|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 19:56:15   
taraji

T1979 - UZ
Blanč - punkcija


user posted image user posted image user posted image  

T1979, želim ti lepe in številne folikle.

Blanči , ti želim nebolečo punkcijo, čim večji pridelek in naj se vsi folikelčki oplodijo


No, tudi pri meni se jutri začne akcija in pade prva špika.


_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 20:07:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu taraji)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:10:29   
Abra
Jaz sem tudi že nazaj, danes je blo pravo pohajanje user posted image

Blanč, sem prepričana, da je dovolj stopke. Pika je zadnjič mela polovično dozo, pa ji ni nič popokalo. Držim pesti, da bo jutri čimveč dobrih jajčk in da punkcije še čutila ne boš user posted image

Lučka, super, da si že bolje. Punkcija te navadno za kak dan dva izmozga. Moraš bit pa še vedno previdna, ker so jajčniki povečani in ne smeš kakih sunkovitih gibov delat, da ne pride do torzije.

Lara, še dve slabi urci in bo konec inekcij user posted image še zadnjič mirno roko user posted image

Shuka, eno breskev imaš za kosilo??? Zame je to malica in večkrat na dan user posted image dobro, da zdržiš. Jaz sem zadnji teden, dva ful lačna. Sem si zadnjič k frizerju še jabolko nesla, da sem zdržala user posted image user posted image res, da sem bla tam tri ure ... ma vseeno. Ko postanem lačna, moram nujno neki jest, ni več tist, da lahko še čakam par ur, moram takoj kaj dobit user posted image

Mišmiš user posted image za tečko, naj bo zadnja letos! Te tolko boli, da si jo boš za zmeraj zapomnila user posted image vseeno upam, da je že malo voljo zgubila.

Zarja, še dobro, da ti zadnjič niso delali ET. Ne vem, če se spomniš krtexx, njej so ga vseeno naredili, je sicer zanosila, a v takih mukah, da je rabila kar neki tednov, da je k sebi prišla. Si le ti na prvem mestu. Tečka ti pa zdej zamuja, ker ni blo ovulacije ... estrofem bo res bolj ziher varianta. Rdeč vinček si že testirala, dej še kak aspirin user posted image naj že pride, če te je že prejšnji mesec zafrknila.

Gigi, a ni grozno, da nam pošta tko dolgo dela? Jaz sem bla včasih na sedmo uro naštelana, pol sem ugotovila, da je ena do devetih, čim sem bla tam, pa da je ena celo do polnoči ... tko sem tut stvari oddajala. Grozno, kaki cajti user posted image

Želvica, jaz mace ne bi v postopku pila. Nisem nikjer brala, da bi jo v postopkih priporočali, pa tudi ne moreš vedet, kako deluje v kombinaciji s hormoni. Pij raje preverjene zadeve s seznama.

WP, pa bo spet akcija user posted image jutri pa varno v šolo user posted image

Ledenka, kdaj začneš snifat?

MLBK user posted image za dober štart

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:24:30   
blanč
Dober večer.
Punce hvala za vaše navijanje, mi je kar toplo pri srcu, ko vas berem. Jaz tako malokdaj tu poimensko naštevam in sploh sem kar se tega tiče mal mim, samo jaz enostavno ne sledim vsemu kar pišete in sem še tako bolj vesela, ker vidim, da to sploh ni tako pomenbno in, da vseeno navijate zame. Jaz tudi upam, da bo vse OK in, da bo držal rek "v tretje gre rado" Zdajle grem pa mal frizurco zrihtat, poiskat kake tablete proti bolečinam, čeprav upam, da jih nebom rabila in potem se pridem še poslovit tule gor, pol pa spat.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:24:38   
Pija76
OJla pupike,

sem vas komaj našla user posted image , prebrala pa res res komaj.

Vidim, da je srečanje uspelo, da sta še celo Mlinčka in Dejzi naokoli priletele. Kdaj je pol fešta v mostecu?

Rebeca lepo pozdravljena, lepo da prideš malo naokoli.

Punce samo pofočkat sem se hotla, moram nekaj nujno za šiht narest! Mi ni uspelo čez vikend, je bil hudič tale, žurka na žurko user posted image . Jutri pa spet delat user posted image

Pa še tale internet me mal heca, se vidi da je službeni, pa da za takele zadeve ne sme bit user posted image

Vsem en lep pozdravček

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:34:56   
bozza
Pozdravljene soborke. Pridružujem se septembrskim IVF-jevkam. Sem nova med vami. Sicer imam doma že enega user posted image , ki nam je uspel po naravni poti, v drugo pa sva naletela na nepojasnjene težave. Na klomifen sem lepo reagirala, le prijelo se ni nič. Na laparo so ugotovili, da ne morejo do jajčnikov, ker imam zarastline, kaj več pa mi niso znali povedati. Moja G mi je dala napotnico za dr. Reša in jutri grem na prvi UZ, sem na terapiji z menogonom. Se javim še jutri kaj, ko bomo videli, kako rastejo moji folikli.



