Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
). Jaz sem sicer na teži od začetka druge nosečnosti
57kg, ampak pred prvo sem pa vseeno imela 52 kg. No tudi let je bilo manj, pa je bilo menda lažje vzdrževat težo.
. Glede športa....saj ne vem kaj bi. Zvečer ko otroka zaspita, sem crknjena in mi ni do ničesar razen hrane
.
. 
). Ne vem še po kateri dieti bom šla. Najprej bo sigurno tista-manj žri,ne jej po 18 uri,pa telovadba...Ker zdaj je pa res tumač. Nikoli mi ni bilo treba hujšati,sedaj...po dveh otrocih je pa čas,da se spravim v red. Da si ne bom iskala službe kot nasedli kit.
!
. sem jo probala sedaj po porodu ene pol leta nazaj in nisem zdržala. prvi dan mi je bilo ok drugi dan nisem mogla vstat. no in sem pol začela z ločevalno-90 dnevno dieto in sem shujšala 17kg, in grem sedaj še en krog. dolgo traja ampak se vsaj ne mučim