|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2008
27.1.2009 20:27:58   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

A mislis, se dodatno podaljsanje porodniske ali podaljsanje, ki ti pripada, ker si rodila dvojcka?

Glede tega dodatka bom pa pocakale, ker me je ze v razvojni zdravnica sprasevala do kdaj imam porodnisko in sem rekla da do lujija pa mi je rekla, da bova potem urejali naprej zadeve. Mogoce je pa mislila ravno to.


Sem mislila na dodatno podaljšanje porodniške (ne tiste dodatne 3 mesece zaradi dvojčkov). Po moje je tvoja ra zdravnica mislila na to podaljšanje, če je rekla, da bosta potem urejali zadeve. Za to podaljšanje se odda vloga 1 mesec pred potekom porodniške.


Mi smo pa ravno danes zaključili z NFTH user posted image . Smo imeli RA in je dr rekla, da smo čist ok in se pridemo še 1x pokazat, ko shodimo oz. sem dobila datum aprila.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Dvojčki 2008
27.1.2009 23:06:55   
Rahelca
Pozdravljene. Mi pridno rastemo. Itak. Uvajamo gosto hrano, čeprav imata kar hude krče. Še vedno smo na Aptamilu LF, čeprav jima čez dan sedaj dajam Aptamil2, kupljenega v Müllerju. Otroško hrano kupujem samo tam. Iz izkušenj. Je za malenkost dražje kot v Kolinski ampak ni ga čez nočni mir.
Dvojčka ob pol sedmih zvečer spijeta po 170 ml (več ne moreta), spita do polnoči, potem pa pijeta mleko na 3 ure. Občasno se zgodi, da jesta šele ob treh ponoči in potem šele zjutraj. Sem se kar navadila na ta ritem. Spim pri njima v sobi, partner spi pa pri večji hčerki. Ni se še navadila, da ima svojo sobo. Skoraj 3 leta je spala zraven naju. Logično, da se še ni navadila.

Mi obiskujemo fizioterapijo 1x mesečno. Oba se že plazita, seveda "rikverc". Ana je malo bolj gibčna, Jan jo počasi dohiteva.

Ne morem spati, ker je starejša hčerka s partnerjem na infekcijski. Sta šla na infuzijo. Sara spet noče pit. Ima angino ampak po mojem je še kaj zraven. Se mi ful smili, bi bila z njo. Tako jo pogrešam. Ampak sem lažje jaz pri dvojčkih kot on. tega sem se vedno najbolj bala. Tiste, ki imate 3 otroke me razumete.

Ampak počasi grem vseeno spat. Uživajte in pazite se virusov. LN

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Dvojčki 2008
28.1.2009 18:44:40   
ciprinus
Pozdravček vsem skupaj...pa naj še jaz napišem kaj je novega pri nas. Aleks je dobil še dva nova zobka zgoraj...Elena pa še kar brezzoba. Oba pridno sedita, se plazita po vseh šitrih in če je le kaka opora blizu se dvigujeta...mami pa nori. Imamo dva obroka GH, zjutraj in zvečer pa mleko. Spimo pa celo noč od cca 19.30 do cca 8.00h zjutraj user posted image  (že trakam na les...)

Pozdravčki iz vročega Monterrey ( pri nas je trenutno 30°C)...upam da vas bodo ti pozdravčki malo segreli ;)

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Dvojčki 2008
30.1.2009 21:23:31   
tinkara2008
Ojla,no pa si še jaz utrgam par minutk.
Mi pridno rastemo.
Tim 7020g 65cm
Sara 5120g 61cm

Smo kar pridni pri hranjenju z GH, vendar se Tim še tako rad pocrklja na prsih da ga je pravo veselje gledati.

Sara pa čedalje bolj kaže svoj karakter(beri trmo) tako da bo še zelo pestro drugače pa sta kar pridna.