(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:35:01   
maja24
Pozdravljene borke,
na vsake tolk časa vas spremlam in držim pestke da bi čim prej zagledale magičen +,tut jest sm bla lani med vami pa nama je uspelo in sm sedaj ponosna mamica male Ele(lahko jo pogledate jo mam v tikerju).

Abra tudi tebi čestitam da ti je uspelo in ti želim veliko lepih trenutkov v veselem pričakovanju in pa da bo vse kot mora bit,v katerem tednu pa si če smem vprašat?



_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:36:14   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Še nekj Zarja a ti piješ maco? Si mogoče vprašala Grethy, če jo pred postopkam nehamo (mislm, ko začnemo s špikanjem)? Mogoče ve tud Shuka? user posted image  Pa ali lahko zraven pijemo še Folno kislino z vitamini.



Jaz je zdaj ne bom jemala, ker estrofem dela za drugačne željene učinke. Pri meni gre samo za pripravo maternice oz. sluznice za čimboljšo vgnezditev (zdravilo je drugače za menopauzo), pri tebi pa gre za spodbujanje rasti foliklov. Njaboljše, da ti kar Grethy pove. Mislim pa, da tudi Lara zdaj pred punkcijo je Maco, če se ne motim.


Želvica, Zarja, jaz nisem pila mace...sem se pa precej držala seznama, ker mi taka hrane tudi paše.user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:36:49   
blanč
Lara še pol ure. user posted image naj bo bolj uspešno, kot pri meniuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:38:42   
DaisyE
Dober večer. Saj sem tule, saj sem, samo sem mogla najprej prebrati vse iz poletne teme, potem pa še tri strani ta nove. Sem mislila, da mi bo uspelo vse si zapomnit, pa sem se že izgubila. Drugače smo bli pa čez vikend doma, tam pa nimam neta. Rudnik sem preživela, čeprav mi je belanco tako sukalo na začetku, da sem mislila, da me bo direkt v steno odneslo. Je blo pa fajn.

Najprej naj povem, da sem vesela, da ste zadovoljne s petkom, po resnici povedano, sem imela kar malo moralnega mačka v soboto, ker sem bila tako hiperaktivna. Bom naslednjič bolj pridna. Vas je bilo pa lepo spoznati, jaz bi še. Miš v mostecu bova pa kar na račun dale denar, da ne bodo spet metale evrov po mizi. user posted image  

Larica mostec je v LJ pod rožnikom. Bi blo pa fajn, ce bi kdaj se do tebe prileteli na kak pršut. Zdaj sem glasna, ker je kajsica rekla, da lahko pelje. user posted image user posted image  Naj stopka dobro prime, pa pazi na hrbet.

Gigi, sem se odločila, da dam našmu še eno šanso. Saj po svoje je kar fleten.user posted image  No če boš drugič počakala na Mlakarja in Balaševiča, nam bo pa mogoče celo uspelo tako zapeti, kot je treba.

Blanchi, lepo opravi jutri na punkciji, če bo hudo se pa samo v neskončno modrino Reševih učk zazri, pa bo svet takoj malo lepši. Živčke na pašo.

Šuki in Abra, kako vaju je lepo brati. Pazite na otročke. Šhuka jaz mam v LJ v Šiški dr. Šubic, pa je taka prav luštna ginekologinja in njena prav tako simpatična sestra vedno popi...zdeva, ker si vzame tolk časa za paciente kolikor se ji zljubi in ji s tem vedno cel sistem naročanja poruši.

Kaj še, kaj še.... Dajamaja še enga user posted image , upam, da je user posted image  pred vrati. Miš upam, da te kaj manj zvija. Moj mi je zaupal datum. 24. 9. greva na uvodni klepet, potem bomo pa videli, kaj bo ate rekel.

Hedi lepo te je bilo spoznati. Tako. Nisem omenila vseh, ker sem pozabila, za nevšečnosti se opravičujem, poleg tega moram pa spet preklopit nazaj, sem se zdaj čez poletje kar malo odvadila. Aja dajamaja našga bi z veseljem kam včlanila, na kak forum, ampak prepočasi tipka. user posted image user posted image user posted image  Bom se naslednjič, upam bolj posvetila vsaki posebej.


