja, povezana samo s seksom, potekajo pri moških zelo površno.
Testirali so jih tako, da so mimo njih šle zapeljive babe.....Kar oči so jim zažarele ob pogledu na lepe ritkice, joškice....
In...Ko so mogli opisati in se opredeliti, katera jim je bolj všeč, se je izpostavilo, da se pravzaprav sploh ne spomnijo oseb....Omenjali so samo, tista z joškami...In vse je bilo zamešano...Za njihove možgane nepomembno. Ne gre v globok spomin.

Globoko v spominu vedno imajo družico, s katero so si uresničili družino, otroke... Ta ženska je za njih nekaj drugega, nekaj posebnega, zelo pomembna. Za njo so pripravljeni tudi boriti se....

Kako je pa z ženskami????

Pa so stvari veliko bolj zapletene. Ko se ženska odloči na ta korak, pa to naredi tudi z dušo. To za njo ni samo fizično dejanje, je nekaj več. S temi dejanji zapolni praznino, ki ji hudo manjka.
In, če to počne, ni in ne zmore biti predana možu. Velika verjetnost je, da ga bo zamenjala.
V podzavesti si to tudi želi, ker si noče priznati, da on ni ravno tisto, kar ona hoče.

Na kratko....

Od spodaj nimamo števca.....In dejanje seksualne avanture ni nič posebnega....

Hudo je, kaj se dogaja v glavi, v srcu.....

Želim lep razplet dogodkov....

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 8:45:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne vem kaj naj ti rečem.
jaz sem bila v drugačni situaciji, jaz (samska) in moj tip (poročen) ki je varal ženo, skupaj sva bila leto in pol, na koncu sem mu postavila ultimat, jaz ali ona. je šel k njej, ker sta imela otroke in po razmisleku sem vidla da je boljše tako, ker so otroci zraven.



Leto in pol, pa vaju niso dobili, kje sta se pa dobivala???



dobivala sva se pri meni, hodila vsepovsod ven, v kino, na večerje. saj njegova je verjetno vedla, predvidevam.od ženine sestre mož je vedel za naju, pa še kdo je vedel. nisva se nič skrivala, tudi po cel vikend sva bila skupaj, kaj je doma rekel, nimam pojma. tudi na morju sva bila. v glavnem, z mano je bil veliko časa. tudi otroke mi je želel predstavit ampak tega nisem hotela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 9:12:30   
kristinaj
kar človeka doleti, ne kaže odklanjati in
kar človeka zapušča, ne gre zadrževati...

(SuAo)



zakaj bi imela slabo vest, če se pa dobro počutiš v svoji koži in stvar funkcionira........ prej ali slej se boš za enega morala odločiti.......

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 9:30:17   
lelaval
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Varanje ni samo zaradi sexa. Jst mislim, da se vara zaradi tega, ker doma nekaj manjka in pri nekomu drugemu to najdeš. Lahko je zgolj razumevanje, spoštovanje, zaupanje, crtanje. Ne pišem iz lastnih izkušenj. Imam pa znanko, ki je varala zgolj zaradi vsega razen sexa. Sexa je imela doma na pretek. Ostalega pa prav popolnoma nič.


Točno tako .


Se podpišem. In ne zdi se mi prav, da tiste, ki varajo označujete z vsemi drugimi prispodobami, le s ćlovekom ne. Nikoli ne veste, kaj se lahko vam v življenju zgodi. Poznam tudi par, ki le živita skupaj, ker so bili stroški za hišo in vse preveliki, da bi se sedaj ločila, za skupaj nista, se pač "posčužujeta" varanja - tako pač vsak po svoje usklajujeta svoje potrebe.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 9:37:08   
mojcapr
In ne zdi se mi prav, da tiste, ki varajo označujete z vsemi drugimi prispodobami, le s ćlovekom ne. Nikoli ne veste, kaj se lahko vam v življenju zgodi.
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Res je življenje čudno in zapleteno. Lahko si srečen s svojim dragim in spoznaš nekoga, ki te premami. Premisli kaj se lahko zgodi, če te tvoj mož dobi...in če je tega tvoj ljubimec vreden???