Zanima me kdaj so vaši cukri začeli samostojno sedet,naša dva namreč še nič ne kažeta da bi kaj sama sedela?user posted image user posted image  

Rahelca jaz sem tudi dajala mleko aptamil2 iz Mullerja(zdaj pa dajem iz Kolinske) ker imam na sumu, da ji prvi ne paše,imela je najbrž krče oziroma nič ji ni bilo prav ful je bila jokava,sitna,napenjalo jo je...zdaj imam pa občutek da je po mleku iz Kolinske bolje.A je možno da ji Mullerjevo ne odgovarja, glede na to da je rečeno da sta mleka ista user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte in uživajte s svojimiuser posted image user posted image  mi smo namreč vsi doma(recesija je dala možu dopust) in uživamo.
ČAO

(odgovor članu ciprinus)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Dvojčki 2008
1.2.2009 8:35:09   
tinkara2008
DOBRO JUTRO!

BUGNAVILEA-  vse najboljše MIHI IN LUKATU za 1.rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkara2008)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Dvojčki 2008
1.2.2009 14:34:11   
sayuri
Bugi, vse najboljše tvojima dvema fantoma
 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkara2008)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Dvojčki 2008
2.2.2009 20:56:11   
GoYa
Miha in Luka, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Dvojčki 2008
3.2.2009 1:12:56   
ANIME
Pozdravljene,

evo mi smo danes napolnili 4 mesece user posted image user posted image user posted image sploh ne morem verjet, da gre tako hitro ..
Prejšnji teden smo bili pri P in imamo novo statistiko in sicer:
Tjaša 62cm in 6250g
Uroš 61cm in 6070g

P pravi, da sta že popolnoma ujela svoje "normalno rojene vrstnike" in da sta čudovita. Ko sem ji povedala mnenje iz RA (da sem imela občutek, da so ju označili za motorična bebca) se je samo nasmehnila in rekla, naj se nič ne sekiram, da pač tam imajo svoje kriterije in bodo vedno nekaj našli. Naj čim bolj pravilno izvajam hendling in delam vaje, ki mi jih pokažejo ... in bo vse v najlepšem redu. Da konec koncev imata en mesec "manjka" ki se pač v razvoju še malo pozna (ne držita glave, Tjaša je "lena" in ne dviguje dovolj nogic zaradi ohlapnega trebuščka, Uroš še vedno veliko drži pesti). Sicer ne vem kako naj bi normalno otrok napredoval, ampak meni se zdi kar napredek ... bomo pa videli na kontroli v RA.

Drugače smo zdravi (mene je v soboto en prehladek ujel, ampak sem bila že v nedeljo bolje), upam samo, da nisem nič prenesla na mulca.
Sama sem malo začela zmanjševat s črpanjem, saj mleka sem imela full ... ampak mi je enostavno prenaporno (hranjenje in črpanje). Pa še po črpanju sem vedno tako sesuta, da je groza. Rabim skoraj eno uro, da pridem k sebi.

Dopoldan (ko je moj v službi) smo še vedno skoz sami in se kar dobro rihtamo ... čeprav mi znata včasih vleči za zadnje živce. Kakšen teden skoraj da ni več prebavnih motenj in tako je tudi precej manj joka z Uroševe strani.
Zelo rada sta pod igrali in bogega konjčka in ovčko bosta kmalu razčetverila user posted image Seveda morata biti pa vsak pod svojim, drugače je takoj kakšen jok.
Na splošno pa se mi zdi, da sta dobrovoljčka, saj se večino dneva presmejeta ... samo da vspostavita očesni kontakt z nekom, so že usta do ušes. Obožujeta vožnje z vozičkom ali avtom ... samo da ju začnem oblačit v pajacka in kapco sta presrečna.
Uroš je že rekel "prvo" pravo besedo: GEJ in seveda oči ni ravno navdušen user posted image Drugače se on full krega z igračami in se rad pogovarja s teboj.
Tjaša je pa zelo previdna in zelo redko sploh da kakšen glas iz sebe.

