Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!jest se morem pa kar prisiliti da grem mal ven!psa navežem pa moža popokam pa gremo vsak dan za ene pou ure na polje!sm pa v 15t
po želji no.
, niti kakih sprehodov mi ne pustijo. Zadnjič sem si pri g. izpogajala jogo za nosečnice.
...grozno..počutila sem se kot riba na suhem..in zdaj sem brez idej kako začeti. Strah je ostal, in več kot hoditi oz.čisto malo zaplavati v morju, ne upam. Sicer se mi pa zdi da sem vsa zarjavela, brez energije, ampak bo treba nekaj. Orbitrek bi rada začela, pa ne vem če lahko kar zdaj začnem z nekimi napori...kaj vi mislite...kilaža je pa še vedno ista, čeprav se mi zdi, da sem že malo dobila tehtnica še kar kaže enako, kot pred nosečnostjo...