viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator Viator kak hrbtenica? Ane, da počivaš Hana, sončica, ne mami živčke kravžljat (bo še čas za to ), si pa pridna, ker tako pridno rasteš. Alini so pa pri 16.mesecih namerili 84 cm in 11kg in nekaj gramov, pa se mi zdi, da je spet zrasla - sploh ne razumem po kom ima to, midva pa oba bolj pri tleh Hanna nič se sekirat glede govora, naša Alina pa popolnoma nič ne govori, vse skomunicira, točno vemo kaj hoče, ampak besed pa od nikoder. Pa se ne sekiram (ne še ), bo že vsak po svoje in ob svojem času. Veš, da počivam, ja . No zdejle res malo, ker Lara neki čudno dolgo spi....jo hodim čekirat - spi že dve uri!!! Drugače je križ boljši. No, se trudim mal težo znižat - mi je zadnjič dohtarca namignila, da bi redukcija telesne teže znala lepo omiliti moje težave s hrbtenico . Aja, sem že zadnjič hotela napisat julci za izgubljene kile. za mere Alina in Hana! Laro moram še tudi na cepljenje peljat, ufff se mi ne gre. Me pa zanima kolk tehta - meni se zdi full težka, ko jo naokrog prenašam.. Glede govorjenja oz komunikacije - res so luštni tele malčki, vse se da z njim zmenit, pa praktično nič ne znajo govorit. Lara je v zadnjem času postala bolj zgovorna - kakšni izrazi so res posrečeni - men se najbolj dopade, ko reče juhi juhi jufa - h ji dela težave Hana - mi imamo tudi en podoben model, samo stika, okol leta in v vse se vtakne...ahh, le po kom je?
|