Smo pa prišli do faze, ko zvečer ne bi šla spat (tudi ko sta na smrt zaspana) in potem se tepemo z dudo, jo ven mečeta pa cvilita, maneta si oči ... skratka pravi driski sta, ampak spat pa nikakor ne (tu je pa Tjaša glavna). Pa so mi rekli, da do pol leta kao ne zna izsiljevat, le "zacikla" se in je toliko utrujen, da sam sebi škodi. Da ju je enostavno treba pomitit (božat, z dudo ali jima peti) in da ni dobro, da se ju pusti jokat.

Jaz sem danes pri G poskrbela, da (vsaj za enkrat) ne bosta imela bratcev ali sestric user posted image

Toliko za enkrat od nas, ko pa končamo z RA, pa spet kaj javim....

LP vsem in čim lepše vreme in seveda čim več zdravja


_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Dvojčki 2008
3.2.2009 9:35:51   
emaa
Anime za 'motorično mrtve' izvide boš hvaležna, ko bo treba prošnjo za podaljšanje porodniške oddajat, vmes sicer ne, takrat boš pa za pretiravanje vesela. 

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Dvojčki 2008
3.2.2009 11:06:22   
minca_n
no da se še jaz pofočkam čeprav zeloooo pozno. jaz pa sem svoji princeski rodila 20.avgusta v 31.tednu. imeli sta 1400g, 39 cm (zoja) in 1550g, 39,5 cm (nia). rodili sta se spontano po 15 urah mučenja, narazen sta 25 min, dihali sta sami, ostalo je bilo vse ok.
sedaj pri 5 mesecih pa že imata vsaka po 5 kg, in 59 cm. se mi že postavljata na nogice, glavo že držita kaka 2 meseca, tak da je vse super. Malo smo že probale zvečer dat gosto hrano, in začuda od takrat mi spita celo noč!!
dovolj je bilo za prvič. :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Dvojčki 2008
4.2.2009 21:31:05   
GoYa

D V O J Č K I 2008
 
user posted image
 
8.1.2008
 
1. biba26 (PDP 31.1.)
 
- TEJA - 44,5cm, 2430g
- TAJA - 45cm, 2620g

01.2.2008
 
2. bugnavilea (PDP ?)
 
- MIHA - 38cm, 1250g
- LUKA - 44cm, 1690g

21.2.2008
 
3. katka28 (PDP 25.4.2008)
 
- JAKOB - 39cm, 1370g
- ANŽE - 39cm, 1500g
 
24.2.2008
 
4. miska_32 (PDP ?)
 
- NEVA - 46cm, 2170g
- NEJC - 47cm, 2380g
 
25.2.2008
 
5. Anči*** (PDP 14.4.2008)
 
- KATJA - 45cm, 1690g
- TADEJ - 41cm, 1260g
 
10.3.2008
 
6. tyty (PDP 3.4.2008)
 
- NIK - 47cm, 2450g
- ŽAN - 42cm, 2285g
 
6.4.2008
 
7. ciprinus (PDP ?.6.2008)
 
- ELENA - 38cm, 1385g
- ALEKS - 44cm, 1800g
 
10.4.2008
 
8. mišeka2 (PDP 4.6.2008)
 
- MANCA - 40cm, 1520g
- ZARJA - 36cm, 1010g

21.4.2008
 
9. filipinka (PDP ?)
 
- ZALA - 47cm, 2200g
- NIKA - 47cm, 2400g
 
6.5.2008
 
10. GoYa (PDP 21.5.2008)
 
- TAJ - 48cm, 3280g
- ALJA - 47cm, 2410g
 
11. nima (PDP ?)
 
