Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Dobil je slinavko pri kateri je dobil razjede v ustih in ga boli karkoli hoče pojesti in tako se je tudi odpovedal dojenju,ki mu je tako veliko pomenil.Še vedno reče da bi rad "dudo"(tako reče ko se hoče dojiti)a ko mu ponudim noče več,ker se najbrž spomni da zaboli ko povleče.Jaz pa zdaj nevem kaj naj naredim,meni mleko zastaja in me prsi bolijo pa si mleko iztisnem a se potem spet novo naredi.kako se sploh neha dojiti oz kako narediti da se mleko ne dela več? Me pa tako boli ko se veliko mleka nabere,da si moram iztisniti,pa se potem itak spet novo naredi in smo v začaranem krogu!
Nevem a bi tukaj v tej situaciji sploh zaključila najino dojenje a počakam da bolezen mine pa da se sam odstavi,ko mu res ne bo več do dojenja in ne zaradi tega ker ga boli ko se doji?
Bojim se da bi zdajle nehala in zgubila mleko potem ko se bo on pozdravil pa bo hotel piti,pa mleka ne bo več! 
vse čimprej porihtalo in da bo lahko ponovno normalno jedel. Pocarta se pa lahko tudi kako drugače.