Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Za zjokat. In jaz sem še mislila,da bi septembra šli kaj na morje. Še dobro, da nismo kaj rezervirali.
pa še zdaj bo cel teden grdo, mrzlo in dež
še dobro, da Zoja nima viroze, drugače bi imela kar slab občutek, zaradi novih bolančkov s srečanja. Klaudia kar pojdita k P, midve greva tudi danes ponovno, da ji bo vzela še vodo in jo pregledala v nulo.
in vedno manj prisrčen v trmarjenju
, da boste čimprej zdravi.
in, da naj pokličem v azil v Dramlje. Sem poklicala in so 10 minut pred 19 uro prišli ponj. Upam, da dobita dobre lastnike in topel in varen nov dom
in kaznovala, da bi bilo joj. Tako kot to naredijo v USA, ko gledam na Animal Planet te oddaje. Če se na sodišču dokaže, da niso ravnali z živaljo kot bi morali grejo v zapor