viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 otročki: spijo dragi: spi TV: spet tom cruise torej konzervice moje, evo mene ... dašabina za kilce, le tako naprej, pa super da je kriza mimo, sej vedno mine. ja za je pa še kak mesec al pa 2 do 3 časa natasaom je poniknila, bo treba mal preverit kaj dogaja punce moje naša taši je od božiča do danes pridelala obe spodnji dvojkici in 3 štirice bodejo ven prve konice, tako da gleda na to smo jo kar dobro odnesli ... pa odkar je shodila, samo še hodi. peter se je pol še vsaj ene 14 dni še plazil, ta pa samo da najde oporo, gre na nogice in gas ... da ne govorim kako je po novem ko kam gremo ... ... ni šans da bi bla pri miru, gas pa gremo. in če smo kje na pijači bi šla ona kar za šank (je največ za raziskovat ), pa sploh se ne boji ljudi ... in vse mora pregledat, odpret, pošlatat, razmetat ... mi je tok smešno ker peter se me je zmer držal ko klop, sploh ni blo teh problemov ... ja ja kok so si otročki različni ... Neli, vidim, da je tebi Tom Cruise tudi "všeč" . Res, otroci so različni - pri nas je bila prva tudi bolj plašna, tadruga pa skoz akcija. No, Lara je pa tudi postala razbojnik. Najnovejši podvig- dokopala se je do mobitela in ga vrgla v WC Drugače pa samo še razturava po bajti, stika, odpira predale, razvlači..itd. Igrače - zakaj hudiča jih sploh imamo? Tanjusi - vikend plani - nič posebnega. Sobota je že itak mimo, jutri pa imata starejši dve spet tekmo - tako da bova z Laro sami. Pa v križu me ful boli..tako da bo kar pestro. Nabavit moram zavese za dnevno in kuhinji..pa mal po netu stikam in ideje iščem...
|