(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 9:38:32   
mojcapr
Mi je mal čudno uokvirlo, moje je drugo mnenje...ne znam citiratuser posted image

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 9:51:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Varanje ni samo zaradi sexa. Jst mislim, da se vara zaradi tega, ker doma nekaj manjka in pri nekomu drugemu to najdeš. Lahko je zgolj razumevanje, spoštovanje, zaupanje, crtanje. Ne pišem iz lastnih izkušenj. Imam pa znanko, ki je varala zgolj zaradi vsega razen sexa. Sexa je imela doma na pretek. Ostalega pa prav popolnoma nič.user posted image



Meni doma nič ne manjka, zato sploh ne vem zakaj sem to naredila. Se razumeva z možem na vseh področjih. Sexa je več kot dovolj, samo on me je premamil in kar je najhuje ni mi bilo žal...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 9:52:08   
Anonimen
Pozdravljena.Tu spet ena anonimna.Ne prva.
Jaz dam prav.Po moje doma ni štimalo.Jaz osebno vem iz lastnih izkušenj.Sem pred leti varala že zarad tega,ti pride v kri in ne moreš brez tega.Pa sem sedaj že zelllllllo dolgo let zvesta.Ampak bom zgleda spet varala.Moj partner je sicer zelo ljubeč,nežen,me spoštuje,razvaja.Skratka vse lepo,le seksat se mu ne da.Sedaj že skoraj dva meseca nisva,pa se glede tega nonstop kregava.Prejšnji tedn ko sem končno imela vsega vrh glave,sem se odločila in mu rekla,da lahko sicer pod isto streho živima,vendar več ne kot partnerja.Vsak bo imel svoj life.Ni se strinjal,bo pa se zavoljo mene prilagodil.
Vedno si pri sebi misli,da je lahko.Greš,pa prevaraš,pa čao.Ampak ni.Tukaj so še otroci,ki jih nikakor nočem prizadet.Če mi bo zneso tak način lajfa,hvalabogu.Je pa vprašanje,kako dolgo bo partner to prenašal,jaz na njegovem mestu nebi niti minute

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 10:15:49   
Anonimen
upam,da otroci nikol ne izvejo kake starše imajo...meni osebno bi bilo zelo hudo,da bi izvedela,da mama vara očeta al pa obratno...doma pa se dela kot,da je vse ok...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 11:05:16   
Anonimen
upam,da otroci nikol ne izvejo kake starše imajo...meni osebno bi bilo zelo hudo,da bi izvedela,da mama vara očeta al pa obratno...doma pa se dela kot,da je vse ok...


hm...na tole pa lahko jaz kej napišem..     Ko sem bila še čisto majhna (4,5 let) je bil moj oče pravi casanova, čeprav je bil poročen z mojo mamo. Greva "kao" nekam na sprehod in sva šla takrat se prav spomnim v neko stolpnico k neki ženski-to vem da je ta ženska mela hčer, ki sva se igrali v njeni sobi. Ona 2 pa...hm..   ja, dala sta se dol, se mi je takrat zelo vtisnilo v spomin ko sra prišla ven iz spalnice in je imela narobe oblečeno bluzo.  Hočem povedat, da si otrok zapomne toliko stvari, ki si jih še odrasli oz, starši predstavljat ne morejo(mo).  No, da nadaljujem..   Oče mi nikoli tudi besede ni rekel da ne smem povedat mami, da ne smem povedati kje sva bila itd.  Meni se je takrat pač zdelo samoumevno da pač oče je tak in pika. Ja, pravi casanova. Pa tole je bila ena od številnih zgodbic ki sem jih preživela z očetom. Da ne rečem, da sta bila z mamo izjemen par..ko sta hodila po cesti jo je držal za roke in jo vedno poljubljal...skor vsak večer sem slišala stokanje iz spalnice...če me ne bi vlačil takrat po raznih "bordelih", bi si mislila kako sta mami in ati zaljubljen par. Smešno pri vsem te pa je, da danes vem kako je imel in še vedno ima mojo mamo izredno rad (to sigurno vem)!   Po 9 letih sta se vseeno ločila, ona ga je zmerjala (in ga še danes zmerja) kak pras... je bil itd...   Ja, po ločitvi jih je pa moja draga mama menjavala kot stare gate se mi zdi..   Odrolalo se ji je in vsak teden je imela drugega moškega - čeprqav ni bila nikoli več v resni zvezi jih je skos in skos menjavala-ne rečem vsi tisti ki jih imam v spominu so bili ful fajn fantje, celo meni so nosili razne čokoladice itd..)     In da vam neki povem...danes ko sem že sama mama dojenčici, bolj zamerim mami kot očetu. Zakaj?  Ne vem. Morda zato, ker oče ni nikoli obtoževal nobenga, nikoli se ni skrival ( tako je pač bilo)  in tudi danes je tak. Jaz sem pa samo enkrat rekla mami zakaj je med mojim 10 in 17 letom i mela tok fantov in je zatrjevala da je imela samo 2. Ja je imela 2 -v 14 dneh!  Mojega očeta pa še danes zmerja- in se sploh ne zaveda da mi je ona povzročila večje boleče posledice, ki mi jih oče v bistvu nikoli ni. Morda sva pa z očetom oba čudna.user posted image Se vid iste krvi ( to mi je ponovila 100x ko sem bila najstnica). In kot vsaka najstnica sem se takrat zaljubila v vsakega ki je bil ljubeč do mene-itak. Vendar pri 18 je tudi to minilo.  Danes se mama obnaša kot da ni bilo nikoli nič..nikoli spora med nama, vse lepo in prav. Vsak dan me kliče kako mi gre, ( pač sem komi rodila)..tudi lepo in prav...vendar se sprašujem preden sem zanosila,, zakaj me tudi po 2 meseca ni nikoli klicala?  Hočem povedat so malenkosti ki jih tudi odrasel človek vidi pri starših, se sprijazni s tem-boli pa vseeno, tako kot če bi bil otrok.  Za očeta sem se pa sprijaznila že kot zelo majhen otrok in me tudi malo zdaj ne bi bolelo, bi se samo nasmehnila, če bi spet začeli govoriti v mestu, da je na "pohodu" spet moj oče.  Morda bi bila celo ponosna naj....se čudno sliši, vendar tako je..žal.. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 11:09:11   
angel_rebelde
Dobre ste, resnično dobre, da pri varanju nimate slabe vesti... Mene bi ta vest tako grizla, da bi se prav vidlo, da je nekaj narobe.. Ampak to sem pač jaz, če uživate v tem, super, ve kar, ampak a je težko zapustiti partnerja in iti z drugim? Zakaj je potrebno sedeti na 2 stolih? user posted image




