Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
pa tak sva tisti dan in še drugi dan ampak je mene full špikalo tak da ni bilo ravno fajn. Bom pa se še danes potrudila, potem pa možgančke na pašo in
sem za 15 v Planetu Tuš v Celju, ob 17uri ( pač predlagam). Tudi jaz bi rada vas spoznala.
imam pa tak močno da kar lije iz mene me vse boli
, verjetno od tega ko je tako dolgo nisem imela.
je že trikrt bil na spermiogramu in vedno sem bila zravn v kabini.prvič je sestra vprašala če me potrebuje zraven in je reku da ja,pol pa ni več spraševala.samo skup sma šla not.oprvita pa to v kabini za UZ kjer se ti drgač pripraviš za UZ.
,saj nekatere so rekle in tudi piše marsikje da po ss imaš pol malo bolj močmoM.Upam da pri tebi ni bilo tako.Rada te imam in mislim nate draga mikli