Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je pa res da sem komaj od kakega 14. leta sama skrbela za živali. Pri 11. letih smo na mojo željo kupili psa-sibirskega huskyja. Ko je bil mladiček sem ga seveda z veseljem cartala, ga hranila, sredi noči vstajala ko je jokal itd... Potem pa sem se počasi naveličala in so večinoma zanj skrbeli starši, ko sem bila stara nekje 13 let smo se dogovorili da ga bom jaz hranila, česala in se doma ukvarjala z njim, na daljše sprehode pa so hodili moji starši. No sčasoma sem sama prevzela celotno odgovornost zanj, potem pa se je začela moja obsedenost z malimi živalcami, zadnjih 5 let sem imela miške, hrčke, morskega prašička, naslednji mesec pa si grem po činčilo (komaj čakam). Naj omenim da moji starši niso vedeli da bom katero od teh živalic prinesla domov, vse je bilo brez njihove vednosti, je pa res da sem za vse skrbela popolnoma sama. Včasih je mami sicer malo obesila nos, zdaj pri mojih 21. letih pa se je že navadila in ji je čisto vseeno
. Pa sem ga imela včasih in sedaj imam že dve leti dva mongolska skakača, katera sta glede oskrbe precej podobna oskrbi hrčka. Res je, da glodalcem sprednja zoba nonstop rasteta, ampak za to sami poskrbijo. MOja dva imata notr mineralni kamen in leseno hiško in si zobe lepo tam brusita. Enako krempeljčke.