_____________________________

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 11:10:56   
angel_rebelde
Pa ne rečem, da vas obsojam, vsakemu se to lahko zgodi - ampak ene znamo reči NE in ne nadaljujemo naprej, če imamo doma partnerje ki nas ljubijo, in so do nas dobri.. Nevem, jaz enostavno nimam srca varati, sem bila prevarana in hudo boli... 

_____________________________

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 11:21:06   
Anonimen
ravno zato,ker doma vse ostalo štima u nulo.
Raje se sprijaznit s takim lajfom,kot razdirat drugače dobro funkcionirano družino.Ni potrebno,da otrok trpi,če je drugače vse ok.

(odgovor članu angel_rebelde)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 11:36:34   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ravno zato,ker doma vse ostalo štima u nulo.
Raje se sprijaznit s takim lajfom,kot razdirat drugače dobro funkcionirano družino.Ni potrebno,da otrok trpi,če je drugače vse ok.


Če bi pri meni štimalo vse v nulo, dober in ljubeč partner, drugih niti ne pogledam.. Resno... Pa dobro, sej vas razumem...


_____________________________

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 11:43:46   
čipka
upam,da otroci nikol ne izvejo kake starše imajo...meni osebno bi bilo zelo hudo,da bi izvedela,da mama vara očeta al pa obratno...doma pa se dela kot,da je vse ok...



