Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

...
.vem da se ene že dalj časa trudite in ste že marsikaj dale skoz,sam tak ko razmišljam (za vse nas) kaj smo storile da nam ne uspe.
jih vsaj ne bi imela tako pozne (tudi do 50 in več dni)... Zdaj pa čakamo, čakamo.....Danes je že 32 dan od zadnje m, znakov skoraj nobenih..........Sicer pa je prvi ciklus s Klomifenom, še 1 imamo v rezervi, potem pa po treh letih šibamo v neplodnostno samoplačniško, ker se že tri leta trudimo za dojenčka .........
ali če vidim kakšnega dojenčka me kar zabode pri
in si mislim; pa zakaj meni ne rata, komu sem kaj storila, potem pa se zamislim, pa saj nisem edina na svetu, ki imam takšne probleme in se malo pomirim in zopet misli usmerim v pozitivne stvari.
.
je imel nato obisk pri andrologu in oba krvne preiskave). Konec septembra sva dobila vabilo za postopek in tam ''svetlo zelen'' list za akcijo.
. več nas je, bolj veselo je, a ne?