- AMADEJ - ?cm, 1130g
- DANAJA - ?cm, 1420g

16.5.2008
 
12. MARTINŠČICA (PDP 29.6.2008)
 
- ČRT 1845g
- VITAN 1100g
 
13. _rebeca_ (PDP 16.7.2008)
 
- IRAYA - 40,5cm, 1510g
- TARIQ - 40,5cm, 1580g
 
17.5.2008
 
14. Skye (PDP 28.5.2008)
 
- TIA - 47cm, 2210g
- LIA - 46cm, 2310g
 
28.5.2008
 
15. I.daisy (PDP 9.6.2008)
 
- ANŽEJ - 50cm, 3270g
- AŽBE - 51cm, 3260g
 
12.6.2008
 
16. sasi13 (PDP 6.7.2008)
 
- JAN - 44cm, 2120g
- ANŽEJ - 43cm, 1990g
 
23.6.2008
 
17. Rahelca (PDP 17.7.2008)
 
- ANA - 47cm, 2700g
- JAN - 45cm, 2300g
 
11.7.2008
 
18. sayuri (PDP 5.8.2008)
 
- ZARA - 48 cm, 2490g
- LOVRO-  49cm, 2600g
 
14.7.2008
 
19. tinkara2008 (PDP 8.8.2008)
 
- TIM - 46cm, 1950g
- SARA 46cm, 1890g
 
2.8.2008
 
20. mokatela (PDP 18.9.2008)
 
- MINEA - 41,5cm, 1520g
- MANJA - 43cm, 1600g
 
8.8.2008
 
21. sandra123 (PDP 22.8.2008)
 
- TAJA - 50cm, 3030g
- TEJA - 47cm, 1960g

14.8.2008
 
22. vili1205 (PDP 3.9.2008)
 
- ZALA - 44cm, 2260g
- LARA - 46cm, 2240g
 
20.8.2008
 
23. minca_n (PDP ?)
 
- ZOJA - 39cm, 1400g
- NIA - 39,5 cm, 1550g

2.9.2008
 
24. irenav (PDP 1.10.2008)
 
- ANA - 45cm, 2500g
- VID - 47cm, 2720g

25.9.2008
 
25. karmen02 (PDP ?)
 
- ENEJA - 49cm, 2900g
- ALINA - 50cm, 2675g

3.10.2008

26. ANIME (PDP 30.10.2008)
 
- TJAŠA - 49cm, 2740g
- UROŠ  - 46cm, 2250g

27. charley (PDP 13.11.2008)

-
MAJ - 41cm, 1470g
- MAK -43cm, 1835g

15.10.2008

28. lyra* (PDP ?)
 
- ZOJA - 50cm, 3100g
- ZARA - 49cm, 3000g

10.11.2008

29. konina (PDP ?)

-
ERAZEM - 50cm, 3180g
- GAŠPER -50cm, 2590g
 
14.11.2008
 
30. Anja23 (PDP ?)
 
- DOMEN - 49cm, 2840g
- LUKA - 50cm, 2860g

25.11.2008
 
31. barchy81 (PDP 10.12.2008)
 
- JAKOB - 49cm, 3400g
- DOMEN -46cm, 2910g









10x  user posted image user posted image            10user posted image user posted image          11x  user posted image user posted image  


[/quote]

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Dvojčki 2008
4.2.2009 21:31:52   
GoYa
Dobrodošla, minca_n user posted image . Sem te dodala na seznam.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Dvojčki 2008
5.2.2009 12:06:57   
minca_n
hvala GoYa, PDP pa sem imela 25.10

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Dvojčki 2008
5.2.2009 18:06:28   
Rahelca
Sem malo pogledala, koliko je dvojčkov v letu 2008!! Hudo.
Mi smo bili bolni, najprej je starejša imela angino, nato sta zbolela še dvojčka, najprej Jan. Dobil je vnetje obeh ušes. In revček sploh ni jokal. Zdaj je bolna še Ana. Vsi so bili na antibiotiku. No, Ana je še.
Še dobro, da smo se preselili, drugače bi se nam v enosobnem stanovanju zmešalo.
Vreme nam ni naklonjeno. Lp

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Dvojčki 2008
6.2.2009 11:20:24   
sayuri
Tudi mi smo bili bolni. Najprej Zara bronhitis, nato še bronhiolitis in še virusna okužba. Komaj se je malo pocajtala, pa še Lovro bronhitis. Zdajle sta končno oba zdrava user posted image

Današnja sličica
user posted image

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Dvojčki 2008
7.2.2009 18:16:56   
GoYa
Ah ja, očitno povsod razsajajo bolezni user posted image . Tudi pri nas je tako. Začela je Lina, nato Taj in na koncu še Alja. Vsi trije na AB z vnetimi ušeski. Lina in Taj sta že ven iz tega, Alja pa tudi počasi.
Se mi že kar meša, ker že dooooooolgo nismo bli zunaj na sprehodu user posted image .

