|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 11:57:40
|
|
|
|
mujcek
|
jaz vam držim vse mogoče, samo da bi vam uspelo :angel::racka::metulj::miska::zajcek::pujs::angel::racka::metulj::miska::miska::pujs::pujs::pujs::zajcek::miska::miska::miska::angel::angel::angel::angel: :muca:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 11:57:55
|
|
|
|
baguSka
|
Še zmoje strani.. Pia lepo si se potrudla.;)
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:11:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, držim pesti:) neni, a bodo :duda::duda::duda:? :) lp,:fis:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:14:14
|
|
|
|
Urska61
|
DRŽIM PESTI!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:33:45
|
|
|
|
GoYa
|
O, Pia73 in ostale hvala :) Jaz sem začela včeraj s špikanjem.
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:44:57
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:rozica::rozica::rozica::duda::duda::duda::duda:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:55:46
|
|
|
|
Mina1
|
Absolutno držim pesti za vse tri;) in mislim na vas, pa-pa Mina1
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:59:02
|
|
|
|
borovnička
|
:rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 13:08:00
|
|
|
|
miska2004
|
Tud jaz držim pesti, na rokah in nogah!! :miska: Naj bodo :angel: z vami! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 13:13:24
|
|
|
|
Anitka
|
:angel:Klarisa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :angel:Neni :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :angel:GoYa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Želim vam uresničitev te velike želje in naj vas po tej poti spremlja le sreča! Anitka:metulj:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 14:04:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jaz stiskam pesti za vse tri:rozica::rozica::rozica: :miska::miska::miska::miska::miska: Držite se:angel: Tinka
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 15:40:44
|
|
|
|
Kornelija
|
Vsem trem veliko sreče pri postopkih:pujs::pujs::pujs: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: držim fige da bomo tokrat izvedele samo pozitivne novice! :duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 15:43:13
|
|
|
|
ZARA
|
OK... pol pa fige!!!:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 18:27:39
|
|
|
|
wawa
|
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: Za kmalu dobre novičke!!!!!!!!!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 18:36:25
|
|
|
|
neni
|
HVALA, :((:((:((:((:((:((:(( jokam ko dež ko berem vaše poste, zdej pa ne morem v dnevno sobo, me bo moj čudno gledal. Obljubim za vse tri, da bodo tokrat same črtice. Ribica, upam, da bodo res :duda::duda::duda: Al pa vsaj :duda: Hvala punce Neni:rozica:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 19:00:34
|
|
|
|
Palčica
|
Drage punce! Tudi jaz stiskam pesti za vas.Naj se vse izeče najboljše za Vas! Palčica
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 19:06:52
|
|
|
|
anajmad
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:vse bomo letos vesele in debele:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: en lp:morje:D.
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 21:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Neni, ni važno kolk, važno da bo in bo!!!:) Sej veš..če bodo trojčki, ti pridem pomagat:)- lp,:fis:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 21:54:01
|
|
|
|
tia
|
Klarisa, Neni in Goya tudi od mene pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: res si zaslužite srečo,še posebej pa tako željene :duda::duda::duda::duda:,naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo. Veliko sreče :pujs::pujs::pujs::pujs:. pa pa Tia
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 22:49:19
|
|
|
|
emaa
|
Držim pesti, saj je letos leto fosilk in bo tudi vam ratalo :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 6:44:42
|
|
|
|
Skye
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 7:39:18
|
|
|
|
klarisa
|
Ja, kolk ste pa prijazne...Danes sem štartala s suprefactom, tam nekje začetek aprila naj bi bil transfer..Me 3 gremo na zmago, sevede tdui ob vaši pomoči pozitivnih misli... pa pa za vse vas :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 9:13:58
|
|
|
|
MašaS
|
:miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: Za vse tri!!!!! MašaS
|
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 9:28:22
|
|
|
|
cmokec
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska: za vas, na vašo zmago, na :duda::duda::duda::duda:
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?