Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

joj kolk mi gre na živce ta nosek mali ,ko moram tolko fiziološke noter zlit in pol sesanje in jok ki para srce .....pa vem ,da ji moram.......samo včasih res dobim občutek ,da sem mučilnica otročka ......saj poznate to ,ko te pogleda prestrašeno z velikimi očkami,ki sprašujejo-mami pa kaj mi delaš
in, da naj pokličem v azil v Dramlje. Sem poklicala in so 10 minut pred 19 uro prišli ponj.
: poslovne sekretarke v eni spodobni firmi, ki ni do sedaj imela nobenih težav. Se ukvarjajo s software-om za zavarovalnice. Tako da bi mogoče lahko s 1.10. že začela. Še vedno bi se lahko skupaj vozili, pa ne bi bila oba v javni upravi zaposlena. V gospodarstvu so plače vseeno višje.
za Tjaško
vidim, da si online.
v kopalnico in bo trajalo preden opravi cel svoj kopalniški ritual. Sej veste.....najprej 10 min na školjki da prebere časnike, pol k pa pridem jst že trkat na vrata se malo zmiga. A so vaši tudi taki? Moj ne zna it na wc, da ne čita časnikov.
Meni pa kar para skoz uha, k vedno ko je on not bi jst sigurno kej rabla.
, meni se pa takoooooooooooooooooo ne da. Spet bom zehala zraven.