hm...na tole pa lahko jaz kej napišem.. Ko sem bila še čisto majhna (4,5 let) je bil moj oče pravi casanova, čeprav je bil poročen z mojo mamo. Greva "kao" nekam na sprehod in sva šla takrat se prav spomnim v neko stolpnico k neki ženski-to vem da je ta ženska mela hčer, ki sva se igrali v njeni sobi. Ona 2 pa...hm.. ja, dala sta se dol, se mi je takrat zelo vtisnilo v spomin ko sra prišla ven iz spalnice in je imela narobe oblečeno bluzo. Hočem povedat, da si otrok zapomne toliko stvari, ki si jih še odrasli oz, starši predstavljat ne morejo(mo). No, da nadaljujem.. Oče mi nikoli tudi besede ni rekel da ne smem povedat mami, da ne smem povedati kje sva bila itd. Meni se je takrat pač zdelo samoumevno da pač oče je tak in pika. Ja, pravi casanova. Pa tole je bila ena od številnih zgodbic ki sem jih preživela z očetom. Da ne rečem, da sta bila z mamo izjemen par..ko sta hodila po cesti jo je držal za roke in jo vedno poljubljal...skor vsak večer sem slišala stokanje iz spalnice...če me ne bi vlačil takrat po raznih "bordelih", bi si mislila kako sta mami in ati zaljubljen par. Smešno pri vsem te pa je, da danes vem kako je imel in še vedno ima mojo mamo izredno rad (to sigurno vem)! Po 9 letih sta se vseeno ločila, ona ga je zmerjala (in ga še danes zmerja) kak pras... je bil itd... Ja, po ločitvi jih je pa moja draga mama menjavala kot stare gate se mi zdi.. Odrolalo se ji je in vsak teden je imela drugega moškega - čeprqav ni bila nikoli več v resni zvezi jih je skos in skos menjavala-ne rečem vsi tisti ki jih imam v spominu so bili ful fajn fantje, celo meni so nosili razne čokoladice itd..) In da vam neki povem...danes ko sem že sama mama dojenčici, bolj zamerim mami kot očetu. Zakaj? Ne vem. Morda zato, ker oče ni nikoli obtoževal nobenga, nikoli se ni skrival ( tako je pač bilo) in tudi danes je tak. Jaz sem pa samo enkrat rekla mami zakaj je med mojim 10 in 17 letom i mela tok fantov in je zatrjevala da je imela samo 2. Ja je imela 2 -v 14 dneh! Mojega očeta pa še danes zmerja- in se sploh ne zaveda da mi je ona povzročila večje boleče posledice, ki mi jih oče v bistvu nikoli ni. Morda sva pa z očetom oba čudna. Se vid iste krvi ( to mi je ponovila 100x ko sem bila najstnica). In kot vsaka najstnica sem se takrat zaljubila v vsakega ki je bil ljubeč do mene-itak. Vendar pri 18 je tudi to minilo. Danes se mama obnaša kot da ni bilo nikoli nič..nikoli spora med nama, vse lepo in prav. Vsak dan me kliče kako mi gre, ( pač sem komi rodila)..tudi lepo in prav...vendar se sprašujem preden sem zanosila,, zakaj me tudi po 2 meseca ni nikoli klicala? Hočem povedat so malenkosti ki jih tudi odrasel človek vidi pri starših, se sprijazni s tem-boli pa vseeno, tako kot če bi bil otrok. Za očeta sem se pa sprijaznila že kot zelo majhen otrok in me tudi malo zdaj ne bi bolelo, bi se samo nasmehnila, če bi spet začeli govoriti v mestu, da je na "pohodu" spet moj oče. Morda bi bila celo ponosna naj....se čudno sliši, vendar tako je..žal..



Sem bila skor na istem kot ti, vendar pri meni so bile obrnejni vlogi. Tudi jaz danes zamerim tistemu staršu, ki se danes vede kot da ni bilo nikoli nič. Drugemu pa kaj naj rečem-tako pač je.

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 11:44:51   
Anonimen
Še jaz eno moško rečem na to temo.
Lahko je govorit tistim, ki niso bili pred skušnjavo, ko ti tako zadiši in vse to. Ženske se mogoče malo bolj nazaj držijo in ne pokažejo. Predvidevam, pa da njebolj tiste, ki na glas vpijejo ga TO PA ŽE NE. Zarečenega kruha se največ poje user posted image
Moram rečt, da še je to nek športni seks je to lahko samo zdravo za odnos s partnerjem, ki ga imaš. To vsekakor gledam z moške strani, ker ženske vse preveč vpletate neka čustva. No zdaj se časi že spreminjajo.
Kakorkoli že zapomite si to - samo enkrat se živi. O tem kakšen bo pa spomin nate (in koliko jih bo imelo ta spomin nate), je pa vse odvisno od nas samih. user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 12:49:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Še jaz eno moško rečem na to temo.
Lahko je govorit tistim, ki niso bili pred skušnjavo, ko ti tako zadiši in vse to. Ženske se mogoče malo bolj nazaj držijo in ne pokažejo. Predvidevam, pa da njebolj tiste, ki na glas vpijejo ga TO PA ŽE NE. Zarečenega kruha se največ poje user posted image
Moram rečt, da še je to nek športni seks je to lahko samo zdravo za odnos s partnerjem, ki ga imaš. To vsekakor gledam z moške strani, ker ženske vse preveč vpletate neka čustva. No zdaj se časi že spreminjajo.
Kakorkoli že zapomite si to - samo enkrat se živi. O tem kakšen bo pa spomin nate (in koliko jih bo imelo ta spomin nate), je pa vse odvisno od nas samih. user posted image