Sayuri, kok sta srčkana....pa že tako velika. Matr ti otroci rastejo in kako hitro se meseci obračajo...še mal pa v službo user posted image .

minca_n, pdp bom dodala ob naslednji spremembi seznama.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Dvojčki 2008
7.2.2009 19:59:26   
Skye
No pa da se še jaz malo javim po dolgem časuuser posted image

Najprej dobrodošle vse nove dvojne mamice user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj nas je pa že res kar lepo številouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinkara2008
BUGNAVILEA-
  vse najboljše MIHI IN LUKATU za 1.rojstni dan.  



čeprav malo pozno, ampak vseeno...tud od mene vse naj, najuser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Ah ja, očitno povsod razsajajo bolezni . Tudi pri nas je tako. Začela je Lina, nato Taj in na koncu še Alja. Vsi trije na AB z vnetimi ušeski. Lina in Taj sta že ven iz tega, Alja pa tudi počasi.
Se mi že kar meša, ker že dooooooolgo nismo bli zunaj na sprehodu .



moram hitro potrkati na les....naši dve princeski pa sta še trenutno zdravi kot dren...v bistvu razen 6. bolezni pri Tii nismo dali še ničesar skoziuser posted image Me je kar strah kaj bo ko bosta šle v jasli, ker smo navajeni da sta zdravi user posted image

Sayuri joj kako sta luškana tvoja dva sončka, prava korenjakca user posted image user posted image user posted image

Naši dve pa sta kategorično začeli zavračati mlekouser posted image ...zjutraj še popijeta vsaka po cca. 80-100 ml, potem pa je konec. Tako da jima le-to nadomeščam z mlečnimi izdelki...posebej navaden jogurt obožujeta.
Glede zobkov...pridno rastejo ni kaj....Lia ima 4, Tia pa 3, s tem da ji še, mislim da trije hkrati rinejo venuser posted image
Tudi teža med njima je vedno večja...Lia ima cca. 8,5 kg, Tia pa celih 10,5 kguser posted image
No pa kaj sem začela opažati, da se je Tia začela bati tujih ljudi...ne vseh, ampak določenih...boga revica, plane v pravi jokuser posted image

No toliko za enkrat od nas, pa pridni mi boditeuser posted image




_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Dvojčki 2008
8.2.2009 11:23:18   
Skye
No tukaj pa še nekaj fotk naših dveh frač od danes user posted image

Lia
user posted image

Tia
user posted image

in obe
user posted image


_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Dvojčki 2008
9.2.2009 11:09:25   
tinkara2008
Ojla,tudi mi se malo javljamo, vendar tudi mi bolni.Jaz imam malce vneto grlo,Nika ima prebavne motnje,Sara pa je imela najprej vročino,nato drisko zdaj pa ima spet vročino,vnete očke,kašlja tako, da bomo spet morale k zdravniku.Tim pa je pravi korenjak, saj je imel vročino in drisko samo en dan zdaj pa je spet veseljak(trkam na les).

No še nekaj naših posnetkov, za primerjavo k vašim Sayuri in Skye sta naša prav majcena. 

user posted image
user posted image


user posted image


No upam,da bomo mi kot vi čimprej zdravi,lepo se imejte ČAO.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Dvojčki 2008
10.2.2009 17:00:31   
Pikica5
Zdravo,

bi se še jaz pofočkala pri vas sem mamica dvema škratoma, ki bi sicer morala prijokat na svet šele čez 14 dni, ampak sta se odločila, da prideta 28.12.2008, Taj 2005g 43,5cm in Maj 2045g in 44cm.

user posted image
To pa sta naša mišeka.

