July08
|
Ojla, tudi mene občasno špika v spodnjem delu trebuha, če zakašljam ali kihnem, pa sploh. Pri prvih dveh sem pa mogla proti koncu nosečnosti skoz ščitnike perila nosit, ker mi je pri kašljanju ali kihanju še voda uhajala - res zoprn občutek! Meni je ime Jakob tudi čist fajn, ampak jih je pri nas že full. Jaz pa že od srednje šole sanjam o Juliji. Mogoče bo pa sedaj ???? Ziher bom vprašala za spol, najbrž že na NS čez tri tedne. Nimam kaj, ko me pa tako firbec matra Tudi sama sem ugotovila, da mi zdaj kar večina stvari paše, ko mi ni več tako slabo (vsaj konstantno). Bo treba paziti, ker sem že pri prvih dveh pridelala preveč KG. Do sedaj se nisem sicer še nič zredila, ampak moram kar "ignorirati" sladkarije. Predvsem sedaj bolj redno jem - dopoldne "konkretna" malica v službi (npr. danes juhca,rižota in solata), popoldne pa kosilo, navadno kaj bolj hitrega, ker se mi ne da ne vem kaj ustvarjat. Vmes pa sadje, kakšna sladkarija sem ter tja, pa ful čaja. Mala_princeska želim ti uspešno učenje! Sama si sploh ne predstavljam, da bi se morala sedaj še učiti. Sem imela ene pol leta nazaj sicer prebliske, da bi šla delat mag., a so me hitro minili Imejte se skrajno lepo!