_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:41:55   
Abra
Maja, kako luštno pupo imaš user posted image pravi cuker! Jaz sem zdaj v 20. tednu, takorekoč na polovici user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:43:16   
DaisyE
Pikovitko sem pozabila. Poleg vseh še drugih. Pikovit, pazi kaj nosiš za sabo. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:46:15   
maja24
Abra hvala za kompliment ji bom povedala ko se zbudiuser posted image user posted image user posted image

Ti pa že kr na polovici,ja super boš vidla mim grede boš že pestvala,a že veš kaj maš?


_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:46:36   
lara light
Grrr, cel spis sem mela...grrr, me je fliknven..že s5!

Ta nujno, mace nisem pila, Maja24, krasna je, čudovita!user posted image Hvala za to fotostimulacijo!

Moram it zdej štimat stopko....pomislite kaj name, da ne bo prevelike galame!user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:49:36   
Pija76
Maja Ela je cukrček!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:49:47   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Larica mostec je v LJ pod rožnikom. Bi blo pa fajn, ce bi kdaj se do tebe prileteli na kak pršut. Zdaj sem glasna, ker je kajsica rekla, da lahko pelje. user posted image user posted image  Naj stopka dobro prime, pa pazi na hrbet.



Naj stopka počaka, Daisy je tu!!!user posted image
Te držim za besedo, se dobimo na pršuto na našem koncu!! Komaj čakam...
Kakšen rudnik?

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:53:23   
mismis

user posted image
 
AKTUALNO V TEM TEDNU  
   

Ponedeljek, 01.09.
T1979 - UZ
Blanč - punkcija
Bozza - UZ

Torek, 02.09.
Lara Light - punkcija
 
Čertek, 04.09.
Ozone - UZ
Baci - UZ

Torek, 09.09.
Goldy - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
 
NAŠE NOSEČKE 
 

Sreda, 10.09.
Jadrnica - NS
 
Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija
Dakec - pregled

Ponedeljek, 15.09.
Hedviga - pregled
 
Sreda, 17.09.
Shuka - pregled
Zvezdica - morfologija
 
Petek, 19.09.
Linda25 - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

 
  user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

   
Dobrovoljčica greje user posted image user posted image  test 02.09.2008
Oktavija greje user posted image test 07.09.2008
Obayifo grejeuser posted image   test 09.09.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image  
 

  • lara light (2.IVF, PO,dr.Reš.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, septembra)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine)
  • Ledenka (2. ICSI, PO)
  • Dobrovoljcica (PO)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI)
  • Dajamaja (dr. Reš, čaka)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič v Mb,dr.Gavrič, Dipherline+Gonal)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Mikimiška78 (1.IVF, dr. Reš, dipherline in Menopur)
  • Kikaa (3. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sabsa (GK LJ, 02.09. sestra Blanka)
  • Arneja (3. IVF, dr. Reš)
  • Goldy (3. ICSI, dr. Drobnič, LJ) 
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš) 
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon)
  • Bozza (dr. Reš, PO, Menogon)
  •  
 
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

  • paki (PO)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
  • Pikovit (6. IVF, MB)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Barbarella77
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • moni29 (MB)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?) 
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • DaisyE (dr. Reš, 24.09. pogovor)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 1.10. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn )
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • miska73 (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon)

    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    


    MIŠEK13 (Hope2)user posted image , sayuri user posted image user posted image , pfuser posted image ,  Gloria user posted image , dakec user posted imageAmeliauser posted image , Goldfish
    user posted image , Mandarinca, Črni Tulipan, Animeuser posted image , Mijavček user posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Sonček33user posted image , Rubin , Julija30user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sonček85 user posted image  



Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

 

 
user posted image  NOVE NOSEČKE SEPTEMBER user posted image    
 

user posted image Dobrovoljčica (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.



_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 20:54:17   
DaisyE
Bejž na stopko! user posted image user posted image user posted image

Rudnik svinca in cinka v Mežici. Smo šli z bicikli not. Brez luči, samo lampice na glavi pa največja širina tunela je dva metra. Malo me je dajalo.

Mormo skupaj kajšico nasrat, če nas enkrat še na tvoj konc pripelje, še prej prideš pa ti v mostec. Itak ne boš smela pit, ker boš mela otroke pri sebi.

Fajn se zrihtaj, jaz mam jutri prvi šolski dan, moram spat. Prisežem, da pridem čimprej navijat.

Maja, jaz se te spomnim iz postopka. Ela je luštna. A je po mami?

