Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Tudi jaz sem še študentka in sicer predzadnjega letnika, torej mi ostane še polovica tega letnika, in celo doooolgo leto drugega (maj 2010) + diploma!
ali še počakava do jeseni. Fant je čist za, mene pa malo skrbi, ker se je letos tudi on vpisal v študij. Službo sicer ima dobro in študij je izredni ter če bo priden bo končal enakega časa kot jaz, saj je vpisan v višjo šolo, ki traja 2 leti. Torej glede financ (saj tudi jaz delam) in prostora ni nobenega problema, vendar me je kljub temu malo strah, saj bi morala v tem primeru oba diplomo delati v nosečnosti ali celo, ko bi
. Pa sm večkrat s fantom načela temo o
.
. Midva sva o otroku dolgo razmišljala, ker želiva biti mlada starša in končno je napočil čas. Prvo leto bova pri meni doma v moji spalnici, vse ostalo pa si bomo delili z ostalo družino. Ko bo prava prilika, bova kupila tudi hišo.