Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
). Jaz sem za enkrat full zadovoljna - je pa res, da športnega dela še nismo začeli uporabljat. Košare so mi dobre, saj so res full lahke in če gremo kam na obisk, ju vzameva za posteljici. Je lepo vodljiv. Edino kar me malo moti za enkrat, je precej plitva koraša pod vozočkom (nakupovalna košara) (zelo malo gre notri).

.
?
! Bom skrbno upoštevala nasvet!
. Jaz sem bila večino svojega časa sama z mojima dvema srčkoma. Pa je kar šlo....vedno se nekako znajdeš. Sem se pa trudla, da sta hkrati jedla in hkrati šla spat...in nam je uspelo. Zdaj imata enak ritem...kar pomeni, da ko oba spita ima mami čas še kaj drugega storiti.
(mislim da se poznava
je bil doma samo 14 dni tako da sem se morala znajti,je pa bila doma Nika ,ki mi je v času počitnic res odlegla ,je res ena "desetletna mamica".Se pa zdaj vedno, ko jokata, prepričam če ni res hudo in najprej poštimam pač tistega ki je bolj hud,se pa ponavadi zbudita različno kar meni bolj odgovarja,je pa res da ko kuham in kaj postorim ju dam ali v stolček ali ležalnik in me "spremljata".
ne bi odvajala od dojke. Rabi mal za se pocrkljat, pa še mal za občutek varnosti. V maminem naročju se počutijo varne in to rabijo. Če želi malo na dojko, pa ga daj. Tudi tvoj vonj in dotik tvoje kože mu prijata.
. No, pa ni tako hudo. Sem mislila, da bo zgledal tako kot tvoja Elena (s črnim očesom
), samo ni....al pa ni še. Zaenkrat ima samo eno redečo liso nad očesom in malenkost otečeno. Sem mu dala takoj mrzel obkladek. Pa da ne bom samo očija očrnila, meni bi pa danes zjutraj kmalu Alja dol s povijalne na glavo butnila
. Nima niti sekunde miru