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 21:00:07   
maja24
Hvala za komplimente,ja DaisyE tut jest se te spomnim,pravjo da je bl po atiju,jest pa pravim da se bo to pol vidlo ko bo stara eno letouser posted image .

Pa držim pestke za vse da boste tut ve kmal na mojem mestu.

_____________________________

Ela čebela


(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 21:02:43   
mismis
večer...

Bozza, dobrodošla med nami, za jutrišnji UZ ti pa želim lepo rast foliklov user posted image user posted image user posted image

maja24, joj kako luštna pupa je mala Ela. Čestitke

_Rebeca_, lepo da si se zopet oglasila med nami, tudi tebi čestitam za tvoja dva sončka

Lara
, a je stopka že padla?

Daisy, za Mostec zmenjen, dnar na račun, keš pa na mizo user posted image user posted image user posted image . Sem tudi že pofočkala tvoj zmenek z Rešem, priden vaš, ki je vse organiziral. A si si že oprala in zlikala rumeno rutko za prvi šolski dan.

Mlinčka, kaj pa ti, rutka oprana, zlikana?

Žiži, kje pa si mi ti?

Kajsica, kje se pa ti pojhaš?

Pija, praviš da je žurka uspela....no do Mosteca se moramo vse Mlakarja naučiti, da bomo lahko pele skupaj z Daisy in Mlinčkouser posted image user posted image

Blanči, saj ni pomembno koliko napišeš ali kdaj pišeš, pomembno je, da je javiš kdaj pa kdaj, da vidimo kaj se dogaja s teboj.

Dajamaja, a je tvoja user posted image že prišla?

Želvica, Zarja, Lučka25, Pikovit, Dakec in pa seveda vse ostale želim vam prav lep večer in še lepše sanjeuser posted image user posted image


_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 21:04:21   
taraji
Maja 24 - tudi jaz se te spomnim - res luštna punčka

rebeca - lepo, da si nas prišla pogledat - pa hvala za navijanje




_____________________________

La vita e bella

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 21:08:29   
Abra
Daisy, prav fino te je spet brat. Ampak, če smem komentirat predloge za naslednje žure - tisti s pršutom definitivno odpade. Zdaj ste vse v postopkih oz. tik pred in ko boste noseče, ne boste smele pršuta jest!!! Al bo treba pohitet al pa bo samo vohanje pršuta user posted image user posted image
Si pa ratala huda športnica zadnje čase, to bo ata vesel user posted image

Maja, še ne vem, kaj bo. Na NS je tko skupi noge tiščal(a), čakam morfologoijo, če bo kaj bolj uspešno user posted image

Lara, še 20 minut user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 21:11:10   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Bejž na stopko! user posted image user posted image user posted image

Ja, ja, sej sem že!user posted image

Rudnik svinca in cinka v Mežici. Smo šli z bicikli not. Brez luči, samo lampice na glavi pa največja širina tunela je dva metra. Malo me je dajalo.
Fajn ideja, zanimivo, čeprav tudi mene zadnje cajte daje malo klaustrofobija. Čestitam za pogum!

Mormo skupaj kajšico nasrat, če nas enkrat še na tvoj konc pripelje, še prej prideš pa ti v mostec. Itak ne boš smela pit, ker boš mela otroke pri sebi.

Velja, naprej pridem jaz! Kdo bo kolko pil, pa prepusti meni!user posted image

Fajn se zrihtaj, jaz mam jutri prvi šolski dan, moram spat. Prisežem, da pridem čimprej navijat.

Pridi no, saj veš, da te rabim! Ti, moja najboljša sosedauser posted image ...od kod imam že to? A nisva enkrat o gostilni v vasi, pa o sosedih...ne spomnim se točno, ko sem tolko nakladalauser posted image



_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 21:12:07   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra


Lara, še 20 minut user posted image


Je že bila...

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: IVF/ICSI september, oktober
31.8.2008 21:14:46   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Daisy, prav fino te je spet brat. Ampak, če smem komentirat predloge za naslednje žure - tisti s pršutom definitivno odpade. Zdaj ste vse v postopkih oz. tik pred in ko boste noseče, ne boste smele pršuta jest!!! Al bo treba pohitet al pa bo samo vohanje pršuta user posted image user posted image
Si pa ratala huda športnica zadnje čase, to bo ata vesel user posted image



Ta naša daisy je kot whiskey, vedno boljša!user posted image  Abra, glede pršuta imaš prav, bojo pa njokiuser posted image .... kdo ve če jih ima D. rada, pa ti?

< Sporočilo je popravil lara light -- 31.8.2008 21:15:35 >


_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?