Lepo bodite

_____________________________

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu tinkara2008)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Dvojčki 2008
11.2.2009 11:00:24   
Skye
Dobrodošla Pikica user posted image user posted image user posted image

Tvoja dva sončka pa sta mal pohitela a ne user posted image Sam sta kljub temu imela zelo lepo težo user posted image Pa izbrani imeni sta tud zelo lepi...jaz bi imela Taj-a če bi imela fantka user posted image

Tinkara pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdravite user posted image


_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Dvojčki 2008
11.2.2009 11:35:43   
Skye


D V O J Č K I 2008
 
user posted image
 
8.1.2008
 
1. biba26 (PDP 31.1.)
 
- TEJA - 44,5cm, 2430g
- TAJA - 45cm, 2620g

01.2.2008
 
2. bugnavilea (PDP ?)
 
- MIHA - 38cm, 1250g
- LUKA - 44cm, 1690g

21.2.2008
 
3. katka28 (PDP 25.4.2008)
 
- JAKOB - 39cm, 1370g
- ANŽE - 39cm, 1500g
 
24.2.2008
 
4. miska_32 (PDP ?)
 
- NEVA - 46cm, 2170g
- NEJC - 47cm, 2380g
 
25.2.2008
 
5. Anči*** (PDP 14.4.2008)
 
- KATJA - 45cm, 1690g
- TADEJ - 41cm, 1260g
 
10.3.2008
 
6. tyty (PDP 3.4.2008)
 
- NIK - 47cm, 2450g
- ŽAN - 42cm, 2285g
 
6.4.2008
 
7. ciprinus (PDP ?.6.2008)
 
- ELENA - 38cm, 1385g
- ALEKS - 44cm, 1800g
 
10.4.2008
 
8. mišeka2 (PDP 4.6.2008)
 
- MANCA - 40cm, 1520g
- ZARJA - 36cm, 1010g

21.4.2008
 
9. filipinka (PDP ?)
 
- ZALA - 47cm, 2200g
- NIKA - 47cm, 2400g
 
6.5.2008
 
10. GoYa (PDP 21.5.2008)
 
- TAJ - 48cm, 3280g
- ALJA - 47cm, 2410g
 
11. nima (PDP ?)
 
- AMADEJ - ?cm, 1130g
- DANAJA - ?cm, 1420g

16.5.2008
 
12. MARTINŠČICA (PDP 29.6.2008)
 
- ČRT 1845g
- VITAN 1100g
 
13. _rebeca_ (PDP 16.7.2008)
 
- IRAYA - 40,5cm, 1510g
- TARIQ - 40,5cm, 1580g
 
17.5.2008
 
14. Skye (PDP 28.5.2008)
 
- TIA - 47cm, 2210g
- LIA - 46cm, 2310g
 
28.5.2008
 
15. I.daisy (PDP 9.6.2008)
 
- ANŽEJ - 50cm, 3270g
- AŽBE - 51cm, 3260g
 
12.6.2008
 
16. sasi13 (PDP 6.7.2008)
 
- JAN - 44cm, 2120g
- ANŽEJ - 43cm, 1990g
 
23.6.2008
 
17. Rahelca (PDP 17.7.2008)
 
- ANA - 47cm, 2700g
- JAN - 45cm, 2300g
 
11.7.2008
 
18. sayuri (PDP 5.8.2008)
 
- ZARA - 48 cm, 2490g
- LOVRO-  49cm, 2600g
 
14.7.2008
 
19. tinkara2008 (PDP 8.8.2008)
 
- TIM - 46cm, 1950g
- SARA 46cm, 1890g
 
2.8.2008
 
20. mokatela (PDP 18.9.2008)
 
- MINEA - 41,5cm, 1520g
- MANJA - 43cm, 1600g
 
8.8.2008
 
21. sandra123 (PDP 22.8.2008)
 
- TAJA - 50cm, 3030g
- TEJA - 47cm, 1960g

14.8.2008
 
22. vili1205 (PDP 3.9.2008)
 
- ZALA - 44cm, 2260g
- LARA - 46cm, 2240g
 
20.8.2008
 
23. minca_n (PDP ?)
 
