Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

zate in kaj čmo gremo v nove boje.
  zate in kaj čmo gremo v nove boje.   

vsaj za trenutek malo boljše
  vsaj za trenutek malo boljše  pa ne zato ker bi mogla ampak nama je pač bilo. Jaz sem tak rekla da ta mesec dam živčke na pašo in kaj bo pač bo. Zaenkrat mi lepo uspeva, pa tudi med nama je cartanje sedaj drugačno kot pa da samo študiram ali bo kaj ratalo ali ne.
  pa ne zato ker bi mogla ampak nama je pač bilo. Jaz sem tak rekla da ta mesec dam živčke na pašo in kaj bo pač bo. Zaenkrat mi lepo uspeva, pa tudi med nama je cartanje sedaj drugačno kot pa da samo študiram ali bo kaj ratalo ali ne. 
 četrtek5.3    ali         petek6.3
        četrtek5.3    ali         petek6.3  ? uh, pa res, kaj je zadnje čase? a je tak čas al kako?
 ? uh, pa res, kaj je zadnje čase? a je tak čas al kako?   
  ???Bo, sam obupat ne. Držim pesti, za vsako posebaj!!!!
 ???Bo, sam obupat ne. Držim pesti, za vsako posebaj!!!! 

,no da povem da sem imela 1IUI dan pred tabo.Imela sem upanje da bo vseeno ratalo,ceprav prviIUI ne rata skor nobeni.Danes me je
 ,no da povem da sem imela 1IUI dan pred tabo.Imela sem upanje da bo vseeno ratalo,ceprav prviIUI ne rata skor nobeni.Danes me je  .Ni kaj gremo naprej!Sedaj moram poklicat v amb.,a delajo danes?Verjetno,da imam en mesec pavze in potem v nove boje,tako sem jaz razumela.
 .Ni kaj gremo naprej!Sedaj moram poklicat v amb.,a delajo danes?Verjetno,da imam en mesec pavze in potem v nove boje,tako sem jaz razumela.  
   da boš lahko malo počvekala z nami. Jaz imam vbistvu v petek cel dan čas . september in talika kaj pravita na to..
 da boš lahko malo počvekala z nami. Jaz imam vbistvu v petek cel dan čas . september in talika kaj pravita na to..  

in zaželim mali velikoooo sreče v četrtek...predvsem ti želim zelo kvalitetne celice, ki se bodo kasneje razvile v čudovite blastocite in pozneje v sladkega
  in zaželim mali velikoooo sreče v četrtek...predvsem ti želim zelo kvalitetne celice, ki se bodo kasneje razvile v čudovite blastocite in pozneje v sladkega  , ali pa celo
 , ali pa celo  vsak dan razvajam s kosilom ( ker vsaki dan drugače ne kuham).
  vsak dan razvajam s kosilom ( ker vsaki dan drugače ne kuham).