Kak je že pregovor, česar oči ne vidijo, srce ne boli...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 13:18:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Še jaz eno moško rečem na to temo.
Lahko je govorit tistim, ki niso bili pred skušnjavo, ko ti tako zadiši in vse to. Ženske se mogoče malo bolj nazaj držijo in ne pokažejo. Predvidevam, pa da njebolj tiste, ki na glas vpijejo ga TO PA ŽE NE. Zarečenega kruha se največ poje user posted image
Moram rečt, da še je to nek športni seks je to lahko samo zdravo za odnos s partnerjem, ki ga imaš. To vsekakor gledam z moške strani, ker ženske vse preveč vpletate neka čustva. No zdaj se časi že spreminjajo.
Kakorkoli že zapomite si to - samo enkrat se živi. O tem kakšen bo pa spomin nate (in koliko jih bo imelo ta spomin nate), je pa vse odvisno od nas samih. user posted image


Zadnje čase sem prepogosto slišala, da je treba izkoristit dan, ki je tu, ker je le ta dan tvoj, kaj bo jutri ne vemo. Pa tudi: samo enkrat se živi . Zato pa sem šla v to in ni mi žal, pa če se nekatere zgražate. Dokler tega ne izkusiš obsojaš, tudi jaz sem včasih obsojala, sedaj pa...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 13:46:29   
Anonimen
Ja sedaj pa uživaj, ne? user posted image
**** če doma ni ... potem se v trgovini dobi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 13:57:54   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Varanje ni samo zaradi sexa. Jst mislim, da se vara zaradi tega, ker doma nekaj manjka in pri nekomu drugemu to najdeš. Lahko je zgolj razumevanje, spoštovanje, zaupanje, crtanje. Ne pišem iz lastnih izkušenj. Imam pa znanko, ki je varala zgolj zaradi vsega razen sexa. Sexa je imela doma na pretek. Ostalega pa prav popolnoma nič.user posted image



Meni doma nič ne manjka, zato sploh ne vem zakaj sem to naredila. Se razumeva z možem na vseh področjih. Sexa je več kot dovolj, samo on me je premamil in kar je najhuje ni mi bilo žal...



Upam, da sama sebi ne verjameš. Ker ko stvari doma štimajo - NE varaš. In ko varaš je dejstvo vsaj eno - partnerja ne spoštuješ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 14:19:30   
lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

In ko varaš je dejstvo vsaj eno - partnerja ne spoštuješ...


Se strinjam.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 14:52:21   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

In ko varaš je dejstvo vsaj eno - partnerja ne spoštuješ...


Se strinjam.



jaz sem pa tako vesela, da sva si dala duška preden sva skupaj prišla. Sej ne rečem, se zgodi, da mi je še kakšen drug tip privlačen in tudi na "10 cm" sem se že znašla s kakšnim drugim - ampak se mi je v tistem trenutku zazdelo, da ni vredno tvegati vse to kar imava midva. In, če samo pomislim na tisto bolečino, ki bi jo povzročila njemu, me v trenutku mine vsa želja po kakšni avanturi.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 15:03:01   
tehnofil
je treba izkoristit dan, ki je tu, ker je le ta dan tvoj, kaj bo jutri ne vemo. Pa tudi: samo enkrat se živi

Je že res. A to ne pomeni zlorabiti tvoj dan, tvoje življenje, ki ga živiš samo enkrat. Zloraba vedno uničuje.

Ker se samo enkrat živi, si ustvari življenje v polnosti. Ravno zato ne zapravljaj časa z minljivim užitkom, ki uniči tvoj odnos za vedno.

Saj nihče ne pravi, da ni luštno. Pravim samo, da to, luštno, uničuje nekaj drugega, kar je težko zgraditi.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 23.7.2008 15:04:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 15:05:27   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

....In, če samo pomislim na tisto bolečino, ki bi jo povzročila njemu, me v trenutku mine vsa želja po kakšni avanturi...


Se strinjam tudi pri meni so tile občutki prevagali.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Varanje brez slabe vesti
23.7.2008 15:26:38   
Anonimen
Glede spoštovanja do partnerja:
jaz ga noro ljubim,pa tudi spoštujem.Zanj bi naredila vse,do smrti bi mu ostala zvesta.
Poraja pa se vprašanje,če on mene spoštuje,ko me ignorira,se noče ljubit,me zavrača,gleda ko jokam pred njim,to pomeni,da se ponižujem,skratka ne sprejema kompromisa.
Zdaj pa mi povejte,na kakšni meji je pol tukaj beseda spoštovanje??

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?