- ZOJA - 39cm, 1400g
- NIA - 39,5 cm, 1550g

2.9.2008
 
24. irenav (PDP 1.10.2008)
 
- ANA - 45cm, 2500g
- VID - 47cm, 2720g

25.9.2008
 
25. karmen02 (PDP ?)
 
- ENEJA - 49cm, 2900g
- ALINA - 50cm, 2675g

3.10.2008

26. ANIME (PDP 30.10.2008)
 
- TJAŠA - 49cm, 2740g
- UROŠ  - 46cm, 2250g

27. charley (PDP 13.11.2008)

-
MAJ - 41cm, 1470g
- MAK -43cm, 1835g

15.10.2008

28. lyra* (PDP ?)
 
- ZOJA - 50cm, 3100g
- ZARA - 49cm, 3000g

10.11.2008

29. konina (PDP ?)

-
ERAZEM - 50cm, 3180g
- GAŠPER -50cm, 2590g
 
14.11.2008
 
30. Anja23 (PDP ?)
 
- DOMEN - 49cm, 2840g
- LUKA - 50cm, 2860g

25.11.2008
 
31. barchy81 (PDP 10.12.2008)
 
- JAKOB - 49cm, 3400g
- DOMEN -46cm, 2910g

28.12.2008
 
32. Pikica5 (PDP 24.02.2009)
 
- MAJ - 44cm, 2045g
- TAJ -43,5cm, 2005g











10x  user posted image user posted image            11user posted image user posted image          11x  user posted image user posted image  





_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Dvojčki 2008
11.2.2009 11:45:57   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Zdravo,

bi se še jaz pofočkala pri vas sem mamica dvema škratoma, ki bi sicer morala prijokat na svet šele čez 14 dni, ampak sta se odločila, da prideta 28.12.2008, Taj 2005g 43,5cm in Maj 2045g in 44cm.




ooooo, še en Taj ... dobrodošli med nami user posted image ... če bi rodila že pred leti fantka, bi bil pa Maj user posted image

mi smo pa danes imeli posvetovalnico
Alja 69 cm in 7590 g
Taj 73 cm in 9080 g
po razvoju mal prehitevata
alja je z nfth zaključila že pred 2 tednoma user posted image , sam še eno kontrolo ima, ko shodi



(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Dvojčki 2008
11.2.2009 13:07:18   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

mi smo pa danes imeli posvetovalnico
Alja 69 cm in 7590 g
Taj 73 cm in 9080 g
po razvoju mal prehitevata
alja je z nfth zaključila že pred 2 tednoma user posted image , sam še eno kontrolo ima, ko shodi





user posted image user posted image user posted image user posted image za super rezultate user posted image

mi jo pa imamo 16.02...pa me ke kar malo strah, da ne bom kregana ker je naša Tia z kilcami kar fajn napredovala...mislim da ima že cca. 10,5-11kg user posted image ..je Lio kar fajn prehitela...Lia ima cca 8,5kg.


_____________________________

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Dvojčki 2008
12.2.2009 8:44:53   
sayuri
pikica5 dobrodošla med nami in čestitke za Taja in Maja.user posted image Sta pa tko prisrčna, pa tako micena. Sploh ne morem verjet, kako hitro zrastejo tile naši pikci. user posted image

Skye kdaj se je Lia začela plazit? Verjetno je sedaj že prav hitra, a?

NAša dva sta ugotovila, da se rikverc da super premikat. user posted image  Tako sta v dveh minutah čist na drugem koncu sobe user posted image .

Goya super za zaključek NFTH user posted image . povej, če boš dala prošnjo za podaljšanje porodniške? Kakšen je sploh postopek, kaj je treba narest?

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?